0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χωρίς να είμαι νομικός δεν νομίζω ότι είναι δυνατόν να αλλαξουν οι υπηρεσιακές μεταβολές τόσων ετών.Οι συνάδελφοι δεν παρανόμησαν για να χάσουν τις θέσεις τους.
σε κανέναν ανεμο2017 και ΣΙΑ
SOS... Μετά την τελευταία συνεδριαση του ΚΥΣΔΕ αποδεσμευτήκαμε για την μεταταξη μας στην Α/θμια 320 εκπαιδευτικοί. Αν υπάρχουν οργανικά κενα θα γίνει η μεταταξη μας. Το θέμα ειναι τι γινεται με τις αποσπάσεις μας;επειτα απο τηλ. επικοινωνια με το υπουργείο, μου διευκρίνισαν οτι η μεταταξη ειναι πιο ισχυρη από την αποσπαση, αρα θα πρεπει να παρουσιαστουμε εκει και να υπηρετήσουμε!!! Το θεμα φυσικα ειναι οτι ανατρεπεται όλος ο οικογενειακός προγραμματισμος με τρομερα εξοδα, αφου κανονικα οι διαδικασίες αυτες επρεπε να γίνουν Μαιο και να έχεις μετα δικαιωμα απόσπασης...Με τον κ. Παλληγιαννη που μιλησα, και του ειπα πως ξεκινησε ηδη η σχολικη χρονια κτλπ, ειπε πως εφόσον καποιος εχει παρει αποσπαση ηδη στην Α/θμια (κοινες ειδικότητες) υπαρχει περιπτωση να παραμεινει η αποσπαση...εχει ξαναγινει ειπε....δεν ξερω το βλέπω λιγο δυσκολο...Αν καποιος εχει εμπειρία απο μεταταξη στη μεση της χρονιας και το τι εγινε , ας βοηθήσει σας παρακαλώ
Για τη σχολική χρονιά που μας πέρασε 2018-2019 είχα πάρει απόσπαση, ως δευτεροβάθμιος, στη πρωτοβάθμια. Παρουσιάστηκα κανονικά, με τοποθέτησαν σε σχολεία της πρωτοβάθμιας και 10/09/2018 βγήκε η μετάταξη. Φυσικά επέστρεψα στη Λήμνο (περιοχή μετάταξης), διότι υπερισχύει η μετάταξη της απόσπασης. Πέρυσι επέτρεψαν μόνο όσους είχαν πάρει απόσπαση σε γραφεία, να παραμείνουν στα γραφεία, οι υπόλοιποι πήγαμε στις περιοχές μετάταξης.