*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4803441 φορές)

0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #924 στις: Απριλίου 12, 2013, 06:06:40 pm »
Κοίτα να δεις εκεί που με ενδιαφέρει δεν έχει βγει τίποτα.

Λοιπόν θα τους πάρω τηλέφωνο και θα τους πω ότι σύμφωνα με πληροφορίες θα τους επισκεφτεί κλιμάκιο ελέγκτων....να σου πω εγώ μετά.....

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ΥΓ. Σοβαρά τώρα, νομίζω οι δ/νσεις με πολλές αιτήσεις θα ανακοινωθούν μετά τις 3μμ για να μην τους πρήζουν στα τηλεφωνα...

Τα μόρια ειναι ήδη έτοιμα στις αναφορές του συστήματος και μας περιμένουν να τα ανακοινώσουμε.Κάποιοι απο εμάς έχουμε στείλει στο υπουργείο ερωτήματα που αφορούν σε μοριοδότηση - ήδη από τις μεταθέσεις - και περιμένουμε μήπως μας έρθει καμιά απάντηση επ΄αυτών - εξ ου και - τουλάχιστον εμείς - δεν τα ανακοινώσαμε σήμερα.
Δευτέρα όμως, όρεξη να χετε θα τα ανακοινώσουμε και οι υπόλοιποι...
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:12:06 »

ICT

• Επισκέπτης
« Απάντηση #925 στις: Απριλίου 12, 2013, 06:12:42 pm »
@schmeichel3

μέχρι στιγμής υποχρεωτικές μετατάξεις από ειδικότητα σε ειδικότητα δεν έχουν γίνει ακόμα πουθενα σε όλο το Δημόσιο (για Μόνιμους) από όσο γνωρίζω.
Και δεν ξέρω αν θα γίνουν και ποτέ.
Μην σου πω ότι και οι υποχρεωτικές μετατάξεις που ανακοίνωσε ο Υπουργός (παρόλο που αναφερόταν στην ίδια ειδικότητα αλλά μεταξύ Αθμιας και
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 12, 2013, 06:14:36 pm από ICT »

Αποσυνδεδεμένος rollo_tomassi

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #926 στις: Απριλίου 12, 2013, 07:08:48 pm »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 22, 2013, 03:23:08 pm από glory3 »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #927 στις: Απριλίου 12, 2013, 07:11:49 pm »

@bitch

έχε χάρη που έχουμε "συγκρουστεί" σε μερικά γιατί θα λέγανε ότι είμαστε και συνεννοημένοι στα μηνύματα  ;D ;D ;D ;D

γουστάρω ίντριγκα και σενάρια συνωμοσίας  !!!  ;D ;D ;D ;D ;D

( καλά, αν δεν συγκρουστείς κιόλας δεν έχει γούστο....)
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:12:06 »

ICT

• Επισκέπτης
« Απάντηση #928 στις: Απριλίου 12, 2013, 07:22:33 pm »
@shmeichel3

Είναι μεγάλη η συζήτηση. Θέλει βρε schmeichel3 o αλλος να πάει; Εδώ ο άλλος για να μην ξεβολευτεί δεν πάει από Γυμνάσιο στο Λύκειο - όχι σε άλλη ειδικότητα, τι να λέμε τώρα; Και αυτό που λες οργανική κοντά του πόσο εύκολο και απλό είναι;
Π.χ. αν είναι ΠΕ03 ζητάει μετάταξη - αν την πάρει - και έστω ότι υπάρχει μια οργανική στην περιοχή του θα προηγείται στα μόρια ή θα φάει την θέση κάποιου άλλου στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ ή που ζητάει βελτίωση;;;

Αποψη μου είναι ότι αυτό που γίνεται με τα Δημοτικά μην το πούμε ούτε του παπά που λένε...500 περίπου θέσεις μετάταξη με απευθείας οργανική και σε μεγάλα αστικά κεντρα....
Εγώ άμα την πάρω πάντως μην σου πω ότι θα πάρω και σωματοφύλακα γιατί θα με λυντσαρουν οι άλλες ειδικότητες. Σκέψου να ήσουν κοινωνιολόγος στους Λειψούς. Θα έπινες μπάφους και θα έπαιζες προ που λέει το τραγούδι. Τι να πεις και αυτός....

