*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4801784 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος athan123

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Θέλω να πιάσω το Τζόκερ.
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #812 στις: Απριλίου 09, 2013, 10:38:58 am »
Υπάρχει οδηγία ανακοίνωσης στην εγκύκλιο. Οι ΔΙΔΕ πρέπει να ανακοινώσουν τους πίνακες με τα μόρια μετατάξεων. Το που ακριβώς δε λέει, αλλά μάλλον εννοείται το διαδίκτυο....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:33:25 »

Αποσυνδεδεμένος Kounavi

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #813 στις: Απριλίου 09, 2013, 10:42:17 am »
ICT για ποια διεύθυνση δίνεις στοιχεία??Σε ρωτάω γιατί έχω κάνει αίτηση και εγώ ενώ πήρα και ρώτησα στη διεύθυνση που ανήκω και δεν μου είπαν τίποτα!
Και μια παρατήρηση: ειλικρινά έχω ακούσει τόσες φήμες για αυτές τις μετατάξεις που απορώ είμαστε τόσο κάφροι??Άλλοι λένε ότι θα πέσουμε στο κλιμάκιο ΣΤ και θα ξαναρχίσουμε απ την αρχή, άλλοι λένε ότι μετά από κάποια χρόνια θα καταργηθούν τα μαθήματα αυτά στο δημοτικό και θα απολύσουν όσους πάρουν μετάταξη, τώρα διάβασα ότι πρέπει να λέμε ότι είμαστε δάσκαλοι γιατί τους παίρνουμε τις ώρες!!!Τι βλακείες είναι αυτές????

ICT

• Επισκέπτης
« Απάντηση #814 στις: Απριλίου 09, 2013, 11:55:02 am »
@athan123

Οτι μου είπαν αναφέρω. Εγώ ρώτησα αν θα ανακοινωθούν από την Δ/νση στο Internet  και μου είπαν ακόμα δεν ξέρουν αν και πότε

@Kounavi

Επέτρεψε μου να μην σου πω σε ποια Δ/νση είμαι. Απλά αναφέρομαι σε μια γειτονική πόλη στη Ν. Ελλάδα από τις μεγαλύτερες σε όλη την Ελλάδα.  ;)

ΥΓ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων απλά ανέφερα το νούμερο 100 που άκουσα (μπορεί να είναι 80 μπορεί να είναι και 120, ξέρετε πως δουλεύουν οι δ/νσεις) Αυτό απλά με εντυπωσίασε μιας και όταν είχα κάνει την αίτηση 3-4 μέρες πριν την λήξη ήμουν νούμερο 15. Το νούμερο 100 απλά δείχνει ότι λογικά όσοι κάνανε αίτηση για μετάθεση ή μπορεί και για βελτίωση κάνανε αίτηση και για μετάταξη. Επίσης το ότι δεν γνώριζαν τίποτα ακόμα για τον τρόπο ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων δεν σημαίνει ότι θα καθυστερήσουν. Μπορεί κάλλιστα να πάει ακόμα και τώρα που μιλάμε μια νεότερη οδηγία.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 09, 2013, 06:57:41 pm από ICT »

Αποσυνδεδεμένος kateri

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #815 στις: Απριλίου 09, 2013, 03:46:33 pm »
Εμένα πάντως όταν μου έστειλαν την ηλεκτρονική αίτηση με μέιλ για να την ελέγξω-υπογράψω,μου γράφανε " Με την ανακοίνωση των μορίων μετάταξης ( 15/04/2013) ... " άρα είναι δεδομένο ότι θα τα ανακοινώσουν τη Δευτέρα όλες οι ΔΙΔΕ....
Μιλάω για τη ΔΙΔΕ Αιτωλ/νιας και πέρασαν την αίτησή μου τελευταία μέρα κατά τις 12 και είχα αρ.πρωτοκόλλου 50...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:33:25 »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #816 στις: Απριλίου 09, 2013, 04:07:51 pm »
όπως στις μεταθέσεις έτσι και στις μετατάξεις η εγκύκλιος αναφέρει σαφώς πως τα μόρια των αιτούντων μετάταξης πρέπει να ανακοινωθούν στις 15/4.
Επομένως μεσημέρι Δευτέρας πρέπει όλες οι ΔΔΕ να τα ανακοινώσουμε. Δεν ειναι δα και δύσκολο. Μια απλή αναφορά του συστήματος ειναι.

Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός; ( και η ανησυχία βεβαίως ; )
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος jtsop

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #817 στις: Απριλίου 09, 2013, 04:39:52 pm »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 10, 2013, 06:02:23 pm από jtsop »

Αποσυνδεδεμένος athan123

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #818 στις: Απριλίου 09, 2013, 05:26:10 pm »
Πως το ξέρεις αυτό;;;;

Αποσυνδεδεμένος vivo

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #819 στις: Απριλίου 09, 2013, 05:54:34 pm »
όπως στις μεταθέσεις έτσι και στις μετατάξεις η εγκύκλιος αναφέρει σαφώς πως τα μόρια των αιτούντων μετάταξης πρέπει να ανακοινωθούν στις 15/4.
Επομένως μεσημέρι Δευτέρας πρέπει όλες οι ΔΔΕ να τα ανακοινώσουμε.

