*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4798307 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

guestteacher

• Επισκέπτης
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #7756 στις: Αυγούστου 27, 2013, 01:09:37 am »
Παράθεση
Ή πουθα βγουν πρώτα οι εθελοντικές ή που θα ακυρωθούν
Να ακυρωθουν τωρα δεν γινεται λεμε.ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΙς ΑΚΥΡΩΝΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ  ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ.ΜΕ ΠΡΑΞΗ ΑΚΥΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ.Και μην μου πει κανενας γιατι δεν εκανες.Γιατι αν εγω εχω βαλει μια μονο επιλογη στις εθελοντικες ΕΚΤΟΣ νομου,οταν το υπουργειο λεει οτι θα εξεταστουν ανα ΠΥΣΔΕ,ακυρωνω την επιλογη μου στις εθελοντικες.Και οταν οι ενωσεις καθηγητων  επισημα ρωταγαν για τις εθελοντικες..ελεγαν δεν ξερουμε.
Το ΚΡΑΤΟΣ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΙΝΑ 2 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ.ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΠΑΤΑΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.Αν αυριο ακυρωσει τις εθελοντικες δενε χει καμια σημασια.Οι εθελοντικες ετρεχαν ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ.μΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:28:20 »

Αποσυνδεδεμένος Γατόπαρδος

• Έμπειρο μέλος
  • Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #7757 στις: Αυγούστου 27, 2013, 01:10:17 am »
Μήπως γνωρίζει κανείς με ποια μόρια θα γίνουν οι τοποθετήσεις στα δημοτικά μετά τις μετατάξεις; Αυτός που έχει τα περισσότερα μόρια (μετάταξης) επιλέγει πρώτος;
Υπάρχουν και εκπαιδευτικοί της πρωτ/μιας που είναι στην διάθεση...
ΑΜ ΜΠΡΑ

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #7758 στις: Αυγούστου 27, 2013, 01:11:29 am »
αν είναι διαφορετικές οι θέσεις γιατί καποιος να μην εχει δικαίωμα να κάνει αίτηση και για τις μεν και για τις δε?γιατί η μία αίτηση να ακυρώνει την άλλη...δεν έιναι λογικό!
Είναι δικαίωμα του καθενός να το κυνηγήσει όπως μπορεί.Τώρα τί θα κάνουν αυτοί είναι άλλο θέμα!!!
Τι να πω...
Ελπίζω... :(
Θυμάσαι την εγκύκλιο για τις εθελοντικές? Κάπου έλεγε: ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν και αίτηση μετάθεσης θα πρέπει, αν ικανοποιηθεί η αίτηση μετάθεσής τους και ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ να εξεταστεί η αίτηση μετάταξής τους να αποστείλουν άμεσα μετά την ανακοίνωση των μεταθέσεων στο αρμόδιο τμήμα της...ανάκληση της αίτησης μετάταξής τους, άλλως θεωρείται ότι αποδέχονται τη διαδικασία των μετατάξεων."
Στη συγκεκριμένη φάση γιατί δεν υπήρξε μια ανάλογη διευκρίνιση σε σχέση με τις αιτήσεις εθελοντικής μετάταξης?
Τέλος πάντων... θέλω να πω επίσης ότι όσο νόμιμοι ήταν κι αυτοί που έπαιρναν μόρια παραμεθορίου ενώ υπηρετούσαν με απόσπαση στον τόπο συμφερόντων τους άλλο τόσο νόμιμοι είναι και όσοι τώρα υπέβαλαν αίτηση υποχρεωτικής μετάταξης αγνοώντας αν αυτή η πράξη τους έρχεται σε αντίθεση με τα συμφέροντα και τις προσδοκίες άλλων συναδέλφων.
Αναγνωρίζω πλήρως το καθεστώς του φόβου και τρόμου μη βρεθούμε άνεργοι και ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην όποια, σεβαστή πάντα, απόφαση κάποιων συναδέλφων. Αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπορώ να δικαιολογήσω τους συναδέλφους που έχουν βγάλει "τεφτέρια" και προσπαθούν να δουν αν εξασφαλίζουν καλή θέση έναντι των υπολοίπων. Αυτός που τρέμει να μην βρεθεί άνεργος παρακαλά να βρεθεί ή να κρατήσει τη θέση του δεν αρχίζει να μετρά πόσους "άλλους θα φάει". Για να ξεχωρίζουμε την ήρα από το στάρι, όχι τίποτα άλλο.
@Γατόπαρδε πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν τα λαμόγια το θέμα είναι να μπορείς να τα ξεχωρίζεις, όχι τίποτα άλλο τουλάχιστον για λόγους αρχής.
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7759 στις: Αυγούστου 27, 2013, 01:11:53 am »
Παράθεση
Ή πουθα βγουν πρώτα οι εθελοντικές ή που θα ακυρωθούν
Να ακυρωθουν τωρα δεν γινεται λεμε.ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΙς ΑΚΥΡΩΝΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ  ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ.ΜΕ ΠΡΑΞΗ ΑΚΥΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ.Και μην μου πει κανενας γιατι δεν εκανες.Γιατι αν εγω εχω βαλει μια μονο επιλογη στις εθελοντικες ΕΚΤΟΣ νομου,οταν το υπουργειο λεει οτι θα εξεταστουν ανα ΠΥΣΔΕ,ακυρωνω την επιλογη μου στις εθελοντικες.Και οταν οι ενωσεις καθηγητων  επισημα ρωταγαν για τις εθελοντικες..ελεγαν δεν ξερουμε.
Το ΚΡΑΤΟΣ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΙΝΑ 2 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ.ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΠΑΤΑΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.Αν αυριο ακυρωσει τις εθελοντικες δενε χει καμια σημασια.Οι εθελοντικες ετρεχαν ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ.μΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:28:20 »