ΥΓ. Θεωρητικά πάντα αυτό θα μπορούσε να γίνει με την απογραφή όπου ο καθένας δήλωσε το πτυχίο του. Τώρα αν ο λεγάμενος είναι ιχθυοκαλλιέργειες και έχει γίνει και Δ/ντης και είναι και της Κλαδικής αντε ξεκουβάλησε τον Είμαστε τώρα για να χάνουμε και ψήφους.... ;D ;D ;D ;D Συγκεντρωσουουου που λέει και το ανέκδοτο.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 12, 2013, 07:28:24 pm από ICT »

Αποσυνδεδεμένος rollo_tomassi

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #929 στις: Απριλίου 12, 2013, 07:29:16 pm »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 22, 2013, 03:23:03 pm από glory3 »

Αποσυνδεδεμένος dimitraj

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 20
    • Προφίλ
« Απάντηση #930 στις: Απριλίου 12, 2013, 08:00:16 pm »
@ ICT,

το 60-40 αφορά στις προσλήψεις και στους διορισμούς. Ουσιαστικά με τη μετάταξη γίνεται
μια ανακατανομή προσωπικού η οποία δεν θα έπρεπε κατά τη γνώμη να βασίζεται στο 60/40.
Κανονικά θα έπρεπε να βγει το ποσοστό από τον αριθμό το σημερινό των ΠΕ19-20. Είμαστε 5000
4000 ΠΕ-19 και 1000 ΠΕ-20 τότε το ποσοστό θα έπρεπε να είναι 80-20.

Για σιγά ρε παλικάρια του ΠΕ19! Για σιγά. Δε γνωρίζετε που οφείλετε η τεράστια διαφορά; Δε γνωρίζετε ότι Φυσικοί, Μαθηματικοί, Γεωλόγοι, Θεολόγοι(!), Φιλόλογοι(!) κοκ με κάποιες ώρες σεμινάρια ή Μεταπτυχιακό(καλά μη φανταστείτε...) μπήκαν στην επετηρίδα και διορίστηκαν ως ΠΕ19 ενώ τα ΤΕΙ τότε ήταν λίγα και με ελάχιστους απόφοιτους; Δε γνωρίζετε ότι από τους 5,7,17 χιλιάδες που είστε οι Πτυχιούχοι Σχολών Πληροφορικής ΑΕΙ είναι (πόσοι; είστε καλοί στο ψάξιμο, βρείτε το). 18 χρόνια στη Δευτεροβάθμια γνώρισα έναν ΠΕ19 απόφοιτο της Πάτρας (συν ένα ΠΛΗΝΕΤ και ένα Σύμβουλο) ενώ αντιθέτως κανένα ΠΕ20 μαϊμού (φαντάζομαι οι νεώτεροι είστε καθαροί ΠΕ19 αλλά για τους παλιούς μην το ψάχνετε).
Σας δόθηκε λοιπόν μια ευκαιρία, την αρπάξατε και τώρα ... τώρα τα θέλετε όλα. ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.
Όσο για τις μετατάξεις... Τι ευφυολογήματα είναι αυτά που γράφετε; Η εγκύκλιος αναφέρει ξεκάθαρα τον τρόπο και τον αριθμό (288 ΠΕ19, 192 ΠΕ20) και διαβάζω μαργαριτάρια του τύπου "η ποσόστωση μπορεί να αλλάξει" ή "στο Υπουργείο μου είπαν ότι δεν ισχύει τίποτα" ...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ;
Καταλαβαίνω την αγωνία σας, ειδικά αυτών που βρίσκονται μακριά αλλά μην εκτονώνεστε στο forum. Κάντε μια βόλτα, κάντε ποδήλατο, κάντε το άλλο...

