0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από την επικοινωνία που είχα σήμερα με διάφορα τμήματα του Υπουργείου,αυτό που διαπίστωσα είναι πως στην παρούσα φάση η μόνη τους προτεραιότητα είναι οι διαθεσιμότητες...όλα τα άλλα...αποσπάσεις ...μετατάξεις...προσλήψεις...πάνε πολύ πίσω...ίσως και προς το τέλος Αυγούστου...αυτή είναι η εκτίμησή μου...μακάρι να διαψευσθώ!
Αυτο εγραψε πριν λιγο ο Μπρατης στο φεεισμπουκ.ΠαράθεσηΑπό την επικοινωνία που είχα σήμερα με διάφορα τμήματα του Υπουργείου,αυτό που διαπίστωσα είναι πως στην παρούσα φάση η μόνη τους προτεραιότητα είναι οι διαθεσιμότητες...όλα τα άλλα...αποσπάσεις ...μετατάξεις...προσλήψεις...πάνε πολύ πίσω...ίσως και προς το τέλος Αυγούστου...αυτή είναι η εκτίμησή μου...μακάρι να διαψευσθώ!https://www.facebook.com/d.mpratis?fref=tsΑντε παιδια,καλα Χριστουγεννα!
Αν είναι έτσι,δεν μπορεί να βγει κάποιος από το υπουργείο και να τις ακυρώσει?(όχιβέβαια ότι το θέλω έτσι),αυτό δε θα έπρεπε να είχε γίνει?
Παράθεση από: escozul στις Ιουλίου 17, 2013, 02:31:18 amΘα το πω έτσι: "Παλιά δεν φοβόντουσαν οτι θα απολυθουν, οπότε μπήκαν από το παράθυρο. Καλημέρα αγαπητέ escozul,προφανώς όταν λες ότι μπήκα από το παράθυρο εννοείς ότι έδωσα ΑΣΕΠ και διορίστηκα χωρίς κανένα μόριο προϋπηρεσίας, πήγα σε δυσπρόσιτο για 2 χρόνια, έκανα αίτηση μετάθεσης και στη συνέχεια παρέμεινα στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ για 7 χρόνια.Μπορούμε να κατανοήσουμε ότι για τις στρεβλώσεις του συστήματος δεν φταίμε εμείς αλλά το υπουργείο που τις δημιούργησε; Ως πότε θα χαρακτηρίζουμε συναδέλφους που δεν γνωρίζουμε;Κατανοώ απόλυτα όλους τους συναδέλφους που βρίσκονται σε νησιά. Δεν υπάρχει δίκαιη απόφαση. Δεν θα χαρώ καθόλου εάν χρειαστεί να πάρω τη βαλίτσα μου και να πάω σε νησί, αλλά δεν θα κατηγορήσω κάποιο συνάδελφο. Αποφάσεις του υπουργείου είναι, δεν είναι δικές μας.
Θα το πω έτσι: "Παλιά δεν φοβόντουσαν οτι θα απολυθουν, οπότε μπήκαν από το παράθυρο.
Και φυσικά με βάση την τροπολογία, συγκεκριμένος αριθμός από κάθε νομό θα μπορεί να αιτηθεί αυτές τις θέσεις. Προφανώς κατάλαβαν το λάθος τους μόλις διαπίστωσαν ότι με αυτές τις 960 θα απογυμνώνονταν όλα τα νησιά και τα κορφοβούνια από καθηγητές των συγκεκριμένων ειδικοτήτων που συσσώρευαν μόρια τόσα χρόνια (είτε μάχιμα είτε σε κάποιο γραφείο) και θα παρέμεναν στη διάθεση των ΠΥΣΔΕ ένα σωρό άλλοι που είχαν μετατεθεί άναρχα όλα τα προηγούμενα χρόνια στα μεγάλα αστικά κέντρα.
Το οτι εχει περασει η πτοθεσμια της εγκυκλιου δε λεει κατι.Με μια ανακοινωση του Υπουργειου πογου φορτουΕργασιας δε προλαβαμε και τετοια τα κπεινει ολα τα μετωπα.Απλα μαλλον εχουν τρεχαματαΜε τις διαθεσιμοτητες.Μη ψαρωνετε με οτι γρσφει ο καθε ασχετος.Θα αργησουν,αλλα θα βγουν.Πρεπει ομως να μην σταματαμε να τους ζαλιζουμε