0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ετσι με αυτόν τον τροπο ο υπουργος έβγαλε παράλογη την ολμε και ολους αυτους που κινδυνολογουσαν και παρότρυναν να μην γινουν αιτήσεις μεταταξης.
γιατί δόθηκαν λιγότεροι πλεονάζοντες από τις θέσεις στην Α'βάθμια, τη στιγμή που όλοι γνωρίζουμε ότι οι πλεονάζοντες είναι περισσότεροι.
Το θέμα είναι πως θα κάνετε ένσταση χωρίς να γνωρίζετε τα μόρια;Θα γράφετε ότι "υποπτέυομαι", "νομίζω", "πιστεύω" ότι έχω περισσότερα μόρια από κάποιον άλλο;Είναι απαραίτητο να βγεί ο αξιολογικός πίνακας.
Παράθεση από: christos_chr στις Αυγούστου 29, 2013, 09:48:47 amΤο θέμα είναι πως θα κάνετε ένσταση χωρίς να γνωρίζετε τα μόρια;Θα γράφετε ότι "υποπτέυομαι", "νομίζω", "πιστεύω" ότι έχω περισσότερα μόρια από κάποιον άλλο;Είναι απαραίτητο να βγεί ο αξιολογικός πίνακας.Θυμόμαστε που ακριβώς έλεγε ότι θα συνταχθεί πρώτα αξιολογικός πίνακας;
Παράθεση από: abcde στις Αυγούστου 29, 2013, 09:50:09 amΠαράθεση από: christos_chr στις Αυγούστου 29, 2013, 09:48:47 amΤο θέμα είναι πως θα κάνετε ένσταση χωρίς να γνωρίζετε τα μόρια;Θα γράφετε ότι "υποπτέυομαι", "νομίζω", "πιστεύω" ότι έχω περισσότερα μόρια από κάποιον άλλο;Είναι απαραίτητο να βγεί ο αξιολογικός πίνακας.Θυμόμαστε που ακριβώς έλεγε ότι θα συνταχθεί πρώτα αξιολογικός πίνακας;Έχω την εντύπωση ότι είναι αυτό το άρθρο http://dide.flo.sch.gr/web/wp-content/uploads/2013/08/DIDEFlorinas-Apospasma_N_4172_2013.pdf