Καλησπέρα σας

Εγώ πάλι νόμιζα ότι θα ανακοινωθούν τα μόρια σε πανελλαδικό επίπεδο, όπως είδα ότι έγινε στις μεταθέσεις (αν δεν κάνω λάθος κιόλας, είδα τον πίνακα στον οποίο μας παρέπεμψε κάποιος συνάδελφος εδώ μέσα...)
Αλλιώς πώς θα βγάλουμε συμπέρασμα, θα πρέπει να κάνουμε browse στις ιστοσελίδες όλων των ΔΙ.ΔΕ. ανά την Ελλάδα??
 :o

Αποσυνδεδεμένος jtsop

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #820 στις: Απριλίου 09, 2013, 06:49:50 pm »
Πως το ξέρεις αυτό;;;;

Από στοιχεία που έχουμε από διάφορες διευθύνσεις.

ICT

• Επισκέπτης
« Απάντηση #821 στις: Απριλίου 09, 2013, 06:58:49 pm »
@vivo

Την δουλειά αυτή την είχε κάνει κάποιος συνάδελφος που λογικά είχε πρόσβαση στο σύστημα;;; αν και μάλλον θα είναι όπως λέει ο jtsop παρακάτω μιας και σε κάποιες περιοχές δεν είχε 1η προτίμηση (είναι δηλαδή όπως ανακοινώθηκαν από τις Δ/νσεις).
 Οι Δ/νσεις είναι υποχρεωμένες να ανακοινώσουν μόνο της περιοχής τους
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 09, 2013, 07:02:24 pm από ICT »

Αποσυνδεδεμένος jtsop

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #822 στις: Απριλίου 09, 2013, 06:59:00 pm »
Καλησπέρα σας

Εγώ πάλι νόμιζα ότι θα ανακοινωθούν τα μόρια σε πανελλαδικό επίπεδο, όπως είδα ότι έγινε στις μεταθέσεις (αν δεν κάνω λάθος κιόλας, είδα τον πίνακα στον οποίο μας παρέπεμψε κάποιος συνάδελφος εδώ μέσα...)
Τα μόρια πανελλαδικά δεν ανακοινώνονται. Αυτά που είδες τα έβγαλε κάποιος (συνάδελφος προφανώς) που είχε αρκετή υπομονή να τα μαζέψει από όλες τις διευθύνσεις και να τα βάλει σε ένα pdf.

Αλλιώς πώς θα βγάλουμε συμπέρασμα, θα πρέπει να κάνουμε browse στις ιστοσελίδες όλων των ΔΙ.ΔΕ. ανά την Ελλάδα??
 :o

Κάποιος καλός άνθρωπος θα το κάνει για μας. (Αν έχω χρόνο θα το κάνω εγώ Δευτέρα!)

Αποσυνδεδεμένος athan123

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #823 στις: Απριλίου 09, 2013, 07:07:59 pm »
Τα σχολεία θα βγούνε τελικά ή όχι;;;;

ICT

• Επισκέπτης
« Απάντηση #824 στις: Απριλίου 09, 2013, 07:11:29 pm »
@athan123

Οταν σταματήσουν να μετράνε τους μαθητές για να δούνε πόσες τάξεις πρέπει να έχει το καθένα... ;D
Πάντως αν δεν κάνω λάθος εκτός από τον γνωστό στο FB δεν έχω ακούσει κάποιον άλλο για δικαίωμα τροποποίησης αίτησης στο θέμα περιοχών. Για ανάκληση ναι για αλλαγή περιοχών;;; (παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω λάθος, σήμερα δεν λειτουργώ και πολύ καλά).
Οπότε αφού η διαδικασία κρατάει μέχρι και 2 μήνες μπορεί να ανακοινωθούν και μετά...

YΓ. Πλάκα πλάκα πάντως μην ανακοινώνοντας τα σχολεία (απλά δίνοντας θέσεις ανά περιφέρεια) έχουν και μια εικόνα της επιθυμίας των εκπαιδευτικών ανα περιοχή. Μην ξεχνάμε ότι με τις αιτήσεις μετάθεσης κάποιοι δεν εκαναν γνωρίζοντας ότι κάποιες περιοχές είναι κλεισμένες ενώ τώρα η εικόνα είναι καλύτερη για κάποιον που θέλει να δει πως μπορεί να αξιοποιήσει το προσωπικό χωρίς να υπάρχουν και πολλές αντιδράσεις. (το καταθέτω αυτό ως εικασία χωρίς να γνωρίζω κάτι, προφανώς και εδώ μπορεί να κάνω λάθος).
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 09, 2013, 07:30:27 pm από ICT »

Αποσυνδεδεμένος athan123

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #825 στις: Απριλίου 09, 2013, 07:29:47 pm »
@ ICT

σιγά μη βγουν επίσημα. Κάποιοι απλώς θα τα μάθουν...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)