0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα συνάδελφοι και καλή χρονιά!Ευχαριστούμε πολύ Platona για τις πληροφορίες σου !Και ρωτώ και εγώ ως πρώην ΠΕ19 νυν ΠΕ86:Οι μετατάξεις που έγιναν πέρυσι στον κλάδο των ΠΕ19 ήταν αρκετές από όσο θυμάμαι. Έγιναν εκτός νομοθετικού πλαισίου;Πώς δέχονταν τις αιτήσεις μας αν δεν υπήρχε νομοθετικό πλαίσιο για την ειδικότητά μας;Και τι ακριβώς αλλάζει μετά το 2013;Και εν τέλει δεδομένου ότι υπάρχουν οι οργανικές γιατί διαφοροποιούμαστε εμείς σε σχέση με τους άλλους κλάδους της δευτεροβάθμιας; Υπάρχει κάποιος νόμος που μας διαφοροποιεί;Ανεξήγητα μου ακούγονται όλα αυτά. Και γιατί επιτέλους δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από τους αιρετούς ως προς το τι συμβαίνει; Γιατί για τις μετατάξεις στην δευτεροβάθμια έχει δημοσιευθεί το ΦΕΚ από όσο διάβασα παραπάνω.Πριν ακούγαμε ότι δεν υπάρχουν οι οργανικές. Τώρα οι οργανικές υπάρχουν αλλά δεν υπάρχει το νομοθετικό πλαίσιο. Και έχει μείνει στην υπουργό.Και από δική μου τηλεφωνική επικοινωνία με το υπουργείο πριν από καιρό ενημερώθηκα ότι η υπουργός είχε υπογράψει την απόφαση. Τώρα κόλλησε πάλι στην υπουργό.Αδυνατώ να καταλάβω.Μήπως να στέλναμε όλοι μας ξεχωριστά ένα email προς κάποιον από τους αιρετούς (όλοι στον ίδιο) πιέζοντας για ενημέρωση;Εύχομαι και πάλι καλή χρονιά με δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία σε όλους!
Καλημέρα. Είχα μια ενημέρωση ότι στο θέμα των μετατάξεων έχει εμπλακεί και το ΑΣΕΠ, διότι οι θέσεις (οργανικές) των μετατάξεων έχουν βγει και για τους μόνιμους διορισμούς!!!