*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4791808 φορές)

0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jordan3791

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #2562 στις: Αυγούστου 01, 2013, 12:27:56 pm »
Συνάδελφοι , θα ήθελα να αναφερθώ σε δύο πράγμτα :

1. Εφόσον για τις μετατάξεις γίνονταν επαναπροσδιορισμός των μορίων ( για να αποκατασταθεί το αίσθημα δικαίου - λήψη μορίων οργανικής με ταυτόχρονη υπηρεσία σε φορέα από κάποιους ) σκεφτείτε πόσοι συνάδελφοι έχουν ήδη πάρει μετάθεση στις πόλεις τους μή υπηρετώντας καν την οργανική τους αφού κρίθηκαν τη χρονία διορισμού ως υπεράριθμοι και μαζεύοντας μόρια τα επόμενα χρόνια!!!!υπηρετώντας πάνα σε φορείς :o :o

2. Σε νομούς όπως Ευρυτανία , Δωδεκάνησα , Ηλεία , Αρκαδία ,κ.τ.λ. όπου πλεονάζουν 60-70 ΠΕ11 ενώ οι ανάγκες της α/θμιας είναι 5-6 ΠΕ11 με διάθεση από το οικίο ΠΥΣΔΕ κάθε χρόνο , σε τί εξυπηρετεί η υποχρεωτική μετάταξη στο αντίστοιχο ΠΥΣΠΕ ; Ας μου απαντήσει σας παρακαλώ κάποιος από όσους επιμένουν ότι η μετάταξη στο οικείο ΠΥΣΠΕ είναι το δικαιότερο σενάριο .

Δικαιότερη λύση θα θεωρούσα , την μετάταξη στα οικεία ΠΥΣΠΕ πρώτα όσων είναι στη διάθεση του αντίστοιχου ΠΥΣΔΕ και σε δεύτερη φάση εφόσον υπάρχουν ακόμα κενά να καλυφθούν από συναδέλφους άλλων ΠΥΣΔΕ δημιουργώντας κοινή δεξαμενή με συναδέλφους της α/θμιας (αναγωγή μορίων) σε πανελλαδικό επίπεδο  ;)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:45:01 »

Αποσυνδεδεμένος christos_chr

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2563 στις: Αυγούστου 01, 2013, 12:30:08 pm »
Δεν υπάρχει "δίκαιο" σενάριο. Υπάρχει "γρήγορο" σενάριο. Μέχρι τις 20/8 πρέπει να τα έχουν τελειώσει όλα.

Αποσυνδεδεμένος sunday

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2564 στις: Αυγούστου 01, 2013, 12:33:39 pm »
Το "γρήγορο" σενάριο θα γίνει σε λίγο πραγματικότητα... Υπάρχει καμία πληροφορία πότε θα ανακοινωθεί η περιβόητη εγκύκλιος; Κάποιοι έλεγαν μέχρι αύριο.

Αποσυνδεδεμένος athan123

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Θέλω να πιάσω το Τζόκερ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #2565 στις: Αυγούστου 01, 2013, 12:58:49 pm »
Μπορει καποιος να μου πει για πιο λογο δε βγαζουν τις 900 και μετα οι αλλες ας γινουν ανα Πυσδε.Ποσο
Μακακες μας θεωρουν?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:45:01 »

Αποσυνδεδεμένος thopapa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2566 στις: Αυγούστου 01, 2013, 01:04:59 pm »
χθες βραδυ σε συζητηση που ειχα με στελεχος της πρωτοβαθμιας μου ειπε ακριβως οτι, ηταν μια βδομαδα στην Αθηνα και στις συναντησεις με τον υπουργο κατεληξαν οτι εχουν παγωσει τα παντα σε σχεση με τις μεταταξεις και οτι ουτε αυτοι οι ιδιοι ξερουν τι θα γινει..ετσι ακριβως..μου ξεκαθαρισε οτι μεταταξεις δε θα γινουν αν δε παρουν το οκ απο την τροικα...ειπε κατα λεξη δε μας αφηνει η τροικα να κανουμε μεταταξεις...το θεμα αφορα τον αντρα μου και απο χθες τα βαψαμε μαυρα..δε θα ελεγα κατι απο φημη αλλα ειναι πολυ ισχυρο στελεχος της πρωτοβαθμιας και ειπε στον αντρα μου ξεχνα τις μεταταξεις για τωρα....

Αποσυνδεδεμένος athapris

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #2567 στις: Αυγούστου 01, 2013, 01:07:02 pm »
χθες βραδυ σε συζητηση που ειχα με στελεχος της πρωτοβαθμιας μου ειπε ακριβως οτι, ηταν μια βδομαδα στην Αθηνα και στις συναντησεις με τον υπουργο κατεληξαν οτι εχουν παγωσει τα παντα σε σχεση με τις μεταταξεις και οτι ουτε αυτοι οι ιδιοι ξερουν τι θα γινει..ετσι ακριβως..μου ξεκαθαρισε οτι μεταταξεις δε θα γινουν αν δε παρουν το οκ απο την τροικα...ειπε κατα λεξη δε μας αφηνει η τροικα να κανουμε μεταταξεις...το θεμα αφορα τον αντρα μου και απο χθες τα βαψαμε μαυρα..δε θα ελεγα κατι απο φημη αλλα ειναι πολυ ισχυρο στελεχος της πρωτοβαθμιας και ειπε στον αντρα μου ξεχνα τις μεταταξεις για τωρα....

Επικυρώνω απόλυτα την εν λόγω αναφορά. Το υπογραμμίζω εδώ και πολλές μέρες, πως το θέμα, τουλάχιστον ως προς την αθμια, είναι εντελώς παγωμένο...

