*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4803694 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Γατόπαρδος

• Έμπειρο μέλος
  • Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #2324 στις: Ιουλίου 24, 2013, 11:43:48 pm »
Συμφωνω απολυτα με τους προλαλησαντες.Κια θα πω μονο,και ας ειμαστε εκτος θεματος..οτι δεν αντεχω να ξερω οτι θα τεθουν σε διαθεσιμοτητα και θα απολυθουν εκπ/κοι που εχουν φαιει τα σκατα τους σε σπουδες και μορφωνουν τα παιδια (και μην τολμισει κανενας να πει οτι θα φυγουν οι αχρηστοι,αυτα ειναι γελιοτητες για να παρασυρουν κοσμο,ουτε καν αυτη η γελοια αξιολογιση τους δεν εχει γινει),και μενουν οι παπαδες που τους πληρωνει το κρατος..ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ..για κατι που δεν ειναι καν υποχρεωτικο.Να πιστευεις,να εισαι χριστιανος ,μουσουλμανος ,βουδιστης η δεν ξερω καιε γω τι.Να τους πληρωνει η εκκλησια με την αμυθητη περιουσια της.Χωρια τα μυστηρια που τα πλερωνονται ναι;;Αλλα ποιος τολμαει να αγγιξει την εκκλησια καλοι μου φιλοι;Πολλοι οι ψηφοφοροι..δεν λεει.......
Αντε σιχτριρ πια!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:00:59 »

Αποσυνδεδεμένος nikolaidou vera

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2325 στις: Ιουλίου 25, 2013, 08:55:38 am »
Καλημέρα σε όλους!Για να δούμε σήμερα τί θα γίνει.Διαβασα ότι η τροπολογία του Αρβα θα είναι να ισχύσει η διαθεσιμότητα τελικά και για τους εχοντες μεταπτυχιακό/διδακτορικό,και για όλους οχι μονο για τους εκπαιδευτικούς.Μπακαλίστικα.Φύγε εσύ ελα εσύ για να τους βγουν τα νουμερα.Ας οπλιστούμε με υπομονή,παρακολουθούμε και περιμένουμε...Α,και κατι άλλο.Πάνε οι εθελοντικές μας μετατάξεις.Dust in the wind...

Αποσυνδεδεμένος Mits2007

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2326 στις: Ιουλίου 25, 2013, 09:51:42 am »
Τι εννοείς με αυτό που γράφεις;Θα γίνουν μόνο υποχρεωτικές ή δεν θα γίνουν καθόλου;Ή μήπως αναφέρεσαι στις 900 για τις οποίες είχαμε κάνει αίτηση παλιότερα;

Α,και κατι άλλο.Πάνε οι εθελοντικές μας μετατάξεις.Dust in the wind...

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2327 στις: Ιουλίου 25, 2013, 11:23:31 am »
Το πανε οι εθελοντικες μεταταξεις,προφανως προσωπικη εκτιμηση σωστα;Αντε παλι τα ιδια...........ε..πανε και οι αποσπασεις λοιπον και οι αμοιβαιες μεταθεσεις.Ουτε αυτες εχουν γινει.Ελεος δηλαδη..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:00:59 »

Αποσυνδεδεμένος nikolaidou vera

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2328 στις: Ιουλίου 25, 2013, 12:05:07 pm »
Ναι προσωπική εκτίμηση!Απορώ γιατί ενας δημοσιογράφος δεν υπαρχει,να του πει του Αρβα "με τις 900 εθελοντικές μετατάξεις που εκκρεμούν,κύριοι,τι θα κάνετε?"δεν ειναι μικρός αριθμός.Αλλες βλακείες ξέρουν οι βρωμοδημοσιογράφοι και τις ξετρυπώνουν,αυτό τους διέφυγε?Το εχουν κουκουλώσει το θέμα

Αποσυνδεδεμένος www.gr

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2329 στις: Ιουλίου 25, 2013, 01:08:09 pm »
Χαμπαρίζουν τώρα οι δημοσιογράφοι από τις μετατάξεις των 900...

Αποσυνδεδεμένος magg

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2330 στις: Ιουλίου 25, 2013, 07:28:08 pm »
μίλησε κανείς σήμερα με το υπουργείο για κάτι νεότερο για τις 900 μετατάξεις?

