0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι πιστεύω εγώ ότι έχει γίνει για τις μετατάξεις στην πρωτοβάθμια :Οι μετατάξεις των 900 ήταν έτοιμες εδώ και πολύ καιρό, κάποια βύσματα ήθελαν να κάνουν τροποποίησητης αίτησης τους γιατί έτσι τρους κάπνισε ένα πρωί με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν την όλη διαδικασία ενώ την ίδια στιγμή δεδομένων των κενών και των αιτήσεων οι λίστες ήταν έτοιμες.Η διαδικασία καθυστέρησε, δε βγήκαν τελικά και τώρα με όλα αυτά που έγιναν θα χαθούν και αυτές. Ενώ άμαείχαν βγει έγκαιρα και οι υπεράριθμοι θα ήταν λιγότεροι και ο δρόμος για την πρωτοβάθμια θα είχε ανοίξει επίσημα και αυτοί που ήταν να πάρουν οργανική στην πρωτοβάθμια έμειναν χωρίς τίποτα.Τώρα μάλλον χάθηκαν όλα και κανείς δε ξέρει τι θα γίνει και πως για χάρη κάποιων βυσμάτων
Τι πιστεύω εγώ ότι έχει γίνει για τις μετατάξεις στην πρωτοβάθμια :Οι μετατάξεις των 900 ήταν έτοιμες εδώ και πολύ καιρό, κάποια βύσματα ήθελαν να κάνουν τροποποίησητης αίτησης τους γιατί έτσι τους κάπνισε ένα πρωί με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν την όλη διαδικασία ενώ την ίδια στιγμή δεδομένων των κενών και των αιτήσεων οι λίστες ήταν έτοιμες.Η διαδικασία καθυστέρησε, δε βγήκαν τελικά και τώρα με όλα αυτά που έγιναν θα χαθούν και αυτές. Ενώ άμαείχαν βγει έγκαιρα και οι υπεράριθμοι θα ήταν λιγότεροι και ο δρόμος για την πρωτοβάθμια θα είχε ανοίξει επίσημα και αυτοί που ήταν να πάρουν οργανική στην πρωτοβάθμια έμειναν χωρίς τίποτα.Τώρα μάλλον χάθηκαν όλα και κανείς δε ξέρει τι θα γίνει και πως για χάρη κάποιων βυσμάτων
Παράθεση από: athan123 στις Ιουλίου 07, 2013, 01:47:15 pmΤι πιστεύω εγώ ότι έχει γίνει για τις μετατάξεις στην πρωτοβάθμια :Οι μετατάξεις των 900 ήταν έτοιμες εδώ και πολύ καιρό, κάποια βύσματα ήθελαν να κάνουν τροποποίησητης αίτησης τους γιατί έτσι τρους κάπνισε ένα πρωί με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν την όλη διαδικασία ενώ την ίδια στιγμή δεδομένων των κενών και των αιτήσεων οι λίστες ήταν έτοιμες.Η διαδικασία καθυστέρησε, δε βγήκαν τελικά και τώρα με όλα αυτά που έγιναν θα χαθούν και αυτές. Ενώ άμαείχαν βγει έγκαιρα και οι υπεράριθμοι θα ήταν λιγότεροι και ο δρόμος για την πρωτοβάθμια θα είχε ανοίξει επίσημα και αυτοί που ήταν να πάρουν οργανική στην πρωτοβάθμια έμειναν χωρίς τίποτα.Τώρα μάλλον χάθηκαν όλα και κανείς δε ξέρει τι θα γίνει και πως για χάρη κάποιων βυσμάτωνΜ'αρέσει η λογική των βυσμάτων...τα βύσματα ήθελαν να κάνουν την τροποποίηση..η οποία όμως δεν έγινε...άρα αφού δεν έγινε...τα βύσματα δεν έκαναν την τροποποίηση...τί σόι βύσματα είναι αυτά που δεν μπορούν να περάσουν μια απλή τροποποίηση εδώ και 1 μήνα δεν μπορώ να καταλάβω...μήπως λέω εγώ τώρα..μήπως το θέμα πάγωσε λόγω ΤΡΟΙΚΑΣ? Μια σκέψη ρε παιδί μου με το φτωχό μου το μυαλό...μου χει βιδωθεί σαν βύσμα στο μυαλό αυτή η σκέψη...
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως θα απορροφηθούν τόσοι εκπ/κοι στην Πρωτοβάθμια αφού και εκεί υπάρχουν ένα σωρό υπεράριθμοι. Οι θέσεις στα πιλοτικά είναι μετρημένες. Οι μετατάξεις των 900 είναι υπέρ αρκετές. Οι υπόλοιπες πού θα γίνουν;Τα λειτουργικά κενά βέβαια, είναι πάρα πολλά. Μήπως θέλει να μας φέρει σε καθεστώς αναπλήρωσης; Δουλειά δηλ. το χειμώνα και απόλυση το καλοκαίρι;