0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τώρα αν πρέπει ή δεν πρέπει να κάνουμε αίτηση η νεκροψια θα δείξει!
Παράθεση από: kris_81 στις Αυγούστου 21, 2013, 10:54:12 pmΠαράθεση από: silkcut στις Αυγούστου 21, 2013, 10:49:13 pm... οι 1300 να αποκτήσουν το ονοματεπώνυμο που προβλέπει η διαδικασία του άρθρου 90 Ότι δηλαδή...;δηλαδή να βγει και να πει καταργώ 1300 οργανικές των τάδε κλάδων (μπορεί να το κάνει πανεύκολα με ΚΥΑ με τον ΥΔΜΗΔ) και να εφαρμόσει το 90: "Εάν καταργηθούν ορισμένες θέσεις του ίδιου κλάδου ή και ειδικότητας, η επιλογή του προσωπικού που τίθεται σε διαθεσιμότητα λόγω κατάργησης θέσης σύμφωνα με την υποπαράγραφο Ζ.2 της παρ. Ζ' του άρθρου πρώτου του ν. 4093/2012, κατά τα ανωτέρω διενεργείται με βάση την αποτίμηση των προσόντων όλων των υπαλλήλων του κλάδου ή και της ειδικότητας που ανήκουν οι υπό κατάργηση θέσεις του φορέα, εφόσον υπηρετούν σε υπηρεσίες ή μονάδες που αξιολογήθηκαν σύμφωνα με την παράγραφο 1 του παρόντος".
Παράθεση από: silkcut στις Αυγούστου 21, 2013, 10:49:13 pm... οι 1300 να αποκτήσουν το ονοματεπώνυμο που προβλέπει η διαδικασία του άρθρου 90 Ότι δηλαδή...;
... οι 1300 να αποκτήσουν το ονοματεπώνυμο που προβλέπει η διαδικασία του άρθρου 90
θα το ξαναγράψω : το ότι δεν αναφέρει ονομαστικά τους πλεονάζοντες σημαίνει ότι στην πραγματικότητα δεν τους ξέρει. Θέλει να "δημιουργήσει" πλεονάζοντες.
Όσο για, εθελοντικές μετατάξεις είναι πολύ πιθανό να έμειναν περιοχές χωρίς εθελοντές, οπότε τις αφήνει στην άκρη (θα μπορούσε να ικανοποιήσει όσες θέσεις είχαν εθελοντές και τις υπόλοιπες να τις ενσωματώσει στις μετατάξεις που έβγαλε πριν λίγες ημέρες, δεν μπορώ να σκεφτώ γιατί δεν το κάνει).
Δεν επρεπε να εμπλακει κανεις σε αυτη τη διαδικασια, η οποια βρωμοκοπαει μακροθεν. Επρεπε να απορριψει συνολικα η εκπαιδευτικη κοινοτητα τις απροκαλυπτες εκβιαστικες πρακτικες των κουκουλοφορων του υπουργειου.
ναι, γιατί η αίτηση αυτη που κάνεις ειναι αίτηση μετάταξης πλεονάζοντος προσωπικού. Και εσύ κατά δήλωσή σου έχεις χαρακτηριστεί πλεονάζον προσωπικό. δηλ αν εγώ κάνω κάποια αίτηση κάπου και λέω ότι είμαι εκατομμυριούχος ...αυτό σημαίνει ότι είμαι....τόσο εύκολα είναι τα πράγματα ....τόσο απλά έτσι ώστε επειδή κάνω μια αίτηση να με χαρακτηρίσουν πλεονάζων .....κάτι δεν πάει καλαααααααα