0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλα τοτε μην κανετε για μεταταξη κι αφηστε να δουλεουν αναπληρωτες εσπα στα κεντρα των πολεων και καθιστε στην θεση του διορισμου σας...μην παραπονεθειτε ομως αν τον ιουνιο σας γινει υποχρεωτικη μεταθεση !!!
δεν εχεις διαβασει καλα την τροπολογια του δεκεμβρη 2012....δε γινεται ολοι να ζητουν μεταθεση για θεσσαλια και θεσσαλονικη....θα γινουν μεταθεσεις υποχρεωτικεσ απο πλεονασματικες σε ελλειμματικες περιοχες....εδω θα ειμαστε παλι τον ιουνιο και θα τα λεμε
Αν κοιτάξεις προσεκτικά πίσω από έναν υπολογιστή θα τους δειςBtw 500 αναπληρωτές, όσες περίπου και οι οργανικές που άνοιξαν ;-)
Συγγνώμη συνάδελφε trekto, αλλά τώρα μάλλον εσύ στρουθοκαμηλίζεις.
Καλή επιτυχία σε όλους και ό,τι γίνει να είναι για καλό.Εγώ έκανα στο νομό μου και σε κάποιους γειτονικούς νομούς (όχι όλους, είχα και παράμετρο τη δυνατότητα αποσπάσεων της συζύγου).Έσπασα το μυαλό μου τόσο καιρό, αλλά και με δεδομένη την άγνοιά μας για τα Γυμνάσια του χρόνου, το νέο Λύκειο και το Τεχνολογικό, ο ορίζοντας είναι θολός, δεν υπάρχει σωστό και λάθος.Η ζωή είναι μικρή και αν κάποια τύχη σας έφερε μακριά από τον τόπο σας, τουλάχιστον χαρείτε ότι μπορείτε από το νέο τόπο. Όσο μικρός και όσο περιορισμένος κι αν είναι.Σκεφτείτε ότι κάποτε ούτε τηλέφωνα δεν υπήρχαν, πόσο μάλλον διαδίκτυο.Η παράμετρος των αναγκαστικών μετατάξεων (εντός ΠΥΣΔΕ) από
Πάντως οι πληροφορικοι πλεοναζουν τόσο πολύ που άνετα στελεχώνουν και τα νηπιαγωγεία με ΕΑΕΠ αν χρειαστεί :-)