0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Aκριβή στις Αύγουστος 27, 2013, 01:35:18 μμΠαράθεση από: pe20_aneparkis στις Αύγουστος 27, 2013, 01:25:47 μμΟταν ειμαι πληροφορικος και κανω αιτηση μεταθεσης πχ για Α Θεσσαλονικης και εξ αρχης ξερω οτι εκει δεν πεφτει καρφυτσα με την ελπιδα οτι αν και σε διαθεση καπου θα χωθω ΔΕΝ ευθυνεται το υπουργειο ευθυνομαι εγω. Συνάδελφε,την ύστατη στιγμή πολλά τραγούδια λέμε. Εννοείς συνάδελφε ότι θα είμαι σε δυσπρόσιτο και δεν θα δηλώσω την περιοχή συμφερόντων μου, αλλά θα προτιμήσω να παραμείνω στο δυσπρόσιτο με κίνδυνο να μην ξαναβγάλει μεταθέσεις για την περιοχή μου τα επόμενα πέντε χρόνια. Υπάρχει κάποιος συνάδελφος που λειτούργησε ποτέ έτσι; Δεν είναι ευθύνη του υπουργείου και είναι δική μου. Πιστεύεις ότι δεν είναι παράλογο να βγάζει μεταθέσεις χωρίς να ανακοινώνει τα κενά. Εγώ νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα όταν μου είπαν τη διαδικασία μεταθέσεων. Δεν πίστευα ότι δηλώνω στην τύχη τις περιοχές μετάθεσης. Πραγματικά έχουμε δώσει τον καλύτερο εαυτό μας τις τελευταίες μέρες για να βρίσκουμε επιχειρήματα που θα στηρίξουν τις θέσεις μας.ενννοω απλα οτι οταν κανω μεταθεση σε μια περιοχη που δεν εχει θεσεις τοτε αναλαμβανω και το ρισκο μου. οπως και οταν βλεπω οτι στις υποχρεωτικες μεταταξεις λεει καθαρα στην διευκρινηση οτι ΠΡΩΤΑ εξυπηρετειται το ΠΥΣΔΕ ΤΟΠΙΚΑ και μετα ολα τα αλλα και εκει αναλαμβανω το ρισκο μου. η μονη περιπτωση που ισως καποιος εχει δικαιο ειναι να εκανε την αιτηση πριν δοθουν οι διευκρινησεις
Παράθεση από: pe20_aneparkis στις Αύγουστος 27, 2013, 01:25:47 μμΟταν ειμαι πληροφορικος και κανω αιτηση μεταθεσης πχ για Α Θεσσαλονικης και εξ αρχης ξερω οτι εκει δεν πεφτει καρφυτσα με την ελπιδα οτι αν και σε διαθεση καπου θα χωθω ΔΕΝ ευθυνεται το υπουργειο ευθυνομαι εγω. Συνάδελφε,την ύστατη στιγμή πολλά τραγούδια λέμε. Εννοείς συνάδελφε ότι θα είμαι σε δυσπρόσιτο και δεν θα δηλώσω την περιοχή συμφερόντων μου, αλλά θα προτιμήσω να παραμείνω στο δυσπρόσιτο με κίνδυνο να μην ξαναβγάλει μεταθέσεις για την περιοχή μου τα επόμενα πέντε χρόνια. Υπάρχει κάποιος συνάδελφος που λειτούργησε ποτέ έτσι; Δεν είναι ευθύνη του υπουργείου και είναι δική μου. Πιστεύεις ότι δεν είναι παράλογο να βγάζει μεταθέσεις χωρίς να ανακοινώνει τα κενά. Εγώ νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα όταν μου είπαν τη διαδικασία μεταθέσεων. Δεν πίστευα ότι δηλώνω στην τύχη τις περιοχές μετάθεσης. Πραγματικά έχουμε δώσει τον καλύτερο εαυτό μας τις τελευταίες μέρες για να βρίσκουμε επιχειρήματα που θα στηρίξουν τις θέσεις μας.
Οταν ειμαι πληροφορικος και κανω αιτηση μεταθεσης πχ για Α Θεσσαλονικης και εξ αρχης ξερω οτι εκει δεν πεφτει καρφυτσα με την ελπιδα οτι αν και σε διαθεση καπου θα χωθω ΔΕΝ ευθυνεται το υπουργειο ευθυνομαι εγω.