Αποσυνδεδεμένος eidolonen

• Πλήρες μέλος
  • Καρότο και μαστίγιο
    • Προφίλ
« Απάντηση #2331 στις: Ιουλίου 25, 2013, 10:57:06 pm »
Έχω την εντύπωση ότι τελικά όσοι από εμάς γλιτώσουμε τη διαθεσιμότητα αυτό το καλοκαίρι, απλώς παίρνουμε μια πίστωση χρόνου. Κι ίσως αυτό να είναι χειρότερο από πολλές απόψεις.
 Σκέφτομαι όλες τις ώρες με τι καρδιά θα μπω-αν μπω- το Σεπτέμβρη στην τάξη, όταν ήδη ξέρω ότι έχω ημερομηνία λήξης, η οποία μου είναι άγνωστη. Σκέφτομαι επίσης, ότι όταν θα μου ανακοινωθεί τηλεφωνικά το "κυρα-τάδε καταργηθήκατε" η μόνη σανίδα σωτηρίας στα 40+μου θα είναι να βγει κάποια προκήρυξη πλήρωσης θέσεως εντός 8μήνου για την οποία θα αιτηθώ επί ματαίω (καθότι τι να τον κάνουν τον εκπαιδευτικό με μεταπτυχιακό εκτός τάξης? Διότι ο σταθμάρχης του οσε που μετατάχθηκε πέρσι ήταν overqualified για οποιαδήποτε θέση γενικού γραμματέως και πάνω).
Σκέφτομαι λοιπόν, συνεχώς τι δεν υπολόγισα και τι δεν έκανα σωστά. Και τελικά καταλήγω ότι σε κανέναν από τους υπολογισμούς μου και σε καμιά από τις πράξεις μου δεν υπήρχαν ΝΟΥΜΕΡΑ-ΑΡΙΘΜΟΙ. Και τότε συνειδητοποιώ το λάθος: Ο Α.Μ εκπαιδευτικού!! Ποτέ ως τώρα δεν είχα σκεφτεί ότι είμαι ένας αριθμός.....Ένας από τους 900, 4933, 2500 κοκ.....

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2332 στις: Ιουλίου 25, 2013, 11:43:59 pm »
Έχω την εντύπωση ότι τελικά όσοι από εμάς γλιτώσουμε τη διαθεσιμότητα αυτό το καλοκαίρι, απλώς παίρνουμε μια πίστωση χρόνου. Κι ίσως αυτό να είναι χειρότερο από πολλές απόψεις.
 Σκέφτομαι όλες τις ώρες με τι καρδιά θα μπω-αν μπω- το Σεπτέμβρη στην τάξη, όταν ήδη ξέρω ότι έχω ημερομηνία λήξης, η οποία μου είναι άγνωστη. Σκέφτομαι επίσης, ότι όταν θα μου ανακοινωθεί τηλεφωνικά το "κυρα-τάδε καταργηθήκατε" η μόνη σανίδα σωτηρίας στα 40+μου θα είναι να βγει κάποια προκήρυξη πλήρωσης θέσεως εντός 8μήνου για την οποία θα αιτηθώ επί ματαίω (καθότι τι να τον κάνουν τον εκπαιδευτικό με μεταπτυχιακό εκτός τάξης? Διότι ο σταθμάρχης του οσε που μετατάχθηκε πέρσι ήταν overqualified για οποιαδήποτε θέση γενικού γραμματέως και πάνω).
Σκέφτομαι λοιπόν, συνεχώς τι δεν υπολόγισα και τι δεν έκανα σωστά. Και τελικά καταλήγω ότι σε κανέναν από τους υπολογισμούς μου και σε καμιά από τις πράξεις μου δεν υπήρχαν ΝΟΥΜΕΡΑ-ΑΡΙΘΜΟΙ. Και τότε συνειδητοποιώ το λάθος: Ο Α.Μ εκπαιδευτικού!! Ποτέ ως τώρα δεν είχα σκεφτεί ότι είμαι ένας αριθμός.....Ένας από τους 900, 4933, 2500 κοκ.....
Ακριβως φιλη μου,φιλε μου..δεν ξερω και το φυλο σου.Οπως τα λες...ενα νουμερο ειμαστε. :(

Αποσυνδεδεμένος perastikos_kav

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2333 στις: Ιουλίου 26, 2013, 08:57:17 am »
Αυτό που με ανησυχεί είναι οτι ο αριθμός 4993 ταιριάζει πάρα πολύ με τους 5000 για διαθεσιμότητα το Σεπτέμβρη που αναζητεί η Κυβέρνηση. Οι διαβεβαιώσεις του κατ' επανάληψη ψεύτη Υπουργού μας, οτι δεν υπάρχουν άλλοι εκπαιδευτικοί προς διαθεσιμότητα δεν με πείθουν καθόλου. Θα έρθει ο Σεπτέμβρης οι 5.000 "δεν θα έχουν βρεθεί" και τότε θα δηλώσει ο,τι ακριβώς δήλωσε και ο Γεωργιάδης για τους γιατρούς (ο οποίος μια βδομάδα πριν από αυτή τη δήλωση έλεγε οτι δεν θα βγει κανένας γιαρός σε διαθεσιμότητα) "και τι πειράζει αν ανάμεσα στη μετακίνηση τους βγούνε για 15 μέρες σε διαθεσιμότητα.

