0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα νούμερα μπορεί να ικανοποιηθούν (όπως και τα "νούμερα" που αποφασίζουν για μας). Οι εκπαιδευτικοί δεν πρόκειται να ικανοποιηθούν, τουλάχιστον όχι στην παρούσα συγκυρία!!
πάντως κατάντησε αηδία αυτό με τις μετατάξεις...λογικά Δευτέρα- Τρίτη θα φανεί αν ναυαγεί η διαδικασία οριστικά...πήρανε πάντως αναπληρωτές κάποιων ειδικοτήτων στην α/θμια...επίσης φαίνεται να ξεκολάει η διάθεση στη Α/θμια σε όλες τις περιφερειακές διευθύνσεις, συνεπώς μάλλον δεν θα γίνει β' φάση μετατάξεων....εκτός αν γίνει και μετά στείλουν πάλι τους διατιθεμένους πίσω στα ΠΥΣΔΕ και τους αναπληρωτές σπίτι τους....αν γίνει και αυτό...θα τα έχουμε δει όλα...
Δεν ξέρω πως αλλα μια συναδελφος εμαθε οτι της εγκρίθηκε η ενσταση και οτι πεταει εξωεκεινη που κατειχε τη θεση με λιγοτερα μορια. Εαν ειναι αληθεια αυτο, μιλαμε για πολλες αλλαγεςστα αποτελεσματα αλλα και ...πολιτικα μεσα.Η απορια μου ομως ειναι γιατι δεν παιξανε τα μεσα στις αποσπάσεις; Δεν μπορω να φανταστω οτι δεν υπηρχαν πιέσειςγια περισσοτερες αποσπάσεις.
δν νομίζω να αλλάξει το φεκ!ίσως να προστεθούν ονόματα...
Οταν λες οι εκπαιδευτικοί δεν πρόκειται να ικανοποιηθούν αναφέρεσαι στο σύνολο, στην πλειοψηφία ή σε αυτούς που δεν έχουν γνωριμίες;
Μην μπερδεύεστε και μην το κουράζετε.Οπως οι θέσεις στην ββθμια είναι στον αέρα (οργανικές σε επίπεδο επικράτειας) έτσι είναι και στην αβθμια.Αυτά τα 5000 και τα 4933 (των non papers - κοινώς κ...χαρτων) και τα άλλα είναι παραμύθια της χαλιμάς.Η τρόικα δεν ζήτησε τίποτα. Εμείς το προσφέραμε...δείτε τα επίσημα κείμενα του Μνημονίου (ούτε καν αριθμούς δεν λένε...)Μια χαρά βόλευε το Υπουργείο οι καθηγητές να βρεθούν από τις 21 κατά μ.ο. ώρες στις 24 και 23. Φυσικά κάποιοι καθηγητές βολεύτηκαν και πήγαν κοντά στα σπίτια τους και κάποιοι πανικοβλήθηκαν και από εκεί που είχαν οριστική τοποθέτηση σε σχολείο στην