0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι καλησπέραέχω χρόνια να κάνω αίτηση μετάθεσης, και γενικά ποτέ δεν ήμουν σε ένα σχολείο-συνήθως σε 3 ή ήμουν σε άδειαανατροφής τέκνων κλπ, αποσπάσεις κλπ, πως μπορώ να βρω σε τι σχολεία ήμουν σε κάθε χρονιά?Λέτε αν επικοινωνήσω με τη δευτεροβάθμια, υπάρχει κάποιο αρχείο να μου στείλουν?Ή πρέπει να πάω εκει? Τα συμπληρώνουν αυτοί?ευχαριστώ πολύ
Στην εγκύκλιο αναφέρεται 5ετή εκπαιδευτική προυπηρεσία ως απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή αιτήσεων. Το ερώτημά μου είναι αν η 5ετία αφορά υπηρεσία σε σχολεία της Δθμιας ή συνολικά σε Αθμια & Δθμια? Το αναφέρω με αφορμή την παράγραφο "κωλύματα μετάταξης", της 1ης σελίδας της αίτησης μετάταξης, υπάρχει το ερώτημα "Εχω υπηρετήσει 5ετία στην Δθμια εκπαίδευση" .
Ειδικά για τουσ εκπαιδευτικούς των κλάδων ΠΕ19 και ΠΕ20 ... Εάν δηλαδή συμπληρωθεί ο αριθμός των θέσεων που έχουν δοθεί σε έναν κλάδο, σταματά για τον κλάδο αυτό η επεξεργασία των αιτήσεων και οι λοιπές θέσεις σε όποια περιοχή μετάθεσης βρίσκονται αυτές πρέπει να καλυφθούν από εκπαιδευτικούς του άλλου κλάδου.
Παράθεση από: vigor στις Μαρτίου 21, 2013, 05:28:04 pmΣτην εγκύκλιο αναφέρεται 5ετή εκπαιδευτική προυπηρεσία ως απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή αιτήσεων. Το ερώτημά μου είναι αν η 5ετία αφορά υπηρεσία σε σχολεία της Δθμιας ή συνολικά σε Αθμια & Δθμια? Το αναφέρω με αφορμή την παράγραφο "κωλύματα μετάταξης", της 1ης σελίδας της αίτησης μετάταξης, υπάρχει το ερώτημα "Εχω υπηρετήσει 5ετία στην Δθμια εκπαίδευση" . Α' θμια και
Αυτό πάλι :ΠαράθεσηΕιδικά για τουσ εκπαιδευτικούς των κλάδων ΠΕ19 και ΠΕ20 ... Εάν δηλαδή συμπληρωθεί ο αριθμός των θέσεων που έχουν δοθεί σε έναν κλάδο, σταματά για τον κλάδο αυτό η επεξεργασία των αιτήσεων και οι λοιπές θέσεις σε όποια περιοχή μετάθεσης βρίσκονται αυτές πρέπει να καλυφθούν από εκπαιδευτικούς του άλλου κλάδου.πως το καταλαβαίνετε???
με κάθε επιφύλαξηhttp://www.mpratis.gr/012/070612.pdf