0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
υ.γ. Boldboy, τα νέα μας ωθούν στη ρουλέττα όπως καταλαβαίνεις...
Παράθεση από: bitch στις Μαρτίου 27, 2013, 06:19:57 pm ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!Κατά την αρχή της καταμέτρησης πτώσεων σηκωμάτων ήσουν πεσμένη?Δε βγαίνει αλλιώς
ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
Τελευταία ζουμερά νέα: πηγα σήμερα στην αθμια της περιοχής μου και ρώτησα σχετικά με τις οργανικές την κοπέλα που κάθε φορά βγάζει κενά και οργανικές στην αθμια. Μου είπε ότι αυτοί δεν έχουν καμία ενημέρωσή για τις θέσεις ανά νόμο ούτε και για ποια σχολειά θα βγουν ανά νόμο. Μου είπε ότι ποτέ δεν έστειλαν στοιχειά οι ίδιοι στο υπουργείο και ότι δεν ξέρει αν ο πίνακάς με τα σχολειά που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι έγκυρος...!!!Άνθρακες λοιπόν ο θησαυρός παίδες...Όπως καταλαβαίνετε αυτό αυξάνει την Αβεβαιότητά κατακόρυφα!Έχει κάποιος προσβαση- επαφή με Μπρατη να μας επιβεβαιώσει την ορθότητα του πινάκα των σχολείων;
πάντως εμείς ζητήσαμε από την αντίστοιχη σε μας πρωτοβάθμια να μας δώσει τα σχολεια που έδωσαν για οργανικά κενά ανα ειδικότητα και πράγματι μας τα έδωσαν. Αυτό που παρατηρήσαμε - συγκρίνοντας και με τους άλλους νομους της περιφέρειάς μας - ειναι πως οι πρωτοβάθμιοι συμπεριφέρονται περίεργα ως προς τα κενά. Τι εννοώ....αντί πχ να δώσουν στο ίδιο σχολειο ( εφόσον αυτό ειναι δυνατό λόγω του αριθμού των μαθητών ) θέση πχ και για γαλλικών και για πληροφορικής και για γερμανικών τα έχουν διασπείρει σε πολλά διαφορετικά σχολεια ώστε να ....μην συσσωρεύονται ειδικότητες σε ένα σχολείο ( ειναι εξάλλου γνωστή η αντιπάθεια των πρωτοβάθμιων για τις ειδικότητες... )
Σίγουρα οι μετατάξεις στα ΕΑΕΠ ενέχουν τον κίνδυνο της κατάργησης, αλλά αυτό ίσως αναιρείται από την επικείμενη συγχώνευση Αθμιας και
Παράθεση από: schmeichel3 στις Μαρτίου 27, 2013, 05:46:56 pmυ.γ. Boldboy, τα νέα μας ωθούν στη ρουλέττα όπως καταλαβαίνεις... Πρόσεχε, γιατί η ρουλέτα είναι πειραγμένη. Ααα, ρε Ελλαδιστάν...Καλή τύχη πάντως.