Α να γεια σου ρε ΠΕ20!

@pe20  Σωστά!!! Π έ ς   τ α  βρε άνθρωπε.....

ICT

• Επισκέπτης
« Απάντηση #931 στις: Απριλίου 12, 2013, 09:22:15 pm »
@enas

Επειδη προσωπικά και με αποκλειστικά δική μου ευθύνη χάθηκα στην μετάφραση σε αυτά που ρώταγες και τα ερμήνευσα διαφορετικά αυτό που θέλω να πω είναι το εξής.
Σαφώς και κάποιος αναπληρωτής του ΕΣΠΑ προσλαμβάνεται σε κάποια σχολεία μέσω προγραμμάτων του ΕΣΠΑ. (ασχετα αν μπορεί με κάποιον έμμεσο τρόπο να απασχοληθεί για να καλύψει και άλλες ανάγκες των σχολείων ίσως και σε κανονικό πρόγραμμα - αυτό μου το έχουν μεταφέρει δεν είμαι 100% σίγουρος, απλά το αναφέρω) Η όλη λογική όμως είναι για να μην φορτωθεί ο Κρατικός προυπολογισμός με το κόστος ολόκληρης της μισθοδοσίας ενός αναπληρωτή.
Π.χ. εκεί που θα προσλάμβανε ένα δάσκαλο και θα έπρεπε να τον πληρώσει όλο τον μισθό με κρατική συμμετοχή  δημιούργησε το ΕΑΕΠ και με την ίδια κρατική συμμετοχή προσλαμβάνει περισσότερους από έναν δασκάλους (ομοίως και άλλες ειδικότητες). Ομως αν έχει μόνιμους καθηγητές που περισσεύουν στο μέλλον μπορεί να αξιοποιήσει τα κονδύλια του ΕΣΠΑ σε άλλα προγράμματα για προσλήψεις άλλων αναπληρωτών αλλού (ίδιας ή διαφορετικής ειδικότητας). Αρα λοιπόν αυτό που ήθελα να σου πω εξαρχής είναι ότι το ΕΑΕΠ, τα ειδικά σχολεία και η παράλληλη στήριξη δεν στηρίζεται αποκλειστικά σε συμβασιούχους του ΕΣΠΑ. Αν δεν έχει μόνιμους τότε χρησιμοποιεί τα κονδύλια του ΕΣΠΑ για να μην φορτώνει όλη την μισθοδοσία στο Κρατικό Προυπολογισμό. 

Αυτά ήθελα να πω και ζητώ συγγνώμη αν σε μπέρδεψα με τα προηγούμενα μηνύματα μου.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 12, 2013, 09:26:47 pm από ICT »

Αποσυνδεδεμένος chrisk

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #932 στις: Απριλίου 12, 2013, 09:26:46 pm »
μαγκες ειμαι ΠΕ19 (και οχι απο 400 ωρες σεμιναριου) και η ολη κουβεντα με εχει κουρασει σχετικα με το 19 ή 20.....

ας μην μιλησουμε αλλο κανενας γι αυτό το θέμα γιατι θα βγουν τα "μεγάλα μαχαίρια" στο τελος και η κουβεντα θα παει μεχρι και στο αν ειναι παγκοσμια πρωτοτυπια η ισοπεδωση ΠΕ19 με ΠΕ20 που θα επρεπε κανονικα να λεγεται ΤΕ19, το οτι και μισθολογικα θα επρεπε να ειναι αλλος ο μισθος κ.τ.λ.....

οπως γινεται ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (πουθενα αλλου σε καμια υπηρεσια δεν παιρνουν οι αποφοιτοι ΤΕΙ η ΑΤΕΙ πειτε τα οπως θελετε τον ιδιο βασικο μισθο με τους αποφοιτους ΑΕΙ).

σημειωνω εδω οτι τρεφω respect για τα ΤΕΙ.