Αποσυνδεδεμένος eidolonen

• Πλήρες μέλος
  • Καρότο και μαστίγιο
    • Προφίλ
« Απάντηση #2334 στις: Ιουλίου 26, 2013, 09:16:19 am »
Ακριβώς! Και τελικά δε χρειαζόταν καμιά συνταγματική αναθεώρηση για τις απολύσεις στο στενό δημόσιο τομέα. Μπορεί σήμερα, μπορεί αύριο, μπορεί σε ένα χρόνο. Το σίγουρο είναι ότι όλοι μας βρισκόμαστε να περιμένουμε τη σειρά μας.

Αποσυνδεδεμένος nikitas

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση. Εκείνη όμως;
    • Προφίλ
« Απάντηση #2335 στις: Ιουλίου 26, 2013, 09:31:13 am »
Αυτό που με ανησυχεί είναι οτι ο αριθμός 4993 ταιριάζει πάρα πολύ με τους 5000 για διαθεσιμότητα το Σεπτέμβρη που αναζητεί η Κυβέρνηση. Οι διαβεβαιώσεις του κατ' επανάληψη ψεύτη Υπουργού μας, οτι δεν υπάρχουν άλλοι εκπαιδευτικοί προς διαθεσιμότητα δεν με πείθουν καθόλου. Θα έρθει ο Σεπτέμβρης οι 5.000 "δεν θα έχουν βρεθεί" και τότε θα δηλώσει ο,τι ακριβώς δήλωσε και ο Γεωργιάδης για τους γιατρούς (ο οποίος μια βδομάδα πριν από αυτή τη δήλωση έλεγε οτι δεν θα βγει κανένας γιαρός σε διαθεσιμότητα) "και τι πειράζει αν ανάμεσα στη μετακίνηση τους βγούνε για 15 μέρες σε διαθεσιμότητα.

Είπαμε να είμαστε καχύποπτοι, αλλά όχι κι έτσι! Δηλαδή, όλα τα υπόλοιπα υπουργεία θα σφυρίζουν αδιάφορα, για να τον 'πιούμε' εμείς; Πολύ τραβηγμένο το σενάριο! Εξάλλου, και ο ίδιος ο Κυριάκος είπε ότι στο κύμα του Σεπτεμβρίου θα υπάρξουν 'διαθέσιμοι' από όλα τα υπουργεία. Και από το Παιδείας θα υπάρξουν, φυσικά. Αν δώσουμε βάση στα λεγόμενα του υπουργού, αυτοί δε θα 'ναι εκπαιδευτικοί, αλλά διοικητικοί.
Henry V
We few, we happy few, we band of brothers;
For he to-day that sheds his blood with me
Shall be my brother!
William Shakespeare

Αποσυνδεδεμένος Garcia4

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2336 στις: Ιουλίου 26, 2013, 10:44:42 am »

Είπαμε να είμαστε καχύποπτοι, αλλά όχι κι έτσι! Δηλαδή, όλα τα υπόλοιπα υπουργεία θα σφυρίζουν αδιάφορα, για να τον 'πιούμε' εμείς; Πολύ τραβηγμένο το σενάριο! Εξάλλου, και ο ίδιος ο Κυριάκος είπε ότι στο κύμα του Σεπτεμβρίου θα υπάρξουν 'διαθέσιμοι' από όλα τα υπουργεία. Και από το Παιδείας θα υπάρξουν, φυσικά. Αν δώσουμε βάση στα λεγόμενα του υπουργού, αυτοί δε θα 'ναι εκπαιδευτικοί, αλλά διοικητικοί.

Η αλήθεια είναι ότι αν τα υπόλοιπα υπουργεία μέσα στις 5 εβδομάδες που μένουν δεν κάνουν αξιολόγηση όπως καλώς ή κακώς έκανε το δικό μας...η απάντηση είναι ΝΑΙ θα τον πιούμε...είμαστε το πιο έτοιμο υπουργείο...και αυτό είναι και καλό και κακό!

Αποσυνδεδεμένος j0hnkyr

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2337 στις: Ιουλίου 26, 2013, 11:59:48 am »
+φωνώ ....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη