0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@trektoΕπειδή είπες για καμμένους και για βύσματα να σου πω και εγώ κάτι...θέλει η Δέσπω να κρυφτεί και η χαρά της δεν την αφήνει.Λοιπόν διάλεξε κάτι από τα παρακάτω...α) Είσαι μόνιμος δάσκαλος
β) Είσαι αναπληρωτής δάσκαλος
γ) Δεν είσαι καν καθηγητής ή δάσκαλος και απλά φαντασιώνεσαι ότι θα μπορούσες.
Παράθεση από: gallikou στις Απριλίου 06, 2013, 11:47:18 amΚαλοί μου άνθρωποι και ΑΣΕΠ να γίνει θα αφορά μόνο σε δασκάλους, φιλολόγους, μαθηματικούς, βαριά φυσικούς. That's all!!!!!!!! Επομένως προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός των υπολοίπων....Επίσης, όποιος ονειρεύεται ότι θα διώξουν κάποιους για να προσλάβουν κάποιους άλλους, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου...Μην βάζεις την Αθμια με την
Καλοί μου άνθρωποι και ΑΣΕΠ να γίνει θα αφορά μόνο σε δασκάλους, φιλολόγους, μαθηματικούς, βαριά φυσικούς. That's all!!!!!!!! Επομένως προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός των υπολοίπων....Επίσης, όποιος ονειρεύεται ότι θα διώξουν κάποιους για να προσλάβουν κάποιους άλλους, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου...
Παράθεση από: trekto στις Απριλίου 06, 2013, 12:30:20 pmΠαράθεση από: gallikou στις Απριλίου 06, 2013, 11:47:18 amΚαλοί μου άνθρωποι και ΑΣΕΠ να γίνει θα αφορά μόνο σε δασκάλους, φιλολόγους, μαθηματικούς, βαριά φυσικούς. That's all!!!!!!!! Επομένως προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός των υπολοίπων....Επίσης, όποιος ονειρεύεται ότι θα διώξουν κάποιους για να προσλάβουν κάποιους άλλους, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου...Μην βάζεις την Αθμια με την
Πάντως αυτό που εννοούσα για το Λύκειο ήταν ότι δεν μπορώ μαθητές με απλανές βλέμμα. Με το βλέμμα το τι θέλω εγώ εδώ μέσα. Δεν μπορώ πλέον να δουλέψω με αυτούς τους μαθητές.
@vigor σε ευχαριστούμε...αν και με αυτά που βγαίνουν στο φως πολύ φοβάμαι ότι για να πιάσουν τις θέσεις που έχουν ανακοινώσει για το Λεκανοπέδιο θα γίνει διεύρυνση προς
αλλά έχω την εντύπωση ότι τα ΕΑΕΠ ήταν 12θέσια
Τα περισσότερα είναι 12/θέσια, αλλά υπάρχουν ακόμα και 6/θέσια.