0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Α,και κατι άλλο.Πάνε οι εθελοντικές μας μετατάξεις.Dust in the wind...
Έχω την εντύπωση ότι τελικά όσοι από εμάς γλιτώσουμε τη διαθεσιμότητα αυτό το καλοκαίρι, απλώς παίρνουμε μια πίστωση χρόνου. Κι ίσως αυτό να είναι χειρότερο από πολλές απόψεις. Σκέφτομαι όλες τις ώρες με τι καρδιά θα μπω-αν μπω- το Σεπτέμβρη στην τάξη, όταν ήδη ξέρω ότι έχω ημερομηνία λήξης, η οποία μου είναι άγνωστη. Σκέφτομαι επίσης, ότι όταν θα μου ανακοινωθεί τηλεφωνικά το "κυρα-τάδε καταργηθήκατε" η μόνη σανίδα σωτηρίας στα 40+μου θα είναι να βγει κάποια προκήρυξη πλήρωσης θέσεως εντός 8μήνου για την οποία θα αιτηθώ επί ματαίω (καθότι τι να τον κάνουν τον εκπαιδευτικό με μεταπτυχιακό εκτός τάξης? Διότι ο σταθμάρχης του οσε που μετατάχθηκε πέρσι ήταν overqualified για οποιαδήποτε θέση γενικού γραμματέως και πάνω). Σκέφτομαι λοιπόν, συνεχώς τι δεν υπολόγισα και τι δεν έκανα σωστά. Και τελικά καταλήγω ότι σε κανέναν από τους υπολογισμούς μου και σε καμιά από τις πράξεις μου δεν υπήρχαν ΝΟΥΜΕΡΑ-ΑΡΙΘΜΟΙ. Και τότε συνειδητοποιώ το λάθος: Ο Α.Μ εκπαιδευτικού!! Ποτέ ως τώρα δεν είχα σκεφτεί ότι είμαι ένας αριθμός.....Ένας από τους 900, 4933, 2500 κοκ.....
Αυτό που με ανησυχεί είναι οτι ο αριθμός 4993 ταιριάζει πάρα πολύ με τους 5000 για διαθεσιμότητα το Σεπτέμβρη που αναζητεί η Κυβέρνηση. Οι διαβεβαιώσεις του κατ' επανάληψη ψεύτη Υπουργού μας, οτι δεν υπάρχουν άλλοι εκπαιδευτικοί προς διαθεσιμότητα δεν με πείθουν καθόλου. Θα έρθει ο Σεπτέμβρης οι 5.000 "δεν θα έχουν βρεθεί" και τότε θα δηλώσει ο,τι ακριβώς δήλωσε και ο Γεωργιάδης για τους γιατρούς (ο οποίος μια βδομάδα πριν από αυτή τη δήλωση έλεγε οτι δεν θα βγει κανένας γιαρός σε διαθεσιμότητα) "και τι πειράζει αν ανάμεσα στη μετακίνηση τους βγούνε για 15 μέρες σε διαθεσιμότητα.
Παράθεση από: perastikos_kav στις Ιουλίου 26, 2013, 08:57:17 amΑυτό που με ανησυχεί είναι οτι ο αριθμός 4993 ταιριάζει πάρα πολύ με τους 5000 για διαθεσιμότητα το Σεπτέμβρη που αναζητεί η Κυβέρνηση. Οι διαβεβαιώσεις του κατ' επανάληψη ψεύτη Υπουργού μας, οτι δεν υπάρχουν άλλοι εκπαιδευτικοί προς διαθεσιμότητα δεν με πείθουν καθόλου. Θα έρθει ο Σεπτέμβρης οι 5.000 "δεν θα έχουν βρεθεί" και τότε θα δηλώσει ο,τι ακριβώς δήλωσε και ο Γεωργιάδης για τους γιατρούς (ο οποίος μια βδομάδα πριν από αυτή τη δήλωση έλεγε οτι δεν θα βγει κανένας γιαρός σε διαθεσιμότητα) "και τι πειράζει αν ανάμεσα στη μετακίνηση τους βγούνε για 15 μέρες σε διαθεσιμότητα.Είπαμε να είμαστε καχύποπτοι, αλλά όχι κι έτσι! Δηλαδή, όλα τα υπόλοιπα υπουργεία θα σφυρίζουν αδιάφορα, για να τον 'πιούμε' εμείς; Πολύ τραβηγμένο το σενάριο! Εξάλλου, και ο ίδιος ο Κυριάκος είπε ότι στο κύμα του Σεπτεμβρίου θα υπάρξουν 'διαθέσιμοι' από όλα τα υπουργεία. Και από το Παιδείας θα υπάρξουν, φυσικά. Αν δώσουμε βάση στα λεγόμενα του υπουργού, αυτοί δε θα 'ναι εκπαιδευτικοί, αλλά διοικητικοί.