*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4793372 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ORIGINAL

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #7728 στις: Αυγούστου 26, 2013, 11:48:23 pm »
Απαντώντας σε αυτούς που λένε σε όσους θα πάρουν τη μετάταξη σε βάρος αυτών που ήδη βρίσκονται στη διάθεση στην Πρωτοβάθμια, να μην βιαστούν να χαρούν, να σημειώσω ότι εφαρμόζεται ο Νόμος περί κινητικότητας και εφαρμόζεται σε όλο το Δημόσιο τομέα. Τα Δικαστήρια έκριναν νόμιμο το κλείσιμο της ΕΡΤ, για επείγοντες λόγους δημοσιονομικου συμφέροντος! Τι να περιμένεις... Και μάλιστα στην προκειμένη περίπτωση που δεν αφορά απόλυση κανενός και εφαρμόζεται ο νόμος των μετατάξεων που προβλέπει και απόδοση οργανικής!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:15:28 »

Αποσυνδεδεμένος tzhna

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 06 & TE16
    • Προφίλ
« Απάντηση #7729 στις: Αυγούστου 26, 2013, 11:52:25 pm »
Η ΔΟΕ εκπροσωπει τους δασκαλους, τις ειδικοτητες οχι.

Αποσυνδεδεμένος petzi

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #7730 στις: Αυγούστου 26, 2013, 11:52:48 pm »

Το Υπουργείο καταλαβαίνοντας την γκαφα που εχει κανει με τις ταυτόχρονες "εθελοντικές" και "υποχρεωτικές" μετατάξεις ....
ας μη γελιόμαστε , δεν είναι άσχετοι , είναι πανούργοι , δεν πρόκειται για γκάφα αλλά το κάνουν σκόπιμα . Πιστευω ότι θα γίνουν κανονικά οι εθελοντικές . Αν δεν τις έβγαλαν μέχρι τώρα , μάλλον θα είναι επειδή ήθελαν να δουν τι παίζεται με τις υποχρεωτικές ωστε να έχουν συνολική εικόνα με το θέμα "μετατάξεις" .
Επίσης το παιχνιδάκι
1) ρίχνω μια ιδέα ( μεταταξεις)
2) βλέπω αντιδράσεις ( ολμε , οχι διαθεσιμοτητα , οχι μεταταξεις ....)
3) δημιουργώ φόβο , ανασφάλεια , φαγωμαρα αναμεσα στις ειδικοτητες ( ποιοι κλαδοι περισσευουν , πληροφορικοι, γυμναστες , πάνω από 12ετια , Ασεπ , επιτηριδα ..).
4) δίνω παραπλανιτικες πληροφορίες (θα καταργηθούν οι τάδε ...... θα κόψω από αυτούς ...)
5)ρίχνω τη βόμβα μου ( διαθεσιμοτητα  στα  τεχνικά λύκεια 
6) δίνω "μάχες"  και προτείνω "σχέδια σωτηρίας" ( υποχρεωτικές μετατάξεις , διαθεσιμοτητα , όχι απολύσεις )
7) κρατάω τα χαρτιά μου κλειστά και τους ενδιαφερομενους στο σκοτάδι να αγωνιούν  ( εθελοντικες , υποχρεωτικες , οργανικες θέσεις ....)
δεν είναι τίποτε άλλο από έναν ψυχολογικό πόλεμο εκτελεσμένο με μαεστρία . Ψυχολογία για την χειραγώγηση μας  . Και από εκεί που πριν απο εναν χρόνο γελούσαμε με την ιδέα υποχρεωτικής  μετάταξης στην πρωτοβάθμια , τώρα αγωνιούμε να την πάρουμε . Δεν πρέπει να μη τους υποτιμάμε . 

Αποσυνδεδεμένος Madman

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #7731 στις: Αυγούστου 26, 2013, 11:56:08 pm »
Σιγά βρε συνάδελφε @ORIGINAL σου χαλάσαμε το όνειρο;  ;)  Τι σχέση έχουν οι πατάτες με τα αγγούρια; 
Μη συγκρίνεις ασχετα πράγματα μεταξύ τους.  Νομικός δεν ειμαι αλλα με κανα δυο φίλους δικηγορους που μίλησα την προηγούμενη εβδομάδα με διαβεβαίωσαν οτι η ολη ιστορία των υποχρεωτικών μετατάξεων όπως πάει να γινει με non-paper!!, δελτια τύπου ανυπόγραφα!! και διευκρινήσεις για τη διαδικασία 24 ωρες πριν λήξει!! με ελάχιστο εως μηδενικό έλεγχο των μορίων που δήλωσε ο καθενας μπορεί να καταρρεύσει νομικά ΑΝΕΤΑ  :'( 

