*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4807717 φορές)

0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος athan123

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Θέλω να πιάσω το Τζόκερ.
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #1666 στις: Ιουλίου 07, 2013, 01:47:15 pm »
Τι πιστεύω εγώ ότι έχει γίνει για τις μετατάξεις στην πρωτοβάθμια :

Οι μετατάξεις των 900 ήταν έτοιμες εδώ και πολύ καιρό, κάποια βύσματα ήθελαν να κάνουν τροποποίηση
της αίτησης τους γιατί έτσι τους κάπνισε ένα πρωί με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν την όλη διαδικασία
ενώ την ίδια στιγμή δεδομένων των κενών και των αιτήσεων οι λίστες ήταν έτοιμες.
Η διαδικασία καθυστέρησε, δε βγήκαν τελικά και τώρα με όλα αυτά που έγιναν θα χαθούν και αυτές. Ενώ άμα
είχαν βγει έγκαιρα και οι υπεράριθμοι θα ήταν λιγότεροι και ο δρόμος για την πρωτοβάθμια θα είχε ανοίξει επίσημα και  αυτοί που ήταν να πάρουν οργανική στην πρωτοβάθμια έμειναν χωρίς τίποτα.

Τώρα μάλλον χάθηκαν όλα και κανείς δε ξέρει τι θα γίνει και πως για χάρη κάποιων βυσμάτων

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 07:55:37 »

Αποσυνδεδεμένος Garcia4

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1667 στις: Ιουλίου 07, 2013, 02:24:14 pm »

Οι μετατάξεις των 900 ήταν έτοιμες εδώ και πολύ καιρό, κάποια βύσματα ήθελαν να κάνουν τροποποίηση
της αίτησης τους γιατί έτσι τρους κάπνισε ένα πρωί με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν την όλη διαδικασία
ενώ την ίδια στιγμή δεδομένων των κενών και των αιτήσεων οι λίστες ήταν έτοιμες.
Η διαδικασία καθυστέρησε, δε βγήκαν τελικά και τώρα με όλα αυτά που έγιναν θα χαθούν και αυτές. Ενώ άμα
είχαν βγει έγκαιρα και οι υπεράριθμοι θα ήταν λιγότεροι και ο δρόμος για την πρωτοβάθμια θα είχε ανοίξει επίσημα και  αυτοί που ήταν να πάρουν οργανική στην πρωτοβάθμια έμειναν χωρίς τίποτα.

Τώρα μάλλον χάθηκαν όλα και κανείς δε ξέρει τι θα γίνει και πως για χάρη κάποιων βυσμάτων

Μ'αρέσει η λογική των βυσμάτων...τα βύσματα ήθελαν να κάνουν την τροποποίηση..η οποία όμως δεν έγινε...άρα αφού δεν έγινε...τα βύσματα δεν έκαναν την τροποποίηση...τί σόι βύσματα είναι αυτά που δεν μπορούν να περάσουν μια απλή τροποποίηση εδώ και 1 μήνα δεν μπορώ να καταλάβω...μήπως λέω εγώ τώρα..μήπως το θέμα πάγωσε λόγω ΤΡΟΙΚΑΣ? Μια σκέψη ρε παιδί μου με το φτωχό μου το μυαλό...μου χει βιδωθεί σαν βύσμα στο μυαλό αυτή η σκέψη...

Αποσυνδεδεμένος kitsmanklei

• Νέο μέλος
  • *
  • Παρακαλώ μην μου τα πρήζετε
    • Προφίλ
« Απάντηση #1668 στις: Ιουλίου 07, 2013, 02:32:25 pm »

της αίτησης τους γιατί έτσι τους κάπνισε ένα πρωί με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν την όλη διαδικασία

Σίγουρα πολλοί θα ήθελαν να γίνει αυτό που περιγράφεις αλλά δε νομίζω να γίνει αυτό που λες. Θα συμφωνήσω με το άλλο γράφτηκε παραπάνω που λέει ότι απλά η διαδικασία είναι "σε αναμονή" των εξελίξεων. Οι μετατάξεις αυτές θα γίνουν αλλά το θέμα είναι τι θα γίνει με τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς που θα βγουν σε διαθεσιμότητα... Σίγουρα θα ξαναγίνουν υποχρεωτικές μετατάξεις αλλά δε ξέρω αν θα χωρέσουν όλοι..

Αποσυνδεδεμένος allor

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1669 στις: Ιουλίου 07, 2013, 03:11:27 pm »
Συνάδελφοι,

Ήμουν από τους πρώτους που υποστήριξαν τη μη νομιμότητα των τροποποιήσεων των αιτήσεων μετάταξης.

Ζήτησα από τους συναδέλφους που μιλάνε με τον κ. Μπράτη να μας εξηγήσει την επιμονή του για τις τροποποιήσεις. Δεν το έκανε.

