*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4787495 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος rollo_tomassi

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #266 στις: Μαρτίου 24, 2013, 09:02:17 pm »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 22, 2013, 04:01:59 pm από glory3 »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:33:03 »

Αποσυνδεδεμένος eidolonen

• Πλήρες μέλος
  • Καρότο και μαστίγιο
    • Προφίλ
« Απάντηση #267 στις: Μαρτίου 24, 2013, 09:15:52 pm »

Bitch, ως πιο ενημερωμένη, ποια είναι η εκτίμησή σου;Θα βγάλουν διευκρινιστική για εμάς ή να βάλουμε από τώρα τα κλάματα;;
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 24, 2013, 11:35:40 pm από eidolonen »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #268 στις: Μαρτίου 24, 2013, 09:25:35 pm »
Το θέμα σας ειναι όντως πολύπλοκο. Αφ ενός γιατί εκ των πραγμάτων σας εξαιρεί η εκγύκλιος αφετέρου όμως γιατί ο νόμος λέει πως για να κάνεις αίτηση μετάταξης πρέπει να έχεις υπηρετήσει για μία πενταετία τουλάχιστον στον φορέα απο τον οποίο θες να μεταταχθείς.
επομένως, για σας και μόνο απαιτείται νομοθετική ρύθμιση που ωστόσο δε βλέπω να προωθείται γιατί θα παραείναι φωτογραφική η διάταξη. ( αν δηλαδή υπήρχαν και άλλοι κλαδοι με παρόμοιο πρόβλημα ίσως θα ήταν πιο εύκολο....αλλά τώρα για δέκα άτομα ( δέκα δεν είστε συνολικά αν θυμάμαι καλά; ) μάλλον δυσκολα.....
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

• Πλήρες μέλος
  • Καρότο και μαστίγιο
    • Προφίλ
« Απάντηση #269 στις: Μαρτίου 24, 2013, 09:43:01 pm »
Το θέμα σας ειναι όντως πολύπλοκο. Αφ ενός γιατί εκ των πραγμάτων σας εξαιρεί η εκγύκλιος αφετέρου όμως γιατί ο νόμος λέει πως για να κάνεις αίτηση μετάταξης πρέπει να έχεις υπηρετήσει για μία πενταετία τουλάχιστον στον φορέα απο τον οποίο θες να μεταταχθείς.
επομένως, για σας και μόνο απαιτείται νομοθετική ρύθμιση που ωστόσο δε βλέπω να προωθείται γιατί θα παραείναι φωτογραφική η διάταξη. ( αν δηλαδή υπήρχαν και άλλοι κλαδοι με παρόμοιο πρόβλημα ίσως θα ήταν πιο εύκολο....αλλά τώρα για δέκα άτομα ( δέκα δεν είστε συνολικά αν θυμάμαι καλά; ) μάλλον δυσκολα.....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:33:03 »

Αποσυνδεδεμένος kateri

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #270 στις: Μαρτίου 24, 2013, 09:51:44 pm »
eidolonen εννοείται ότι κάνεις ο,τι μπορείς ακόμη και το να πας και στο υπουργείο...είναι ευκαιρίες που δεν πρέπει να περνάνε έτσι...

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #271 στις: Μαρτίου 24, 2013, 09:52:27 pm »
θα συμπληρώσεις κανονικά την αίτησή σου, θα συμπληρώσεις και άλλη μία χειρόγραφη προς το υπουργείο ( τμήμα μετατάξεων όπως αναγράφεται στην εγκύκλιο ) διά μέσω της ΔΔΕ σου στην οποία αυτή δεύτερη αίτηση θα γράψεις " παρακαλώ όπως προωθηθει  απο υπηρεσιακό καθήκον η συνημμένη αίτηση μετάταξής μου στο αρμόδιο τμήμα του ΥΠΑΙΘΠΑ προκειμένου να αποφανθούν αρμοδίως τα υπηρεσιακά συμβούλια".
Θα ζητήσεις αριθμό πρωτοκόλλου εισερχομένων και θα περιμένεις. Καλό θα ήταν να γίνει έτσι και όχι απευθειας στο υπουργείο γιατί τότε έχεις υπέρβαση ιεραρχίας και πίστεψέ με, δε θες να μπλέξεις με αυτό.

