0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μετάταξη γιατί να μην γίνεται και για άλλες ειδικότητες;; Όπως ΠΕ02, 03 και 04;
... Μήπως πρέπει να πιέσουμε τους συνδικαλιστές μας να κάνουν ερωτήσεις και να πάρουν υπεύθυνες απαντήσεις; Έχει καταντήσει γελοία αυτή η κατάσταση.
"Στην περίπτωση των αδειών για να λαμβάνονται τα μόρια οργανικής πρέπει οι άδειες να χορηγούνται από την οργανική τους. Αν αυτές χορηγήθηκαν στο χρονικό διάστημα της απόσπασής τους σε υπηρεσίες τότε ασφαλώς δεν παίρνουν τα μόρια της οργανικής τους" Τι εννοεί? Αν κάποιος ήταν αποσπασμένος σε μια άλλη περιοχή -ΠΥΣΔΕ ή σε υπηρεσία(βιβλιοθήκες, αρχεία,γραφεία εκπαίδευσης-τότε που ακόμα έπαιρναν τα μόρια οργανικής- και σπάσει το πόδι του παίρνοντας ένα μήνα αναρρωτική από εκεί που είναι αποσπασμένος δεν θα πάρει τα μόρια της οργανικής? Η εννοεί τις εκπαιδευτικές άδειες?
@bitchΑλήθεια(τώρα μου ήρθε), οι μεταταγμένες (ή υπό μετάταξη) ειδικότητες μπορούν να διεκδικήσουν θέση διευθυντή στην Αθμια; Τί ισχύει σήμερα για τις δασκάλες των Αγγλικών;
καλησπέρα! είμαι και εγώ ΠΕ19 από αυτούς που πήραν οργανική σε πιλοτικό γυμνάσιο τον Ιούνιο του 2012. Το ερώτημά μου δεν ξέρω αν έχει απάντηση, αλλά μήπως υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου απαντήσει στα παρακάτω:1. θα συνεχιστεί το πιλοτικό στα γυμνάσια;2. αν δεν συνεχιστεί, εμείς χάνουμε την οργανική μας. και μετά τι;;; τοποθετούμαστε στην περιοχή (νομό) ανάλογα με τα μόριά μας;3. αξίζει να κάνει κάποιος αίτηση μετάταξης σε αυτή την περίεργη περίπτωση;