0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠαράθεσηΉ πουθα βγουν πρώτα οι εθελοντικές ή που θα ακυρωθούνΝα ακυρωθουν τωρα δεν γινεται λεμε.ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΙς ΑΚΥΡΩΝΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ.ΜΕ ΠΡΑΞΗ ΑΚΥΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ.Και μην μου πει κανενας γιατι δεν εκανες.Γιατι αν εγω εχω βαλει μια μονο επιλογη στις εθελοντικες ΕΚΤΟΣ νομου,οταν το υπουργειο λεει οτι θα εξεταστουν ανα ΠΥΣΔΕ,ακυρωνω την επιλογη μου στις εθελοντικες.Και οταν οι ενωσεις καθηγητων επισημα ρωταγαν για τις εθελοντικες..ελεγαν δεν ξερουμε.Το ΚΡΑΤΟΣ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΙΝΑ 2 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ.ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΠΑΤΑΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.Αν αυριο ακυρωσει τις εθελοντικες δενε χει καμια σημασια.Οι εθελοντικες ετρεχαν ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ.μΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑ
Ή πουθα βγουν πρώτα οι εθελοντικές ή που θα ακυρωθούν
Παράθεση από: seisaxtheia στις Αυγούστου 26, 2013, 08:57:21 pmΜήπως γνωρίζει κανείς με ποια μόρια θα γίνουν οι τοποθετήσεις στα δημοτικά μετά τις μετατάξεις; Αυτός που έχει τα περισσότερα μόρια (μετάταξης) επιλέγει πρώτος;Υπάρχουν και εκπαιδευτικοί της πρωτ/μιας που είναι στην διάθεση...
Μήπως γνωρίζει κανείς με ποια μόρια θα γίνουν οι τοποθετήσεις στα δημοτικά μετά τις μετατάξεις; Αυτός που έχει τα περισσότερα μόρια (μετάταξης) επιλέγει πρώτος;
αν είναι διαφορετικές οι θέσεις γιατί καποιος να μην εχει δικαίωμα να κάνει αίτηση και για τις μεν και για τις δε?γιατί η μία αίτηση να ακυρώνει την άλλη...δεν έιναι λογικό!Είναι δικαίωμα του καθενός να το κυνηγήσει όπως μπορεί.Τώρα τί θα κάνουν αυτοί είναι άλλο θέμα!!!Τι να πω...Ελπίζω...
Παράθεση από: Γατόπαρδος στις Αυγούστου 27, 2013, 01:04:44 amΠαράθεσηΉ πουθα βγουν πρώτα οι εθελοντικές ή που θα ακυρωθούνΝα ακυρωθουν τωρα δεν γινεται λεμε.ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΙς ΑΚΥΡΩΝΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ.ΜΕ ΠΡΑΞΗ ΑΚΥΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ.Και μην μου πει κανενας γιατι δεν εκανες.Γιατι αν εγω εχω βαλει μια μονο επιλογη στις εθελοντικες ΕΚΤΟΣ νομου,οταν το υπουργειο λεει οτι θα εξεταστουν ανα ΠΥΣΔΕ,ακυρωνω την επιλογη μου στις εθελοντικες.Και οταν οι ενωσεις καθηγητων επισημα ρωταγαν για τις εθελοντικες..ελεγαν δεν ξερουμε.Το ΚΡΑΤΟΣ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΙΝΑ 2 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ.ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΠΑΤΑΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.Αν αυριο ακυρωσει τις εθελοντικες δενε χει καμια σημασια.Οι εθελοντικες ετρεχαν ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ.μΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑ
Αναγνωρίζω πλήρως το καθεστώς του φόβου και τρόμου μη βρεθούμε άνεργοι και ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην όποια, σεβαστή πάντα, απόφαση κάποιων συναδέλφων. Αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπορώ να δικαιολογήσω τους συναδέλφους που έχουν βγάλει "τεφτέρια" και προσπαθούν να δουν αν εξασφαλίζουν καλή θέση έναντι των υπολοίπων. Αυτός που τρέμει να μην βρεθεί άνεργος παρακαλά να βρεθεί ή να κρατήσει τη θέση του δεν αρχίζει να μετρά πόσους "άλλους θα φάει". Για να ξεχωρίζουμε την ήρα από το στάρι, όχι τίποτα άλλο.
Εγώ να κάνω μια χαζή ερώτηση πάλι;Παρακολουθώ τα μηνύματα σας τις τελευταίες ώρες και η ερώτηση νομίζω έρχεται από μόνη της.Ρε παιδιά πως κάνατε αίτηση (εσείς και άλλοι 5750) σε μια διαδικασία την οποία δεν την ξέρετε, δεν την αποδέχεστε και ξέρετε από πριν ότι θα σας κοροιδέψουν και θα τρέχετε δικαστικώς;Μήπως φταίει ότι νυστάζω που δεν έχώ μια λογική εξήγηση για την ερώτηση που έκανα;
@ petzi, και τα δύο ποστ που έκανες είναι απολύτως εύστοχα!!
Εγώ να κάνω μια χαζή ερώτηση πάλι;Παρακολουθώ τα μηνύματα σας τις τελευταίες ώρες και η ερώτηση νομίζω έρχεται από μόνη της.Ρε παιδιά πως κάνατε αίτηση (εσείς και άλλοι 5750) σε μια διαδικασία την οποία δεν την ξέρετε, δεν την αποδέχεστε και ξέρετε από πριν ότι θα σας κοροιδέψουν και θα τρέχετε δικαστικώς;
......Και από εκεί που πριν απο εναν χρόνο γελούσαμε με την ιδέα υποχρεωτικής μετάταξης στην πρωτοβάθμια , τώρα αγωνιούμε να την πάρουμε.....
Παράθεση από: petzi στις Αυγούστου 26, 2013, 11:52:48 pm ......Και από εκεί που πριν απο εναν χρόνο γελούσαμε με την ιδέα υποχρεωτικής μετάταξης στην πρωτοβάθμια , τώρα αγωνιούμε να την πάρουμε.....Οι περισσότεροι τα είχαν βάψει μαύρα και με τις υποχρεωτικές αποσπάσεις στην πρωτοβάθμια. Τώρα όχι μόνο αγωνιούν να πάρουν την υποχρεωτική μετάταξη, αλλά έσπευσαν να αυτοχαρακτηριστούν πλεονάζοντες. Αν δεν μπει φραγμός σύντομα στην αυτοτρομοκράτηση και στη διασπορά προπαγανδιστικών ειδήσεων και πληροφοριών, οι οργανικές που λαχταρούν αρκετοί, θα δημιουργηθούν στο Δαφνί.
Τι καλά που θα ήταν αν το παρόν νήμα αναλωνόταν μόνο σε συζήτηση για πληροφορίες-πηγές-σχόλια επί των μετατάξεων και όσοι συνάδελφοι ξοδεύουν φαιά ουσία για να βρούν τα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ κριτήρια που τους βολεύουν (γι αυτό είναι αντικειμενικά !) έναντι άλλων συναδέλφων, να απασχολούσαν τους εγκεφαλικούς τους νευρώνες με τη σύνταξη άρθρων για την προσπάθεια διάλυσης της Δημόσιας Παιδείας και μετατροπής της σε γκαράζ παιδιών
Το τι γίνεται εδώ αποτελεί μια μεγέθυνση του τι γίνεται σε ένα σχολικό σύλλογο κατά την φάση του προγράμματος και των διοικητικών υποχρεώσεων..