εξάλλου σύμφωνα με την σελ. 5 της εγκυκλίου
στο υπουργείο στέλνονται υποχρεωτικά όλες οι αμφισβητούμενες περιπτώσεις μαζί με τα δικαιολογητικά τους.
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

• Πλήρες μέλος
  • Καρότο και μαστίγιο
    • Προφίλ
« Απάντηση #272 στις: Μαρτίου 24, 2013, 10:10:17 pm »
Bitch, είσαι κατατοπιστικότατη και μάλιστα σε θέματα γραφειοκρατίας!!
Ανακεφαλαιώνω λοιπόν:

1.Παίρνω άδεια
2.Παρκάρω τον πιτσιρικά
3.Πάω στη πινέζα του χάρτη
4.Καταθέτω χειρόγραφη αίτηση μετάταξης ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ
5. Καταθέτω άλλη μια αίτηση στη οποία αναγράφω και το "ποίημα" που ανέφερες ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ
6.Παράλληλα παλεύω να εξηγήσω τη διαδικασία στη διεύθυνσή μου( να θυμηθώ να πάρω μαζί τα zanax)
6.Επιστρέφω, μαζεύω το παιδί και φτιάχνω φανουρόπιτα και το επόμενο ΣΚ πάω παραλία για να περάσω 40 κύματα μπας και δω χαΐρι γιατί από προκοπή δεν το βλέπω  :P
Ευχαριστώ πολύ πάντως κι έχετε το νου σας γιατί στις δυσκολίες με βλέπω να επανέρχομαι  :o

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #273 στις: Μαρτίου 24, 2013, 10:14:59 pm »
 ;D ;D ;D ;D
τα βήματα 1-3 δεν είναι απαραίτητα. Μπορείς να στείλεις την αίτηση ταχυδρομικά. ( συστημένο πάντα ).

Το θέμα ειναι να είσαι διαβασμένη. Όταν σου πουν "δεν μπορειτε να υποβάλετε μπλα μπλα " τους κοτσάρεις το κομματάκι απ΄ την εγκύκλιο, τους λες και ένα " μίλησα με το υπουργείο και μου είπαν να κάνω αυτό ακριβώς" και ξεμπερδευεις.

Δεν ξέρω για φανυρόπιτα αλλά εγώ μόλις ανακάλυψα χυμό με γεύση .....μελομακάρονου!! Νοστιμότατος έχω να πω και καίει και τα λίπη!!

Καλή επιτυχία εύχομαι!!

• Πλήρες μέλος
  • Καρότο και μαστίγιο
    • Προφίλ
« Απάντηση #274 στις: Μαρτίου 24, 2013, 10:25:58 pm »
Μελομακάρονου;;;;;;Θα μου πεις νηστίσιμο είναι... αλλά το καρυδάκι πως;;;Εκτός κι αν είναι χυμός με κομματάκια μέσα!!!
Πάντως για να το καταλάβω (γιατί με 8 και με κλωτσιά παίρνω μπρος): Παίρνω 2 πρωτόκολλα και οι αιτήσεις είναι και οι 2 χειρόγραφα συμπληρωμένες φόρμες της εγκυκλίου(έχω καεί στο παρελθόν με τα πρωτόκολλα, εξ ου και το ταξιδάκι στη μαγική ελληνική επαρχία). :-[

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #275 στις: Μαρτίου 24, 2013, 10:37:39 pm »
πρόσεχε : βάζεις στο μπλέντερ δυο πορτοκάλια, μισή μπανάνα, ένα μήλο γκόλντεν, μια κουταλιά σούπας μέλι, μια κουταλιά γλυκού κανέλα και 100 γρ φουντουκια τα κάνεις νιανιά και τα πίνεις!! τέλειο σου λέω!!