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:15:28 »

Αποσυνδεδεμένος typos72

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #7732 στις: Αυγούστου 26, 2013, 11:57:56 pm »

Το Υπουργείο καταλαβαίνοντας την γκαφα που εχει κανει με τις ταυτόχρονες "εθελοντικές" και "υποχρεωτικές" μετατάξεις ....
ας μη γελιόμαστε , δεν είναι άσχετοι , είναι πανούργοι , δεν πρόκειται για γκάφα αλλά το κάνουν σκόπιμα . Πιστευω ότι θα γίνουν κανονικά οι εθελοντικές . Αν δεν τις έβγαλαν μέχρι τώρα , μάλλον θα είναι επειδή ήθελαν να δουν τι παίζεται με τις υποχρεωτικές ωστε να έχουν συνολική εικόνα με το θέμα "μετατάξεις" .
Επίσης το παιχνιδάκι
1) ρίχνω μια ιδέα ( μεταταξεις)
2) βλέπω αντιδράσεις ( ολμε , οχι διαθεσιμοτητα , οχι μεταταξεις ....)
3) δημιουργώ φόβο , ανασφάλεια , φαγωμαρα αναμεσα στις ειδικοτητες ( ποιοι κλαδοι περισσευουν , πληροφορικοι, γυμναστες , πάνω από 12ετια , Ασεπ , επιτηριδα ..).
4) δίνω παραπλανιτικες πληροφορίες (θα καταργηθούν οι τάδε ...... θα κόψω από αυτούς ...)
5)ρίχνω τη βόμβα μου ( διαθεσιμοτητα  στα  τεχνικά λύκεια 
6) δίνω "μάχες"  και προτείνω "σχέδια σωτηρίας" ( υποχρεωτικές μετατάξεις , διαθεσιμοτητα , όχι απολύσεις )
7) κρατάω τα χαρτιά μου κλειστά και τους ενδιαφερομενους στο σκοτάδι να αγωνιούν  ( εθελοντικες , υποχρεωτικες , οργανικες θέσεις ....)
δεν είναι τίποτε άλλο από έναν ψυχολογικό πόλεμο εκτελεσμένο με μαεστρία . Ψυχολογία για την χειραγώγηση μας  . Και από εκεί που πριν απο εναν χρόνο γελούσαμε με την ιδέα υποχρεωτικής  μετάταξης στην πρωτοβάθμια , τώρα αγωνιούμε να την πάρουμε . Δεν πρέπει να μη τους υποτιμάμε .
Συνάδελφε,ξεχνάς τα νούμερα που εχουμε υποσχεθεί στην τρόικα.Η προσπάθεια είναι να βγουν τα νούμερα για να πάρουμε τα χρήματα.Όλα τ άλλα,δεν τους απασχολούν,δυστυχώς!!!

Αποσυνδεδεμένος karpe

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #7733 στις: Αυγούστου 27, 2013, 12:04:31 am »
και τοτε βρε παιδια αφου μπορει να καταρρευσει ανετα νομικα (συμφωνώ με αυτό) γιατί το κάνανε με αυτό τον τρόπο???
Για χαζούς δεν τους έχω...
Και δεύτερον ας μου πει κάποιοςμε εμάς που κάναμε και στις 2 (εθελοντικές+υποχρεωτικές) τι θα γίνει?
Στις υποχρεωτικές βέβαια επειδη δεν έβαλα δικό μου πύσδε δεν πιάνω τίποτα μάλλον(αν εφαρμοστεί όπως είπαν με το ενημερωτικό) ενώ με τις εθελοντικές και 12 προτιμήσεις κάτι γίνεται :P

Αποσυνδεδεμένος Madman

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #7734 στις: Αυγούστου 27, 2013, 12:06:38 am »
Και ποιος σου λέει @tzhna οτι οι δάσκαλοι βλέπουν με καλό ματι αυτές τις ξαφνικές μετατάξεις;  Οι δικές μου πληροφορίες θα έλεγα είναι με επιφύλαξη έως άρνηση  :P.
Για να γίνει ΕΑΠ ενα σχολείο έπρεπε να έχει ενα σημαντικό αριθμό μαθητών, τωρα τι θα γίνει;  Θα κατέβουν προς τα κάτω οι προδιαγραφές; ή θα γίνουν συγχωνεύσεις Δημοτικών Σχολείων (και οι δάσκαλοι θα χάσουν οργανικές) ωστε να αυξηθει το πληθος των μαθητων και να δικαιολογείται η μετατροπή τους σε ΕΑΠ; 

Αποσυνδεδεμένος ORIGINAL

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #7735 στις: Αυγούστου 27, 2013, 12:13:01 am »
Σε αυτή την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα όλοι σε κάτι θιγμένοι είμαστε...