σορρυ για τις μπηχτες αλλα δεν αντεχω αλλο τα αραξε, κανε ποδηλατο, γιατι μας χρωστουσανε, μας πηραν και τον γαιδαρο λεει ο λαος...

κουλ λοιπον ΟΛΟΙ (ΠΕ19 KAI ΠΕ20),  καλως ή κακώς κάποιος κάπου κάποτε αποφάσισε να κανει τους δυο κλαδους (ΠΕ19 και ΠΕ20) εναν ενιαιο και ετσι πορευομαστε μαζι με κοινα συμφεροντα και επιδιωξεις.

αυτα θελω να κατεθεσω  και πρεπει να πω οτι εχω γνωρισει συναδελφους ΠΕ20 που ειναι τζιμανια και με κανουν να αισθανομαι ανεπαρκης στα καθηκοντα μου οπως επίσης εχω γνωρισει και συναδελφους ΠΕ20 που πηγαινουν με 1η ταχυτητα απλα γιατι δεν ξερουν και δεν μπορουν παραπανω οι ανθρωποι...οπως εχω γνωρισει και συναδελφους απο μεταταξη με σεμιναριο που ανηκουν και στις δυο παραπανω κατηγοριες καθως και ΠΕ19 που κανουν πληροφορικη μεσα στην ταξη γιατι δεν τα καταφερνουν μεσα στο εργαστηριο!

κουρασα, το ξερω, ισως να θυμωσουν και μερικοι (admin σορρυ για το οφτοπικ) αλλα τις σκεψεις μου ηθελα να τις μοιραστω.
η σούμα ειναι οτι μαζι ειμαστε ενιαιος κλαδος και ετσι προχωραμε....δεν εναι ομως κακο ο καθένας για τον εαυτο του να αντιλαμβανεται την θεση του και να μην πορευεται με αναρθρες κραυγες.

ευχαριστω για την υπομονη σας,
Χρηστος

ICT

• Επισκέπτης
« Απάντηση #933 στις: Απριλίου 12, 2013, 09:34:46 pm »
@chrisk

που και μισθολογικά chrisk η διαφορά κυμαίνεται από 60 εώς 100 μεικτά περίπου ανάλογα τον βαθμό και απλά στο
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 12, 2013, 09:48:56 pm από ICT »

Αποσυνδεδεμένος chrisk

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #934 στις: Απριλίου 12, 2013, 09:54:03 pm »
και οπως ειδαμε ολοι με φορτωμενα μορια....σας το πα εγω οτι κανουν παρα πολλοι με οργανικη θεση αιτηση για να την κανουν απο

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #935 στις: Απριλίου 12, 2013, 10:04:54 pm »
Να δείτε που κερδισμένοι θα βγουν οι καλλιτεχνιών και γερμανικής.. Δεν έκαναν ιδιαίτερα πολλοί και οι περισσότεροι από όσους έκαναν έχουν οργανικές - που σημαίνει θα ανοίξουν θέσεις για μεταθέσεις του χρόνου ( για διορισμούς χλωμό....)

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #936 στις: Απριλίου 12, 2013, 10:11:51 pm »
Η συζήτηση ΠΕ19 vs ΠΕ20 να σταματήσει εδώ παρακαλώ. Σε αυτό το θέμα μιλάμε με βάση τα σημερινά δεδομένα. Συζήτηση για το αν είναι καλά τα δεδομένα αυτά ή όχι, σε άλλο θέμα.

Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους που ποστάρανε τις ανακοινώσεις από τις διάφορες ΔΔΕ. Από Δευτέρα όποιος άλλος κάνει τον κόπο να δώσει τις υπόλοιπες περιοχές, θα μας βοηθούσε όλους.

Αποσυνδεδεμένος chrisk

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #937 στις: Απριλίου 12, 2013, 10:29:17 pm »
πραγματικα παιδια ας ανεβασει ο καθενας μας απο την περιοχη του τα μορια....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182715
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)