για τις αιτήσεις τώρα :
 η μία είναι απλη αίτηση ( αυτή που θα γράψεις το ποιηματάκι )
η άλλη ειναι η αίτηση της μετάταξης που έχει η εγκύκλιος αλλά συμπληρωμένη χειρόγραφα. Η δεύτερη είναι συνημμένη στην πρώτη. Δηλαδή παίρνεις έναν αριθμό πρωτοκόλλου και όχι δύο

• Πλήρες μέλος
  • Καρότο και μαστίγιο
    • Προφίλ
« Απάντηση #276 στις: Μαρτίου 24, 2013, 10:56:26 pm »
Ααααα.... ::) Εμ καλά λέω με 8 και με κλωτσιά!!!
Οπότε Τρίτη τηλεφωνώ στη ΔΔΕ μου να ξανακόψω κίνηση και προς το τέλος της εβδομάδας προβαίνω σε "επιχείρηση κατάθεσης αίτησης" εν πλήρη εξαρτήσει: κράνος, tavor και υπογλώσσια.
Όσο για το χυμό, μια λαϊκή φρούτα χρειάζεται κανείς για να τον φτιάξει και ακούγεται πολύ υγιεινός για μένα. Αλλά περί ορέξεως ... χυμός μελομακάρονο!!!
Και αφού είναι σαββατόβραδο και η τύχη μας η γκαντέμα μας έχει κλεισμένους μέσα να κάτι για ευθυμήσουμε:salonumuz klimalidir http://www.youtube.com/watch?v=4UhOuZPxKfQ&list=UUeJw4qvhj0h4ojf_EJvpvbQ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ και .....I'LL BE BACK!(κι αυτό είναι δέσμευση  ;))

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #277 στις: Μαρτίου 24, 2013, 11:01:31 pm »
 ;D ;D ;D ;D ;D

βρε κοπελιάααααααααααααα, Κυριακή βράδυ ειναι όχι σαββατόβραδο!!  8) 8) 8)

αλλά το τραγουδάκι τα σπάει!!! ( και ο χυμός επισης, καίει το λίπος στην κοιλιά λες και είναι μπάφος!!! )  ;D ;D

• Πλήρες μέλος
  • Καρότο και μαστίγιο
    • Προφίλ
« Απάντηση #278 στις: Μαρτίου 24, 2013, 11:16:52 pm »
Σάββατο, Κυριακή... τι σημασία έχει όταν είσαι μέσα και μάλιστα στον η/υ ενώ κάποτε το σπίτι ήταν σαν άλλο room to let κάπου να αφήνω τα πράγματά, να κάνω μπάνιο και να γείρω κανά 2ωρο πριν τη δουλειά (Θυμάσαι τότε...;;;;Πιάσε μια...σφουγγαρίστρα τώρα!!Που θέλω και μετάταξη!!!!).
Άντε καλά... θα πάρω και καμιά βιταμίνη για το Alzheimer, και θα προσπαθήσω να λύσω και κανένα sudoku - με μεγάλη αποτυχία πάντα,- μπας και ξεκολλήσει το εργαλείο γιατί δε με βλέπω.....Δεν έχει και middle-aged alert ρε γμτ, στην περίπτωση που χαθώ... :o

Αποσυνδεδεμένος STELLIOPH

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #279 στις: Μαρτίου 25, 2013, 02:35:29 am »
καλημέρα...κι από μένα...κι έχω να ρωτήσω τα εξής :

-καταθέτουμε την πράξη ανάληψης υπηρεσίας από κάθε σχολείο που έχουμε υπηρετήσει;
-χρειάζονται τα πιστοποιητικά εντοπιότητας /ή και συνυπηρέτησης;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182561
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144