0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν λοιπόν πάω στην πρωτοβάθμια και τα αφήνω στο FB ή σε chat γιατί βαριέμαι και γιατί εγώ δεν κάνω για την Αβθμια και είμαι για περισσότερα τότε καταλαβαίνεις γιατί τα παιδιά έρχονται έτσι στο Γυμνάσιο αλλά πολύ περισσότερο στο Λύκειο.
Εχω πάψει εδώ και καιρό να ασχολούμαι με το τι μου λένε τα αναλυτικά προγράμματα. Και δεν μιλάω για το Δημοτικό (εξαίρεση για ευνόητους λόγους αποτελούσε μόνο το ΕΑΕΠ)Επίσης έχω σταματήσει να τους μαθαίνω το πως να χειρίζονται κάποια προγραμματάκια και την άλλη μέρα να μην θυμούνται ποιο κουμπί να πατήσουν.Ομαδικές Εργασίες. Από την αρχή της χρονιάς ως το τέλος. Μαθαίνω μέσω της πράξης. Τι θέλω να κάνω.Όσοι σύμβουλοι ήρθαν για συζήτηση του είπα εγώ κάνω αυτό. δεν μου είπε κανένας όχι.
Παράθεση από: dragadroun στις Απριλίου 06, 2013, 12:32:20 am@trektoΕίμαι σχεδόν βέβαιος ότι ήσουν ο πρώτος που κατέθεσε αίτηση για τα δημοτικά! Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς την εμμονή σου να μας αποτρέψεις να δηλώσουμε δημοτικά. Μάλλον είσαι κάποιες θέσεις πίσω από το να πιάσεις την περιοχή που θέλεις και προσπαθείς αγωνιωδώς να πείσεις κανέναν να μην κάνει αίτηση για να βρεθείς εσύ στη θέση του.Εκτός από κοντόφθαλμος, είσαι και κακεντρεχής και κακόπιστος. Από κάποιους σαν και σένα που κοιτάνε το δέντρο και όχι το δάσος, που όταν τους δείχνουν κάτι κοιτάνε το δάχτυλο, πάει η παιδεία και η κοινωνία μας χάλια.Δεν θα συνεχίσω επί του προσωπικού. Αν έχεις κάτι ουσιαστικό να πεις, κάποιο επιχείρημα που δεν είναι προσωπική επίθεση, ευχαρίστως να το συζητήσουμε.
@trektoΕίμαι σχεδόν βέβαιος ότι ήσουν ο πρώτος που κατέθεσε αίτηση για τα δημοτικά! Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς την εμμονή σου να μας αποτρέψεις να δηλώσουμε δημοτικά. Μάλλον είσαι κάποιες θέσεις πίσω από το να πιάσεις την περιοχή που θέλεις και προσπαθείς αγωνιωδώς να πείσεις κανέναν να μην κάνει αίτηση για να βρεθείς εσύ στη θέση του.