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7760 στις: Αυγούστου 27, 2013, 01:14:18 am »
Παράθεση
Αναγνωρίζω πλήρως το καθεστώς του φόβου και τρόμου μη βρεθούμε άνεργοι και ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην όποια, σεβαστή πάντα, απόφαση κάποιων συναδέλφων. Αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπορώ να δικαιολογήσω τους συναδέλφους που έχουν βγάλει "τεφτέρια" και προσπαθούν να δουν αν εξασφαλίζουν καλή θέση έναντι των υπολοίπων. Αυτός που τρέμει να μην βρεθεί άνεργος παρακαλά να βρεθεί ή να κρατήσει τη θέση του δεν αρχίζει να μετρά πόσους "άλλους θα φάει". Για να ξεχωρίζουμε την ήρα από το στάρι, όχι τίποτα άλλο.
Ακριβως αυτο!Μα σαν να εισαι στο μυαλο μου.Ακριβως αυτο με εξοργισε...για αυτο και ειμαι ετσι απο χτες./

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #7761 στις: Αυγούστου 27, 2013, 01:15:50 am »
Εγώ να κάνω μια χαζή ερώτηση πάλι;

Παρακολουθώ τα μηνύματα σας τις τελευταίες ώρες και η ερώτηση νομίζω έρχεται από μόνη της.
Ρε παιδιά πως κάνατε αίτηση (εσείς και άλλοι 5750) σε μια διαδικασία την οποία δεν την ξέρετε, δεν την αποδέχεστε και ξέρετε από πριν ότι θα σας κοροιδέψουν και θα τρέχετε δικαστικώς;

Μήπως φταίει ότι νυστάζω που δεν έχώ μια λογική εξήγηση για την ερώτηση που έκανα;
Μάλλον κι εγώ νυστάζω το ίδιο με σένα ;D γιατί έχω παρόμοιες απορίες 8)
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7762 στις: Αυγούστου 27, 2013, 01:16:47 am »
Το τι γίνεται εδώ αποτελεί μια μεγέθυνση του τι γίνεται σε ένα σχολικό σύλλογο κατά την φάση του προγράμματος και των διοικητικών υποχρεώσεων.
Αρα λοιπόν προς τι η εκπληξη;

ΥΓ. Ρε παιδιά συγγνώμη αλλά που ζούμε; Εντάξει είμαι και σε μια ηλικία που ξέχασα τα παραμύθια που μου έλεγαν για να με νανουρίσουν μικρό...

Αποσυνδεδεμένος petzi

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #7763 στις: Αυγούστου 27, 2013, 01:29:44 am »
@ petzi, και τα δύο ποστ που έκανες είναι απολύτως εύστοχα!!
ευχαριστώ συνάδελφε  :)

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7764 στις: Αυγούστου 27, 2013, 01:30:50 am »
Παράθεση
Εγώ να κάνω μια χαζή ερώτηση πάλι;

Παρακολουθώ τα μηνύματα σας τις τελευταίες ώρες και η ερώτηση νομίζω έρχεται από μόνη της.
Ρε παιδιά πως κάνατε αίτηση (εσείς και άλλοι 5750) σε μια διαδικασία την οποία δεν την ξέρετε, δεν την αποδέχεστε και ξέρετε από πριν ότι θα σας κοροιδέψουν και θα τρέχετε δικαστικώς;
Εμ βρισκουν και τα κανουν..για αυτο και τα κανουν.