Παράθεση από: pe20_aneparkis στις Αύγουστος 27, 2013, 01:40:42 μμ.. η μονη περιπτωση που ισως καποιος εχει δικαιο ειναι να εκανε την αιτηση πριν δοθουν οι διευκρινησειςΚαι αυτό το θεωρείς λεπτομέρεια; Μάλιστα...Αφού λοιπόν θέλει η τροίκα μπορούμε να καταργήσουμε οτιδήποτε νόμιμο σε αυτή τη χώρα. Η άποψη μου είναι ότι πρέπει να κινηθούμε σε δύο επίπεδα. Να συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις αλλά και νομικά. Αυτά τα δύο πάνε μαζί. Έτσι πρέπει να γίνεται. Την Πέμπτη έχει κινητοποιήσει σε όλη τη χώρα. Κατεβείτε σε μια από αυτές. Βρείτε ανθρώπους να συζητήσετε και που ξέρεις, μπορεί κάποιοι να έχουν ήδη οργανωθεί και να προσπαθούν να αντιδράσουν με κάποιο τρόπο. Μην ψαρώνουμε από ανθρώπους που καταπατούν τους νόμους. Ξέρουν και οι ίδιοι ότι όλα όσα προσπαθούν να περάσουν δεν ευσταθούν, απλά στηρίζονται στο άραγμα μας και στην παραίτηση μας. Έ όχι αυτό, όσο με αφορά, δεν πρόκειται να το δεχτώ ποτέ. Είμαι ζωντανός ακόμη...
.. η μονη περιπτωση που ισως καποιος εχει δικαιο ειναι να εκανε την αιτηση πριν δοθουν οι διευκρινησεις
Τι είναι αυτά που γράφετε; Υποτίθεται ότι έχουμε μια αρμόδια αρχή η οποία λειτουργεί με βάση το νόμο. Μου φαίνεται ότι έχουμε αρχίσει και σκεφτόμαστε όπως αυτοί που βρίζουμε. Ή μήπως πάντα έτσι σκεφτόμασταν και εγώ αιθεροβατώ;
Παράθεση από: black21 στις Αύγουστος 27, 2013, 01:59:01 μμΠαράθεση από: pe20_aneparkis στις Αύγουστος 27, 2013, 01:40:42 μμ.. η μονη περιπτωση που ισως καποιος εχει δικαιο ειναι να εκανε την αιτηση πριν δοθουν οι διευκρινησειςΚαι αυτό το θεωρείς λεπτομέρεια; Μάλιστα...Αφού λοιπόν θέλει η τροίκα μπορούμε να καταργήσουμε οτιδήποτε νόμιμο σε αυτή τη χώρα. Η άποψη μου είναι ότι πρέπει να κινηθούμε σε δύο επίπεδα. Να συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις αλλά και νομικά. Αυτά τα δύο πάνε μαζί. Έτσι πρέπει να γίνεται. Την Πέμπτη έχει κινητοποιήσει σε όλη τη χώρα. Κατεβείτε σε μια από αυτές. Βρείτε ανθρώπους να συζητήσετε και που ξέρεις, μπορεί κάποιοι να έχουν ήδη οργανωθεί και να προσπαθούν να αντιδράσουν με κάποιο τρόπο. Μην ψαρώνουμε από ανθρώπους που καταπατούν τους νόμους. Ξέρουν και οι ίδιοι ότι όλα όσα προσπαθούν να περάσουν δεν ευσταθούν, απλά στηρίζονται στο άραγμα μας και στην παραίτηση μας. Έ όχι αυτό, όσο με αφορά, δεν πρόκειται να το δεχτώ ποτέ. Είμαι ζωντανός ακόμη...Κάποιοι από αυτούς που συμμετέχουν σε κινητοποιήσεις συμμετέχουν για το γενικό καλό ή για την πάρτη τους; Για να πετύχεις κάτι πρέπει να έχεις ιδανικά και ομοψυχία.Τα βλέπεις συνάδελφε πουθενά αυτά;ΥΓ. Off topic again! Sorry!
