0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφε, εγώ μέχρι το πρωί ήμουν να κάνω αίτηση γιατί νόμιζα ήταν πανελλαδικά... Είχα τα μόρια να πιάσω μια θέση..Μετά των γαλλικών το Δελτίο Τύπου, πήρα έναν αιρετό τηλ. και μου είπε θα μάθω και θα σου πω το βράδυ..Όταν το έμαθα σας το είπα...Λες να μην ήθελα εγώ να είναι πανελλαδικά..?Το σωστότερο είναι αυτός που έχει τα περισσότερα μόρια κι όχι επειδή έτυχε να είναι σε ένα Κ@λοπυσδε να μην μπορεί να ξεκολλήσει..Από την εγκύκλιο δεν έβγαζα άκρη...Υπέθετα κι εγώ πανελλαδικά, αφού σου άφηνε και 2 επιλογές...Τι να πω...Μακάρι να απαντήσει σε αυτό αύριο το υπουργείο και να μην ισχύει....Αλλά πολύ φοβάμαι θα ισχύει...
... οι 1300 να αποκτήσουν το ονοματεπώνυμο που προβλέπει η διαδικασία του άρθρου 90
Κι εγω πιστευω οτι δεν δινονται διευκρινισεις για να κανουν περισσοτεροι αιτηση στα τυφλα. Μαλιστα βγηκε το νεο προγραμμα γυμνασιου/λυκειου που μειωνει τις ωρες αγγλικων τωρα εν μεσω αιτησεων μεταταξης για να ωθησει ακομα περισσοτερους προς την αιτηση. Μαλλον ειδαν οτι δεν φτασαν στον επιθυμητο αριθμο αιτησεων ακομα.
Ρε παιδιά βοηθήστε αν μπορείτε.
Καλα σοβαρα τωρα κανετε αιτησεις χωρις να ξερετε αν εξεταζονται πανελλαδικα η ανα πυσδε Δηλαδη ειλικρινα δεν σεβεστε στοιχειωδως τον εαυτο σας. Σας εμπαιζουν με τετοιο τροπο και το αποδεχεστε ... Στα στρατοπαιδα συγκεντρωσης της ναζιστικης γερμανιας τους εβραιους στους κλιβανους αεριων τους οδηγουσε αλλη ειδικη ομαδα που απαρτιζονταν απο εβραιους. Για να μενουν ηρεμοι κατα την διαδικασια.Οι ελαχιστοι της ομαδας που επιβιωσαν δηλωναν "και τι να καναμε ολοι αλλωστε θα πεθαιναμε "ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑ
ΚΑΠΟΙΟΣ NOMIKOΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ (αφού όπως φαίνεται η ΟΛΜΕ δεν έχει νομικό)
Παράθεση από: City στις Αυγούστου 21, 2013, 10:47:41 pmΡε παιδιά βοηθήστε αν μπορείτε.
Παράθεση από: silkcut στις Αυγούστου 21, 2013, 10:49:13 pm... οι 1300 να αποκτήσουν το ονοματεπώνυμο που προβλέπει η διαδικασία του άρθρου 90 Ότι δηλαδή...;