0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οταν ειμαι πληροφορικος και κανω αιτηση μεταθεσης πχ για Α Θεσσαλονικης και εξ αρχης ξερω οτι εκει δεν πεφτει καρφυτσα με την ελπιδα οτι αν και σε διαθεση καπου θα χωθω ΔΕΝ ευθυνεται το υπουργειο ευθυνομαι εγω.
Παράθεση από: pe20_aneparkis στις Αύγουστος 27, 2013, 01:25:47 μμΟταν ειμαι πληροφορικος και κανω αιτηση μεταθεσης πχ για Α Θεσσαλονικης και εξ αρχης ξερω οτι εκει δεν πεφτει καρφυτσα με την ελπιδα οτι αν και σε διαθεση καπου θα χωθω ΔΕΝ ευθυνεται το υπουργειο ευθυνομαι εγω. Συνάδελφε,την ύστατη στιγμή πολλά τραγούδια λέμε. Εννοείς συνάδελφε ότι θα είμαι σε δυσπρόσιτο και δεν θα δηλώσω την περιοχή συμφερόντων μου, αλλά θα προτιμήσω να παραμείνω στο δυσπρόσιτο με κίνδυνο να μην ξαναβγάλει μεταθέσεις για την περιοχή μου τα επόμενα πέντε χρόνια. Υπάρχει κάποιος συνάδελφος που λειτούργησε ποτέ έτσι; Δεν είναι ευθύνη του υπουργείου και είναι δική μου. Πιστεύεις ότι δεν είναι παράλογο να βγάζει μεταθέσεις χωρίς να ανακοινώνει τα κενά. Εγώ νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα όταν μου είπαν τη διαδικασία μεταθέσεων. Δεν πίστευα ότι δηλώνω στην τύχη τις περιοχές μετάθεσης. Πραγματικά έχουμε δώσει τον καλύτερο εαυτό μας τις τελευταίες μέρες για να βρίσκουμε επιχειρήματα που θα στηρίξουν τις θέσεις μας.
.....οσοι ειναι σε διαθεση οταν εκαναν αιτηση για μεταθεση δεν φροντησαν να μαθουν αν στον τοπο μεταθεσης τους υπαρχουν οργανικα κενα; Αλλα οι περισσοτεροι ως κλασικοι νεοελληνες λεγανε ας καβατζοσουμε την μεταθεση και καπου θα μας χωσει το μεσον μετα.Οσο και αν δεν το παραδεχεστε αυτη ειναι η αληθεια δυστυχως....
.....οπως και οταν βλεπω οτι στις υποχρεωτικες μεταταξεις λεει καθαρα στην διευκρινηση οτι ΠΡΩΤΑ εξυπηρετειται το ΠΥΣΔΕ ΤΟΠΙΚΑ και μετα ολα τα αλλα και εκει αναλαμβανω το ρισκο μου.
Το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί κάποιοι πιστεύουν ότι αυτό που τους συμφέρει είναι και το ορθό.
Ο καθένας τσιμπάει το τυράκι του. Είτε αυτό λέγεται θέση κοντά στο σπίτι του, είτε θέση σε δημοτικά κ.τ.λ. Αν δεν ξεπεράσετε το σύνδρομο του "θέλω να γίνω βεζύρης στη θέση του βεζύρη", όλοι θα τρώμε ξύλο. Πάντα υπήρχαν τα βύσματα και θα υπάρχουν. Είναι για να τους ζηλεύεις ή για να τους σιχαίνεσαι; Κάποιοι παρακαλούν να έχουν ενημέρωση, ακόμη και αν αυτή προέρχεται από τα βύσματα. Αυτούς που βρίζετε, αυτούς παρακαλάτε. Παράδοξο. Μέλος δηλώνει με στόμφο οτι θα ενεργοποιήσει τα κονέ του για να την κάνει. Μα και αυτοί που βρίζετε κονέ δεν ενεργοποιούν; Με με συγχωρείτε, αλλά κάτι δεν κολλάει.
.. η μονη περιπτωση που ισως καποιος εχει δικαιο ειναι να εκανε την αιτηση πριν δοθουν οι διευκρινησεις