Σήμερα Τρίτη τελικά, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, θα ανακοινωθούν οι υποχρεωτικές μετατάξεις 4.600 εκπαιδευτικώνΘέμα λίγων ωρών είναι η ανακοίνωση των υποχρεωτικών μετατάξεων 4.600 εκπαιδευτικών απο την δευτεροβάθμια στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας. Το θέμα κρατάει σε αγωνία χιλιάδες εκπαιδευτικούς που έως σήμερα δεν ξέρουν που θα κληθούν να παρουσιαστούν την νέα χρονιά. Τα σχετικά ονόματα αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα το βράδυ ή -το πιθανότερο- αύριο.Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr/arthron/%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%AF%CF%84%CE%B7-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CF%89%CE%BD-4600-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD#ixzz2dA1V487OFollow us: @alfavita on Twitter | alfavita.gr on FacebookΜας δουλεύουν?Λέει για σήμερα,αλλά μάλλον αύριο...Τα συμπεράσματα δικά σας.
Παράθεση από: guestteacher στις Αύγουστος 27, 2013, 02:03:48 μμΠαράθεση από: black21 στις Αύγουστος 27, 2013, 01:59:01 μμΠαράθεση από: pe20_aneparkis στις Αύγουστος 27, 2013, 01:40:42 μμ.. η μονη περιπτωση που ισως καποιος εχει δικαιο ειναι να εκανε την αιτηση πριν δοθουν οι διευκρινησειςΚαι αυτό το θεωρείς λεπτομέρεια; Μάλιστα...Αφού λοιπόν θέλει η τροίκα μπορούμε να καταργήσουμε οτιδήποτε νόμιμο σε αυτή τη χώρα. Η άποψη μου είναι ότι πρέπει να κινηθούμε σε δύο επίπεδα. Να συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις αλλά και νομικά. Αυτά τα δύο πάνε μαζί. Έτσι πρέπει να γίνεται. Την Πέμπτη έχει κινητοποιήσει σε όλη τη χώρα. Κατεβείτε σε μια από αυτές. Βρείτε ανθρώπους να συζητήσετε και που ξέρεις, μπορεί κάποιοι να έχουν ήδη οργανωθεί και να προσπαθούν να αντιδράσουν με κάποιο τρόπο. Μην ψαρώνουμε από ανθρώπους που καταπατούν τους νόμους. Ξέρουν και οι ίδιοι ότι όλα όσα προσπαθούν να περάσουν δεν ευσταθούν, απλά στηρίζονται στο άραγμα μας και στην παραίτηση μας. Έ όχι αυτό, όσο με αφορά, δεν πρόκειται να το δεχτώ ποτέ. Είμαι ζωντανός ακόμη...Κάποιοι από αυτούς που συμμετέχουν σε κινητοποιήσεις συμμετέχουν για το γενικό καλό ή για την πάρτη τους; Για να πετύχεις κάτι πρέπει να έχεις ιδανικά και ομοψυχία.Τα βλέπεις συνάδελφε πουθενά αυτά;ΥΓ. Off topic again! Sorry!guestteacher προσωπικά, όταν κατεβαίνω σε κινητοποίηση, δεν κατεβαίνω για τον οποιοδήποτε συνδικαλιστή (δεν απαξιώνω το θεσμό του συνδικαλισμού ο οποίος είναι ιερός, τα πρόσωπα μας χαλάνε κατά καιρούς) αλλά για να πιέσω προς την εκπλήρωση ενός ευρύτερου στόχου (τη διατήρηση της δημόσιας εκπαίδευσης) ο οποίος όμως, περιλαμβάνει και τα δικά μου συμφέροντα. Δεν είναι κακό αυτό. Αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσουμε μέσα μας. Προσωπικά, κατέβαινα σε κινητοποιήσεις όταν στο πρεδρείο της ΟΛΜΕ την πλειοψηφία την είχε το ΠΑΣΟΚ, κατέβαινα όταν την είχε η ΝΔ, κατεβαίνω και τώρα που την έχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Στα περισσότερα μηνύματα σου επιμένεις να απαξιώνεις οποιαδήποτε κινητοποίηση, είτε είναι απεργία, είτε πορεία ή διαμαρτυρία, τα πάντα. Δεν μπορώ να ξέρω τι σκέφτεσαι ή τι είδους αγκυλώσεις έχεις (μπορεί και πολιτικές). Ότι κι αν σου συμβαίνει, αυτό στο οποίο (θέλω να πιστεύω) ότι καταλαβαίνουμε όλοι οι νοήμονες άνθρωποι είναι ότι πρέπει να αντιδράσουμε.