Μετά τις τελευταίες αθλιότητες με τα παζάρια στις πλάτες των εκπαιδευτικών και το παιχνίδι με τους αριθμούς, κατάλαβα πόσο άσχετοι είναι αυτοί που μας κυβερνούν και πως δεν έχουν κανένα σχέδιο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 07:55:37 »

Αποσυνδεδεμένος elia

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ86 - ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #1670 στις: Ιουλίου 07, 2013, 05:30:15 pm »

της αίτησης τους γιατί έτσι τρους κάπνισε ένα πρωί με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν την όλη διαδικασία

Μ'αρέσει η λογική των βυσμάτων...τα βύσματα ήθελαν να κάνουν την τροποποίηση..η οποία όμως δεν έγινε...άρα αφού δεν έγινε...τα βύσματα δεν έκαναν την τροποποίηση...τί σόι βύσματα είναι αυτά που δεν μπορούν να περάσουν μια απλή τροποποίηση εδώ και 1 μήνα δεν μπορώ να καταλάβω...μήπως λέω εγώ τώρα..μήπως το θέμα πάγωσε λόγω ΤΡΟΙΚΑΣ? Μια σκέψη ρε παιδί μου με το φτωχό μου το μυαλό...μου χει βιδωθεί σαν βύσμα στο μυαλό αυτή η σκέψη...
;D ;D ;D
Ναι σαν μανία καταδίωξης από βύσματα! Εδώ καράβια χάνονται...

Αποσυνδεδεμένος escozul

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1671 στις: Ιουλίου 07, 2013, 06:36:08 pm »
Ας κάνω εγώ την ερώτηση μου γιατί μάλλον δεν τα ξέρω καλά τα πράγματα,

1.

Αποσυνδεδεμένος kris_81

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1672 στις: Ιουλίου 07, 2013, 07:18:50 pm »
Αυτή θα ήταν η σειρά, αλλά μάλλον μπαίνει κάπου πριν και η διαθεσιμότητά μας... Οπότε, μάλλον όλα θα πάνε πίσω...

Αποσυνδεδεμένος Νάντια

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1673 στις: Ιουλίου 07, 2013, 07:34:50 pm »
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως θα απορροφηθούν τόσοι εκπ/κοι στην Πρωτοβάθμια αφού και εκεί υπάρχουν ένα σωρό υπεράριθμοι. Οι θέσεις στα πιλοτικά είναι μετρημένες. Οι μετατάξεις των 900 είναι υπέρ  αρκετές. Οι υπόλοιπες πού θα γίνουν;Τα λειτουργικά κενά βέβαια, είναι πάρα πολλά. Μήπως θέλει να μας φέρει σε καθεστώς αναπλήρωσης; Δουλειά δηλ. το χειμώνα και απόλυση το καλοκαίρι;  >:(

Αποσυνδεδεμένος elia

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ86 - ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #1674 στις: Ιουλίου 07, 2013, 08:34:36 pm »
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως θα απορροφηθούν τόσοι εκπ/κοι στην Πρωτοβάθμια αφού και εκεί υπάρχουν ένα σωρό υπεράριθμοι. Οι θέσεις στα πιλοτικά είναι μετρημένες. Οι μετατάξεις των 900 είναι υπέρ  αρκετές. Οι υπόλοιπες πού θα γίνουν;Τα λειτουργικά κενά βέβαια, είναι πάρα πολλά. Μήπως θέλει να μας φέρει σε καθεστώς αναπλήρωσης; Δουλειά δηλ. το χειμώνα και απόλυση το καλοκαίρι;  >:(
Δεν είναι καθόλου αρκετές οι 900 μετατάξεις! ΑΝταποκρίνονται στις ανάγκες 480 νομίζω σχολείων από τα 1300+. Αλλά από ότι φαίνεται έτσι και αλλιώς δεν θα κάνουν για την ώρα άλλες μετατάξεις πέραν των 900.

Αποσυνδεδεμένος www.gr

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1675 στις: Ιουλίου 08, 2013, 12:32:14 pm »
Κανένα νέο σήμερα από το μέτωπο των μετατάξεων?Επικοινώνησε κανείς με κανέναν αιρετό ή υπουργείο?

Αποσυνδεδεμένος www.gr

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1676 στις: Ιουλίου 08, 2013, 12:54:43 pm »
Καθορίσθηκαν επιτέλους οι αρμοδιότητες των Υφυπουργών και δημοσιεύθηκαν σε ΦΕΚ...Ας ελπίσουμε πως θα υπογράψουν σήμερα και τις εγκυκλίους για αποσπάσεις-μετατάξεις!        (ΜΠΡΑΤΗΣ)

Αποσυνδεδεμένος www.gr

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1677 στις: Ιουλίου 08, 2013, 12:58:50 pm »
ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!!!

Αποσυνδεδεμένος sensible

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1678 στις: Ιουλίου 08, 2013, 08:53:52 pm »
Να αρχίζουμε να "σμπρώχνουμε" νοερά έστω γιατί....αρχίζει να μου τη δίνει!

Αποσυνδεδεμένος sensible

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1679 στις: Ιουλίου 08, 2013, 09:03:10 pm »
Σύμφωνα με το διαδικτυακό τόπο esos.gr θα γίνει συνάντηση ΟΛΜΕ υπουργού με θέμα και τη διαχείριση προσωπικού (διαθεσιμότητα, μετατάξεις, αποσπάσεις κτλ). Η συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 10/07.

Άρα επικοινωνήστε όσοι μπορούν με το νέο ΔΣ της ΟΛΜΕ, στείλτε email κτλ ώστε να υπάρξουν πιέσεις να εφαρμοστεί άμεσα το αυτονόητο...με την εγκύκλιο των 900 μετατάξεων....αν και μου φαίνεται ότι δρομολογείται το θέμα.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182792
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 716
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)