Παράθεση από: trekto στις Απριλίου 06, 2013, 12:39:44 amΠαράθεση από: dragadroun στις Απριλίου 06, 2013, 12:32:20 am@trektoΕίμαι σχεδόν βέβαιος ότι ήσουν ο πρώτος που κατέθεσε αίτηση για τα δημοτικά! Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς την εμμονή σου να μας αποτρέψεις να δηλώσουμε δημοτικά. Μάλλον είσαι κάποιες θέσεις πίσω από το να πιάσεις την περιοχή που θέλεις και προσπαθείς αγωνιωδώς να πείσεις κανέναν να μην κάνει αίτηση για να βρεθείς εσύ στη θέση του.Εκτός από κοντόφθαλμος, είσαι και κακεντρεχής και κακόπιστος. Από κάποιους σαν και σένα που κοιτάνε το δέντρο και όχι το δάσος, που όταν τους δείχνουν κάτι κοιτάνε το δάχτυλο, πάει η παιδεία και η κοινωνία μας χάλια.Δεν θα συνεχίσω επί του προσωπικού. Αν έχεις κάτι ουσιαστικό να πεις, κάποιο επιχείρημα που δεν είναι προσωπική επίθεση, ευχαρίστως να το συζητήσουμε.Προφανώς και είμαι καχύποπτος γιατί η συμπεριφορά σου είναι πολύ ύποπτη. Μπορώ να υποθέσω ότι θέλω εφόσον υπάρχει ανωνυμία εδώ μέσα και δεν ξέρω ποιος είσαι για να δω αν όντως τα κίνητρά σου είναι αγαθά ή εξυπηρετείς προσωπικά συμφέροντα. Λέω την άποψή μου, μπορεί να είναι και λάθος, αλλά δεν μπορώ να βρω μια άλλη λογική εξήγηση για τα γραφόμενά σου.Όσο για το αν εξαιτίας μου πάει χάλια η παιδεία??? και η κοινωνία???, πραγματικά εδώ γελάμε . 7 χρόνια είμαι σε νησί και δεν πήρα ούτε μια φορά βυσματική απόσπαση με μόρια Αη Στράτη από τον καναπέ του σπιτιού μου όπως οι περισσότεροι και τώρα που έχω μια ευκαιρία να γυρίσω σπίτι μου επιτέλους δεν θα πέσω στην παγίδα σου με τις δήθεν μεγάλες ιδέες σου για τα τεχνικά λύκεια και ότι μπήκαμε στο μνημόνιο επειδή δεν πάνε πολλά παιδιά στα τεχνικά. Αν αυτά είναι τα σοβαρά επιχειρήματά σου πραγματικά είναι για γέλια. Και αν νομίζεις ότι ξέρεις από πολιτική καλύτερα από αυτούς που κυβερνάν, μη χαραμίζεσαι, μπορείς να παρατήσεις την εκπαίδευση και να βάλεις υποψηφιότητα να σε ψηφίσουμε για να μας δείχνεις το δάσος και να πάμε επιτέλους μπροστά σαν χώρα, παιδεία και κοινωνία.
@trektoΠοιοι είναι οι καμμένοι και ποια τα βύσματα ακριβώς;
Καλοί μου άνθρωποι και ΑΣΕΠ να γίνει θα αφορά μόνο σε δασκάλους, φιλολόγους, μαθηματικούς, βαριά φυσικούς. That's all!!!!!!!! Επομένως προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός των υπολοίπων....Επίσης, όποιος ονειρεύεται ότι θα διώξουν κάποιους για να προσλάβουν κάποιους άλλους, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου...
Παράθεση από: ICT στις Απριλίου 05, 2013, 08:15:23 pm@trektoΝομίζω παρανόησες τα λεγόμενα μου. Δεν τα έχω με καμία ειδικότητα. Δεν μου φταίει καμία ειδικότητα. Υπάρχουν άνθρωποι από διάφορες ειδικότητες που συνεργάστηκα και άλλοι με τους οποίους δεν τα κατάφερα (ακόμα και από την ίδια ειδικότητα) γιατί ίσως έφταιγα εγώ.Αυτό που λέω είναι ότι πιθανόν με τόσοι που είμαστε σε κάποιες ειδικότητες και με την μη συνταξιοδότηση στο άμεσο μέλλον ίσως και να θέλαμε διπλάσιο αριθμό σχολείων στη
@trektoΝομίζω παρανόησες τα λεγόμενα μου. Δεν τα έχω με καμία ειδικότητα. Δεν μου φταίει καμία ειδικότητα. Υπάρχουν άνθρωποι από διάφορες ειδικότητες που συνεργάστηκα και άλλοι με τους οποίους δεν τα κατάφερα (ακόμα και από την ίδια ειδικότητα) γιατί ίσως έφταιγα εγώ.Αυτό που λέω είναι ότι πιθανόν με τόσοι που είμαστε σε κάποιες ειδικότητες και με την μη συνταξιοδότηση στο άμεσο μέλλον ίσως και να θέλαμε διπλάσιο αριθμό σχολείων στη