0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το έγγραφο που έφυγε από το υπουργείο μιλάει για προστασία των προσωπικών δεδομένων και μόνο. Δεν αναφέρει πουθενά πως η πρώτη προτίμηση αποτελεί προσωπικό δεδομένο. Δηλαδή η κάθε Δ/νση θα ερμηνεύει μόνη της τι αποτελεί προσωπικό δεδομένο και τι όχι; Bitch και mackis μπορείτε να μας διαφωτίσετε;
Παράθεση από: gioas στις Απριλίου 16, 2013, 12:40:10 pmΤο έγγραφο που έφυγε από το υπουργείο μιλάει για προστασία των προσωπικών δεδομένων και μόνο. Δεν αναφέρει πουθενά πως η πρώτη προτίμηση αποτελεί προσωπικό δεδομένο. Δηλαδή η κάθε Δ/νση θα ερμηνεύει μόνη της τι αποτελεί προσωπικό δεδομένο και τι όχι; Bitch και mackis μπορείτε να μας διαφωτίσετε;Κάνεις λάθος λέει ρητά να αναφέρονται στους πίνακες που θα αναρτηθούν μόνο ονοματεπώνυμο και μόρια και όχι 1η προτίμηση
Παράθεση από: anna_r στις Απριλίου 16, 2013, 12:50:56 pmΠαράθεση από: gioas στις Απριλίου 16, 2013, 12:40:10 pmΤο έγγραφο που έφυγε από το υπουργείο μιλάει για προστασία των προσωπικών δεδομένων και μόνο. Δεν αναφέρει πουθενά πως η πρώτη προτίμηση αποτελεί προσωπικό δεδομένο. Δηλαδή η κάθε Δ/νση θα ερμηνεύει μόνη της τι αποτελεί προσωπικό δεδομένο και τι όχι; Bitch και mackis μπορείτε να μας διαφωτίσετε;Κάνεις λάθος λέει ρητά να αναφέρονται στους πίνακες που θα αναρτηθούν μόνο ονοματεπώνυμο και μόρια και όχι 1η προτίμησηOk. Λάθος πληροφόρηση τότε. Ζητώ συγνώμη. Δηλαδή λέει ότι για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων, να αναρτηθούν μόνο ονοματεπώνυμο και μόρια ή σκέτο να αναρτηθούν μόνο ονοματεπώνυμο και μόρια ;
@anna_rΓια τις μεταθέσεις να υποθέσω ότι δεν ίσχυε το συγκεκριμένο έγγραφο; Και τώρα που ισχύει για τις μετατάξεις γιατί δεν ισχύει και για τις μεταθέσεις αναδρομικά; Επίσης το σύστημα είναι ανοικτό ακόμα και τώρα που μιλάμε σε κάθε Δ/νση;ΥΓ. Αυτό που λέω είναι ότι σύμφωνα με την εγκύκλιο που ανέρτησες σαφώς και οι Δ/νσεις ακολουθείτε εντολές από άνωθεν. Αυτές οι εντολές είναι το θέμα μας...
Τα προσωπικά δεδομένα δε τα ορίζει ο καθένας, υπάρχει νόμος για αυτό. Και φυσικά η πρώτη επιλογήδεν αποτελεί κάτι τέτοιο. Κανονικά το Υπουργείο από μόνο του θα έπρεπε να βγάλει όλες μαζί τις αιτήσεις με τηνπρώτη επιλογή για να τελειώνουμε.
@anna_rΣε αυτήν την εγκύκλιο που αναρτάς λέει αποδέκτες ο οποιοσδήποτε;Δηλαδή μας δημοσιεύεις μια εγκύκλιο που δεν έχει αποδέκτη εσένα μιας και δεν δουλεύεις σε Γραφείο;Η ζήτησες το έγγραφο υπηρεσιακά και στο έστειλαν;Γιατί και εγώ έχω φίλους αλλά δεν μου δείχνουν τα έγγραφα που τους στέλνει η υπηρεσία. Εκτός αν το συγκεκριμένο στάλθηκε στα σχολεία και έχω χάσει κάτι.Επίσης τι εννοείς ότι τις αντιρρήσεις είναι δουλειά άλλων να τις εκφράσουν;;;Που απευθύνεσαι;