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7765 στις: Αυγούστου 27, 2013, 01:32:42 am »
Δες και την καλή πλευρά του μηνύματός μου.
Σε έκανε να γράψεις με μικρά γράμματα.
Μου αρκεί που ηρέμησες.
Λοιπόν δίνεις πολλές μικρές μάχες και χάνεις την ουσία.
Η ουσία είναι να κερδίζεις με τις λιγότερες "απώλειες".
Σου είπα και πριν το να τα λέω σε ένα forum και να φορτιζω και να χαλιέμαι δεν με ωφελεί σε κάτι.

Αποσυνδεδεμένος faaasf

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #7766 στις: Αυγούστου 27, 2013, 01:41:45 am »
......Και από εκεί που πριν απο εναν χρόνο γελούσαμε με την ιδέα υποχρεωτικής  μετάταξης στην πρωτοβάθμια , τώρα αγωνιούμε να την πάρουμε.....

Οι περισσότεροι τα είχαν βάψει μαύρα και με τις υποχρεωτικές αποσπάσεις στην πρωτοβάθμια. Τώρα όχι μόνο αγωνιούν να πάρουν την υποχρεωτική μετάταξη, αλλά έσπευσαν να αυτοχαρακτηριστούν πλεονάζοντες. Αν δεν μπει φραγμός σύντομα στην αυτοτρομοκράτηση και στη διασπορά προπαγανδιστικών ειδήσεων και πληροφοριών, οι οργανικές που λαχταρούν αρκετοί, θα δημιουργηθούν στο Δαφνί.

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7767 στις: Αυγούστου 27, 2013, 01:42:42 am »
......Και από εκεί που πριν απο εναν χρόνο γελούσαμε με την ιδέα υποχρεωτικής  μετάταξης στην πρωτοβάθμια , τώρα αγωνιούμε να την πάρουμε.....

Οι περισσότεροι τα είχαν βάψει μαύρα και με τις υποχρεωτικές αποσπάσεις στην πρωτοβάθμια. Τώρα όχι μόνο αγωνιούν να πάρουν την υποχρεωτική μετάταξη, αλλά έσπευσαν να αυτοχαρακτηριστούν πλεονάζοντες. Αν δεν μπει φραγμός σύντομα στην αυτοτρομοκράτηση και στη διασπορά προπαγανδιστικών ειδήσεων και πληροφοριών, οι οργανικές που λαχταρούν αρκετοί, θα δημιουργηθούν στο Δαφνί.

Με το Εοππυ και αυτούς τους βγάζουν εκτός.. ;D

Αποσυνδεδεμένος jfk1976

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7768 στις: Αυγούστου 27, 2013, 02:11:20 am »
Τι καλά που θα ήταν αν το παρόν νήμα αναλωνόταν μόνο σε συζήτηση για πληροφορίες-πηγές-σχόλια επί των μετατάξεων και όσοι συνάδελφοι ξοδεύουν φαιά ουσία για να βρούν τα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ κριτήρια που τους βολεύουν (γι αυτό είναι αντικειμενικά !) έναντι άλλων συναδέλφων, να απασχολούσαν τους εγκεφαλικούς τους νευρώνες με τη σύνταξη άρθρων για την προσπάθεια διάλυσης της Δημόσιας Παιδείας και μετατροπής της σε γκαράζ παιδιών

Πολύ σωστός!

Αποσυνδεδεμένος faaasf

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #7769 στις: Αυγούστου 27, 2013, 02:24:37 am »
Το τι γίνεται εδώ αποτελεί μια μεγέθυνση του τι γίνεται σε ένα σχολικό σύλλογο κατά την φάση του προγράμματος και των διοικητικών υποχρεώσεων..

Ξύνεις πληγές. Εκεί που με πιάνει μια αγάπη για τον κλάδο μας. Ακόμη και έτσι όμως πρέπει να είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται βύσματα και μη, τεμπελχανάδες και μη, διοικητικοί και μη. Όχι για να σώσουμε τις θέσεις μας, αλλά γιατί στην τελική δε μου γεμίζουν το μάτι, όσο και αν θεωρώ τα σχόλια του petji εύστοχα. Δε νομίζω πως είναι τόσο έξυπνοι. Απλώς ακόμη παίζουν εκ του ασφαλούς. Οπως και εμείς άλλωστε. Η παρτίδα θα κριθεί όταν θα παίζονται ρέστα.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)