Να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω!Μας έβαλαν να παίξουμε σ' ένα παιγνίδι, όπου δεν φαίνεται να χάνουμε τίποτα!Αν εγώ, από 500 χλμ. μακριά από το σπίτι μου, βρεθώ ξαφνικά στο σπίτι μου, θα μου έρθει άσχημα;Να χ...σω τη Δευτεροβάθμια και όσα μου προσφέρει, από τη στιγμή που είμαι 40 χρόνων και δεν πρόκειται να δω οργανική στο σπίτι μου, μέχρι να γεράσω! Κι όλα αυτά από τις μαλ...ίες των ιθυνόντων και συνδικαλιστών που ΠΑΝΤΑ φρόντιζαν να βολεύουν τους ημετέρους τους. Άει σιχτίρ...
ΠαράθεσηΤι είναι αυτά που γράφετε; Υποτίθεται ότι έχουμε μια αρμόδια αρχή η οποία λειτουργεί με βάση το νόμο. Μου φαίνεται ότι έχουμε αρχίσει και σκεφτόμαστε όπως αυτοί που βρίζουμε. Ή μήπως πάντα έτσι σκεφτόμασταν και εγώ αιθεροβατώ; Φιλε,τον νομο βλεπω τον επικαλεισαι οπου σε βολευει ναι;;Δεν σε ειδα ομως να επικαλεισαι τον νομο,οταν εκανες αιτηση στις υποχρεωτικες,οι οποιες υποχρεωτικες ειναι περα για περα παρανομες,εφοσον βρισκοταν σε εξελιξη ηδη τοσο καιρο οι εθελοντικες μεταταξεις.Ειναι περα για περα παρανομη αυτη η διαδικασια,και ομως εσυ συμμετειχες και σε αυτην,αδιαφοροντας παντελως αν με αυτην σου την πραξη τους νομιμοποιησες να αυθαιρετουν και να καταστρατηγισουν τα δικαιωματα αυτων που απολυτα νομιμα και με τις σωστες διαδικασιες συμμετειχαν στις εθελοντικες.ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.ΠΩς ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ;;Και τωρα θες ,αν δεν πιασεις την προτιμηση σου να την πληρωσουν αυτοι που ΠΟΤΕ δεν συμμετειχαν σε αυτην την παρανομια;Που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΡΩΣΑΝ και ζητας και τα ρεστα κιολας;Συμμετειχες σε μια παρανομια που επικηρωνε αυτην την παρανομια εις βαρων αλλων.ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΛΈΓΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.Ας υποστεις λοιπον τη συνεπεια αυτης της πραξης σου.Αλλα οχι να την πληρωσουν αυτοι ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ.ΤΟΝ ΝΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ οταν μας βολευει.
Δηλαδή ειναι δικη μου ευθυνη που ειμαι στη διαθεση;Διοριστηκα πριν 9 Χρονια με ΑΣΕΠ σε νησι που ειχε ηδη 8 στη διαθεση .Απο τοτε μεχρι σημερα ο αριθμος αυτων που ειναι στη διαθεση πρεπει να ειναι γυρω στα 45 ατομα.Καθε χρόνο υποβαλαμε αιτησεις οριστικης τοποθετησης και τα κενα ηταν μηδαμινα .Αν δεν ειχε κενα γιατι μας διορισε;Η αληθεια ειναι οτι καθε χρονο συμπληρωνα το ωραριο μου σε λειτουργικα κενα.Καθε ΠΥΣΔΕ ξερει απο την εμπειρια του οτι πρεπει να εχει στη διαθεση για να καλυψει εκτακτες αναγκες.Αν δεν εχει πιστωσεις για αναπληρωτες και εχει δωσει σε ολους μεταταξη τι θα κανει αν εμφανιστουν κενα;Και καλα τα κενα ειναι στην κολοπετινιτσα .Αν ομως αφορα σχολειο στο Μαρουσι η στη Γλυφαδα τι θα κανει;