Αποσυνδεδεμένος Γατόπαρδος

• Έμπειρο μέλος
  • Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #7736 στις: Αυγούστου 27, 2013, 12:14:06 am »
και τοτε βρε παιδια αφου μπορει να καταρρευσει ανετα νομικα (συμφωνώ με αυτό) γιατί το κάνανε με αυτό τον τρόπο???
Για χαζούς δεν τους έχω...
Και δεύτερον ας μου πει κάποιοςμε εμάς που κάναμε και στις 2 (εθελοντικές+υποχρεωτικές) τι θα γίνει?
Στις υποχρεωτικές βέβαια επειδη δεν έβαλα δικό μου πύσδε δεν πιάνω τίποτα μάλλον(αν εφαρμοστεί όπως είπαν με το ενημερωτικό) ενώ με τις εθελοντικές και 12 προτιμήσεις κάτι γίνεται :P
Για αυτο καποιοι..εστω και σαν υστατη προσπαθεια,λυσσαγαμε να κανετε και τις υπευθυνες δηλωσεις οτι δεν αποποιηστε τις εθελοντικες.Γιατι ηταν δεδομενο οτι πρωτα δεν θα εβγαζαν τις εθελοντικες.,Αν ηταν θα τις ειχαν βγαλει ηδη.Ομως με την δευτερη..ακυρωνετε την πρωτη.Το πιστευω ακραδαντα αυτο.Για αυτο και δεν εκαναν πρωτα τις εθελοντικες.Για αν εχουν κοσμο στις υποχρεωτικες.Με οτι συνεπαγεται αυτο.

ΥΓ.Επειδη καποιοι με παρεξηγσαν.Το λεω καθαρα .Οχι μονο δεν τα βαζω με τους συναδελφους που εκαναΝ αιτηση στις υποχρεωτικες,αλλα αγωνιω μαζι τους,γιατι πραγματικα δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι,οσοι δεν την παρουν τι θα τους ξημερωσει.
Ομως πραγματικα εχω εξοργιστει με τα λαμογια.Τους βολεψακιδες.Ποια ειναι αυτοι;;Αυτοι που αρπαζουν την καθε ευκαιρια,και οκ..την αρπαζουν εις βαρος των αλλων,αλλα ας εχουν την ευγενεια να μην θελουν ΠΑΝΤΟΥ να τα παιρνουν ολα.Δηλαδη οκ..το να αγωνιας για τα μορια προτιμησης σχολειου σε μια διαδικασια περα για περα διατρητη ΞΕΡΟΝΤΑΣ οτι εχεις καταπατησει τα δικαιωματα αλλων ,ειναι ανηθικο θα ελεγα.Ας το κανουν τουλαχιστον σιωπηλα.
Προσπαθω τοσες μερες να ειμαι ευγενικη,αλλα Ας ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ.
Με αυτους και μονο με αυτους εξοργιστηκα,για αυτο με βλεπετε ετσι.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 27, 2013, 12:16:52 am από Γατόπαρδος »

Αποσυνδεδεμένος ath77

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #7737 στις: Αυγούστου 27, 2013, 12:20:12 am »
200 άτομα διαβάζουν αυτό το νήμα και δεν υπάρχει κανένας που ο γνωστός του γνωστού του έχει κάποιον γνωστό στο υπουργείο να μας πει μια έγκυρη πληροφορία;

Αποσυνδεδεμένος karpe

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #7738 στις: Αυγούστου 27, 2013, 12:22:19 am »
1)εγω υπεύθυνη δήλωση έκανα...
2)τι γίνεται αν πρόκειται για διαφορετικές θέσεις όπως πιστεύω εγώ γατόπαρδε?
3)η δικιά μου υπεύθυνη δήλωση σήμερα που ξαναπήγα στην ΔΔΕ που έκανα ταυτοπροσωπία ήταν μαζί με όλες τις άλλες πίσω από το αντίγραφο της αίτησης μου και την φωτοτυπία της ταυτότητας που κράτησε η ΔΔΕ ενώ απευθύνονται στο Υπουργείο.Όταν τους είπα ότι πρέπει να σταλούν κάτω μου είπαν ότι δεν είναι κανένας υπεύθυνος εκεί από αυτούς που ασχολούνταν με τις μετατάξεις!πήραν άδεια και να πάρω τηλ από Δευτέρα... :o

