0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εφόσον η ανάληψη γίνει έως 30/09 δεν θα έχετε πρόβλημα.
Ξέρεις πού μπορώ να το βρω αυτό γραπτά,σε εγκύκλιο/νομοθεσία... , γιατί από το Υπουργείο μου είπαν ότι πρέπει να γίνει ειδική μνεία στη νέα εγκύκλιο των μεταθέσεων, για να έχουμε δικαίωμα μετάθεσης φέτος
Παιδιά να ρωτησω, η υποχρέωση υπηρετησης οργανικης ειναι ετήσια ή διετής μετα από μετάταξη;
Το βρήκα μόνη μου στην εγκύκλιο των μεταθεσεων..."2.1. Σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ.3 περ. α έως ε του Π.Δ. 50/96 ως πραγματική εκπαιδευτική υπηρεσία για κάθε εκπαιδευτικό θεωρείται:α) Ο συνολικός χρόνος από την ημερομηνία δημοσίευσης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως του διορισμού του μέχρι 31 Αυγούστου του έτους κατά το οποίο διενεργούνται οι μεταθέσεις, εφόσον ανέλαβαν υπηρεσία εντός του μηνός Σεπτεμβρίου. Για όσους ανέλαβαν υπηρεσία μετά την 30ή Σεπτεμβρίου η συνολική υπηρεσία τους υπολογίζεται από την ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας."
Συγνωμη, αλλα αυτό ειναι σίγουρο οτι μας καλύπτει; Κανενας συναδελφος που να εχει αντιστοιχη εμπειρια;
Επειδή είχα ασχοληθεί πολύ με αυτό το θέμα όταν πήρα τη μετάταξη το 2018 - 2019 να πω τι έγινε. Το ΦΕΚ βγήκε μέσα στο Σεπτέμβρη νομίζω 4 ή 5. Το μόνο σχετικό που χα βρει για την υπηρέτηση οργανικής είναι αυτό που παραθέσατε στο φορουμ:"α) Ο συνολικός χρόνος από την ημερομηνία δημοσίευσης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως του διορισμού του μέχρι 31 Αυγούστου του έτους κατά το οποίο διενεργούνται οι μεταθέσεις, εφόσον ανέλαβαν υπηρεσία εντός του μηνός Σεπτεμβρίου. Για όσους ανέλαβαν υπηρεσία μετά την 30ή Σεπτεμβρίου η συνολική υπηρεσία τους υπολογίζεται από την ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας."Σκέφτηκα ότι αυτό μας καλύπτει αφού η μετάταξη είναι σαν διορισμός αλλά δεν φαίνεται ξεκάθαρα. Άλλη χρονιά δεν είχε γίνει κάτι παρόμοιο ώστε να ξέρω τι είχαν κάνει τότε. Οι μετατάξεις έβγαιναν Αύγουστο ενώ στη χρονιά που χαν βγει Οκτώβρη+ δεν θεμελίωναν δικαίωμα.Τέλος όταν βγήκε η εγκύκλιος των μεταθέσεων πράγματι μας ανέφερε μέσα και θεμελιώναμε δικαίωμα. Δεν ξέρω με ποια νομοθεσία το πήγαν.Πιστεύω ότι υπάρχουν 2 σενάρια.1. 15 ημέρες θεωρείται μήνας οπότε κάλυπτε τον Σεπτέβρη.2. Ανάληψη υπηρεσίας τον Σεπτέβρη άρα είναι σαν να αναλαμβάνεις 1η.Γνώμη μου είναι να μην ακούτε κανέναν υπάλληλο στις δ/νσεις ή στο υπουργείο γιατί έχω ακούσει φουλ βλακείες χωρίς να ξέρουν και να με επηρεάζουν.Υ.Γ. Έχουν γίνει πολλά έκτροπα με το θέμα θεμελίωση δικαιώματος μετάθεσης. Θα 'πρεπε αν δεν είναι υπαιτιότητα του εκπ/κου να θεμελιώνει και μάλιστα με νόμο ώστε να μην κάνει κάθε υπουργός ότι θέλει.
Καλησπέρα σας!Πήρα πρόσφατα μετάταξη στην Πρωτοβάθμια και τοποθετήθηκα σε λειτουργικό κενό με μετατροπή των μορίων των δυσμενών συνθηκών σε μόρια της πρωτοβάθμιας.Γνωρίζει κανείς κάποιον δικηγόρο στην Αθήνα που να ασχολείται με τα συγκεκριμένα θέματα για να κινηθώ νομικά?Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ερωτησεις για την αναγωγη των μοριων μας στη πρωτοβαθμια:1. Μετρανε τα μορια με την παλια μοριοδοτηση ως το 2018 κ τα νεα μετα το 2018 ή ολα απο την αρχη με τα νεα;2. Τα μορια μετρανε συμφωνα με τους τότε ισχυοντες νομους πχ τοτε που δινονταν τα μορια της οργανικης κ ας ησουν σε φορεα; 3. Στην Αθμια ποσα ηταν / ειναι της χρονιας;4. Υπαρχει καποιο excel να κανουμε τους υπολογισμους;5. Η νεα Δνση μας ανακοινωνει τα μόρια; Πότε θα ξερουμε;