0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κοίτα να δεις εκεί που με ενδιαφέρει δεν έχει βγει τίποτα.Λοιπόν θα τους πάρω τηλέφωνο και θα τους πω ότι σύμφωνα με πληροφορίες θα τους επισκεφτεί κλιμάκιο ελέγκτων....να σου πω εγώ μετά..... ΥΓ. Σοβαρά τώρα, νομίζω οι δ/νσεις με πολλές αιτήσεις θα ανακοινωθούν μετά τις 3μμ για να μην τους πρήζουν στα τηλεφωνα...
@bitchέχε χάρη που έχουμε "συγκρουστεί" σε μερικά γιατί θα λέγανε ότι είμαστε και συνεννοημένοι στα μηνύματα
Παράθεση από: pe20! στις Απριλίου 12, 2013, 12:40:57 amΠαράθεση από: athan123 στις Απριλίου 11, 2013, 11:10:38 am@ ICT, το 60-40 αφορά στις προσλήψεις και στους διορισμούς. Ουσιαστικά με τη μετάταξη γίνεταιμια ανακατανομή προσωπικού η οποία δεν θα έπρεπε κατά τη γνώμη να βασίζεται στο 60/40.Κανονικά θα έπρεπε να βγει το ποσοστό από τον αριθμό το σημερινό των ΠΕ19-20. Είμαστε 50004000 ΠΕ-19 και 1000 ΠΕ-20 τότε το ποσοστό θα έπρεπε να είναι 80-20.Για σιγά ρε παλικάρια του ΠΕ19! Για σιγά. Δε γνωρίζετε που οφείλετε η τεράστια διαφορά; Δε γνωρίζετε ότι Φυσικοί, Μαθηματικοί, Γεωλόγοι, Θεολόγοι(!), Φιλόλογοι(!) κοκ με κάποιες ώρες σεμινάρια ή Μεταπτυχιακό(καλά μη φανταστείτε...) μπήκαν στην επετηρίδα και διορίστηκαν ως ΠΕ19 ενώ τα ΤΕΙ τότε ήταν λίγα και με ελάχιστους απόφοιτους; Δε γνωρίζετε ότι από τους 5,7,17 χιλιάδες που είστε οι Πτυχιούχοι Σχολών Πληροφορικής ΑΕΙ είναι (πόσοι; είστε καλοί στο ψάξιμο, βρείτε το). 18 χρόνια στη Δευτεροβάθμια γνώρισα έναν ΠΕ19 απόφοιτο της Πάτρας (συν ένα ΠΛΗΝΕΤ και ένα Σύμβουλο) ενώ αντιθέτως κανένα ΠΕ20 μαϊμού (φαντάζομαι οι νεώτεροι είστε καθαροί ΠΕ19 αλλά για τους παλιούς μην το ψάχνετε).Σας δόθηκε λοιπόν μια ευκαιρία, την αρπάξατε και τώρα ... τώρα τα θέλετε όλα. ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.Όσο για τις μετατάξεις... Τι ευφυολογήματα είναι αυτά που γράφετε; Η εγκύκλιος αναφέρει ξεκάθαρα τον τρόπο και τον αριθμό (288 ΠΕ19, 192 ΠΕ20) και διαβάζω μαργαριτάρια του τύπου "η ποσόστωση μπορεί να αλλάξει" ή "στο Υπουργείο μου είπαν ότι δεν ισχύει τίποτα" ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ;Καταλαβαίνω την αγωνία σας, ειδικά αυτών που βρίσκονται μακριά αλλά μην εκτονώνεστε στο forum. Κάντε μια βόλτα, κάντε ποδήλατο, κάντε το άλλο...Α να γεια σου ρε ΠΕ20!
Παράθεση από: athan123 στις Απριλίου 11, 2013, 11:10:38 am@ ICT, το 60-40 αφορά στις προσλήψεις και στους διορισμούς. Ουσιαστικά με τη μετάταξη γίνεταιμια ανακατανομή προσωπικού η οποία δεν θα έπρεπε κατά τη γνώμη να βασίζεται στο 60/40.Κανονικά θα έπρεπε να βγει το ποσοστό από τον αριθμό το σημερινό των ΠΕ19-20. Είμαστε 50004000 ΠΕ-19 και 1000 ΠΕ-20 τότε το ποσοστό θα έπρεπε να είναι 80-20.Για σιγά ρε παλικάρια του ΠΕ19! Για σιγά. Δε γνωρίζετε που οφείλετε η τεράστια διαφορά; Δε γνωρίζετε ότι Φυσικοί, Μαθηματικοί, Γεωλόγοι, Θεολόγοι(!), Φιλόλογοι(!) κοκ με κάποιες ώρες σεμινάρια ή Μεταπτυχιακό(καλά μη φανταστείτε...) μπήκαν στην επετηρίδα και διορίστηκαν ως ΠΕ19 ενώ τα ΤΕΙ τότε ήταν λίγα και με ελάχιστους απόφοιτους; Δε γνωρίζετε ότι από τους 5,7,17 χιλιάδες που είστε οι Πτυχιούχοι Σχολών Πληροφορικής ΑΕΙ είναι (πόσοι; είστε καλοί στο ψάξιμο, βρείτε το). 18 χρόνια στη Δευτεροβάθμια γνώρισα έναν ΠΕ19 απόφοιτο της Πάτρας (συν ένα ΠΛΗΝΕΤ και ένα Σύμβουλο) ενώ αντιθέτως κανένα ΠΕ20 μαϊμού (φαντάζομαι οι νεώτεροι είστε καθαροί ΠΕ19 αλλά για τους παλιούς μην το ψάχνετε).Σας δόθηκε λοιπόν μια ευκαιρία, την αρπάξατε και τώρα ... τώρα τα θέλετε όλα. ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.Όσο για τις μετατάξεις... Τι ευφυολογήματα είναι αυτά που γράφετε; Η εγκύκλιος αναφέρει ξεκάθαρα τον τρόπο και τον αριθμό (288 ΠΕ19, 192 ΠΕ20) και διαβάζω μαργαριτάρια του τύπου "η ποσόστωση μπορεί να αλλάξει" ή "στο Υπουργείο μου είπαν ότι δεν ισχύει τίποτα" ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ;Καταλαβαίνω την αγωνία σας, ειδικά αυτών που βρίσκονται μακριά αλλά μην εκτονώνεστε στο forum. Κάντε μια βόλτα, κάντε ποδήλατο, κάντε το άλλο...
@ ICT, το 60-40 αφορά στις προσλήψεις και στους διορισμούς. Ουσιαστικά με τη μετάταξη γίνεταιμια ανακατανομή προσωπικού η οποία δεν θα έπρεπε κατά τη γνώμη να βασίζεται στο 60/40.Κανονικά θα έπρεπε να βγει το ποσοστό από τον αριθμό το σημερινό των ΠΕ19-20. Είμαστε 50004000 ΠΕ-19 και 1000 ΠΕ-20 τότε το ποσοστό θα έπρεπε να είναι 80-20.