Αποσυνδεδεμένος ath77

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #7739 στις: Αυγούστου 27, 2013, 12:25:37 am »
1)εγω υπεύθυνη δήλωση έκανα...
2)τι γίνεται αν πρόκειται για διαφορετικές θέσεις όπως πιστεύω εγώ γατόπαρδε?
3)η δικιά μου υπεύθυνη δήλωση σήμερα που ξαναπήγα στην ΔΔΕ που έκανα ταυτοπροσωπία ήταν μαζί με όλες τις άλλες πίσω από το αντίγραφο της αίτησης μου και την φωτοτυπία της ταυτότητας που κράτησε η ΔΔΕ ενώ απευθύνονται στο Υπουργείο.Όταν τους είπα ότι πρέπει να σταλούν κάτω μου είπαν ότι δεν είναι κανένας υπεύθυνος εκεί από αυτούς που ασχολούνταν με τις μετατάξεις!πήραν άδεια και να πάρω τηλ από Δευτέρα... :o
Όταν λες διαφορετικές θέσεις τι εννοείς; Ότι έχουν λάβει υπόψη τους τις εθελοντικές και τις αφαίρεσαν αυτές τις θέσεις και ό,τι περίσσεψε πήγε στις υποχρεωτικές; Πάντως στο νομό που υπηρετώ δεν το έκαναν αυτό. Πληροφορία από τον ίδιο το Διευθυντή της πρωτοβάθμιας.

Αποσυνδεδεμένος petzi

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #7740 στις: Αυγούστου 27, 2013, 12:28:17 am »
Συνάδελφε,ξεχνάς τα νούμερα που εχουμε υποσχεθεί στην τρόικα.Η προσπάθεια είναι να βγουν τα νούμερα για να πάρουμε τα χρήματα.Όλα τ άλλα,δεν τους απασχολούν,δυστυχώς!!!
[/quote]

Tα νούμερα είναι όντως γεγονός . Σχολιάζω τις μεθόδους που χρησιμοποιούν για να φτάσουν σε αυτό το αποτέλεσμα .
πχ το να δοθούν διευκρινίσεις για τις υποχρεωτικές  μετατάξεις ή να βγουν τον Ιούνιο οι εθελοντικές δεν κόστιζε τίποτα , σωστά ? Πάλι για αυτά τα νούμερα θα ήταν . Οχι , αυτή η απαξίωση από το Υπουργείου μας  , δεν είναι ανικανότητα . Είναι γραμμή  πλεύσης .
Πρέπει να αισθανθούμε στο πετσί μας ότι ήμαστε ασήμαντοι , αναλώσιμοι και αβοήθητοι . Πρεπει να μας διασπάσουν ( το καταφέρανε αρκετα ) για να μας χειραγωγήσουν . Ακόμη και οι προαναφερόμενες απεργίες για τον Σεπτέμβρη από τα παπαγαλάκια αυτόν τον σκοπό έχουν . Να στρέψουν την κοινή γνώμη ενάντιων   μας  , τους κακούς - τεμπέληδες - εκπαιδευτικούς ώστε η καημένη κυβέρνηση να έχει μόνο μια λύση την επίταξη !!!!
παραθέτω:

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟ

Αποσυνδεδεμένος Γατόπαρδος

• Έμπειρο μέλος
  • Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #7741 στις: Αυγούστου 27, 2013, 12:30:06 am »
200 άτομα διαβάζουν αυτό το νήμα και δεν υπάρχει κανένας που ο γνωστός του γνωστού του έχει κάποιον γνωστό στο υπουργείο να μας πει μια έγκυρη πληροφορία;
Και να σου πει καποιος θα ησυχασεις;Οχι βεβαια.. :-\
Το θεμα ειναι..που ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ.αΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ...ΕΙΝΑΙ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ.Τι ζιμπαμπουε;Καλυτερη ειναι καια υτη απο εμας.
ΟΚ..ζησαμε και ζουμε το καλοκαιρι του τρομου.Το κακο ειναι οτι δεν θα ειναι μονο το καλοκαιρι.Τι να πω;Απογνωση...

ΥΓ.Σαφως και πρεπει να ειναι  διαφορετικες οι θεσεις.
ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ..ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟς ΔΥΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΘΕΣΕΙς,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΙΟΥς ΘΑ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)