Αποσυνδεδεμένος vadi

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2568 στις: Αυγούστου 01, 2013, 01:15:09 pm »
Την τρόϊκα δεν την ενδιαφέρουν οι μετατάξεις, αυτό που παίζεται είναι ή ότι η εσωτερική τρόϊκα τις βάζει πίσω για να έχει μαξιλάρι διαθεσιμοτήτων αν δεν βγαίνουν τα νούμερα για τον Δεκέμβρη, ή αν είμαστε καλοπροαίρετοι ότι δεν υπάρχει πληροφοριακό υποσύστημα ικανό να δεχτεί τα νέα δεδομένα του Ν.4172/13.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 01, 2013, 01:17:04 pm από vadi »
Κανείς δε μπορεί να μάθει ό,τι νομίζει πώς ξέρει ήδη. Επίκτητος

Αποσυνδεδεμένος tomygun31

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω τα παιδιά μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2569 στις: Αυγούστου 01, 2013, 01:20:35 pm »
 Κάποιοι θέλουν να σώσουν τα υπουργεια τους. Κακώς ανακοίνωσε μετά τον ανασχηματισμό 5000 πλεονάζοντες το παιδείας.( Το ανακοίνωσε και ο μητσοτάκης στην τρόικα .) Από το εωτερικό είναι το πρόβλημα. Πάμε για κύμα δεκεμβρίου.....

Αποσυνδεδεμένος nikitas

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση. Εκείνη όμως;
    • Προφίλ
« Απάντηση #2570 στις: Αυγούστου 01, 2013, 01:25:38 pm »
Δε θέλω να προσβάλλω κανέναν, αλλά η υπομονή έχει τα όριά της. Για δυο μέρες σε τούτο το topic μαλώνουμε αν θα μπορέσουμε, όσοι με το καλό κάνουμε αίτηση μετάταξης, να δηλώσουμε προτίμηση σε περιοχές. Τώρα το βιολί άλλαξε και το γυρίσαμε πάλι στη συνωμοσιολογία. Είπε, λέει, στο θείο του κουμπάρου της μπατζανάκισσας κάποιου συναδέλφου στέλεχος από το υπουργείο ότι... μπλα-μπλα-μπλα! Γιατί δε μένουμε στα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας; Έχει βουήξει όλη η Ελλάδα ότι έρχονται υποχρεωτικές μετατάξεις. Ο ίδιος ο υπουργός τις ανέφερε ως δεδομένες σε τουλάχιστον 3 συνεντεύξεις του. Αν η τρόικα δεν τις δεχόταν, θα έβγαζε μόνος του τα μάτια του, αναγγέλοντάς τες;
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 01, 2013, 01:28:26 pm από nikitas »
Henry V
We few, we happy few, we band of brothers;
For he to-day that sheds his blood with me
Shall be my brother!
William Shakespeare

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω τα παιδιά μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2571 στις: Αυγούστου 01, 2013, 01:27:47 pm »
Δεν λέμε ότι δεν θα γίνουν , απλά φοβόμαστε ότι θα περάσουν μέσα από διαθεσιμότητα.

Αποσυνδεδεμένος Garcia4

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2572 στις: Αυγούστου 01, 2013, 01:35:32 pm »
Δε θέλω να προσβάλλω κανέναν, αλλά η υπομονή έχει τα όριά της. Για δυο μέρες σε τούτο το topic μαλώνουμε αν θα μπορέσουμε, όσοι με το καλό κάνουμε αίτηση μετάταξης, να δηλώσουμε προτίμηση σε περιοχές. Τώρα το βιολί άλλαξε και το γυρίσαμε πάλι στη συνωμοσιολογία. Είπε, λέει, στο θείο του κουμπάρου της μπατζανάκισσας κάποιου συναδέλφου στέλεχος από το υπουργείο ότι... μπλα-μπλα-μπλα! Γιατί δε μένουμε στα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας; Έχει βουήξει όλη η Ελλάδα ότι έρχονται υποχρεωτικές μετατάξεις. Ο ίδιος ο υπουργός τις ανέφερε ως δεδομένες σε τουλάχιστον 3 συνεντεύξεις του. Αν η τρόικα δεν τις δεχόταν, θα έβγαζε μόνος του τα μάτια του, αναγγέλοντάς τες;

+1.000.000.000

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω τα παιδιά μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2573 στις: Αυγούστου 01, 2013, 01:41:24 pm »
Πρώτη φορά είναι που θα εκτεθεί;

Αποσυνδεδεμένος jordan3791

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2574 στις: Αυγούστου 01, 2013, 02:36:35 pm »
Αύριο βγαίνει η επίμαχη εγκύκλιος . Μου το δήλωσε στέλεχος εκπαίδευσης  που είχε συνάντηση με υπουργό τις τελευταίες ημέρες . Η κάλυψη των θέσεων θα γίνει σταδιακά 1. οικείο ΠΥΣΠΕ 2. γειτονικοί νομοί εντός περιφέρειας 3. πανελλαδικά ώστε να καλυφθούν όλες οι οργανικές που θα συσταθούν.

Αποσυνδεδεμένος sympe40

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2575 στις: Αυγούστου 01, 2013, 02:45:24 pm »
Αύριο βγαίνει η επίμαχη εγκύκλιος . Μου το δήλωσε στέλεχος εκπαίδευσης  που είχε συνάντηση με υπουργό τις τελευταίες ημέρες . Η κάλυψη των θέσεων θα γίνει σταδιακά 1. οικείο ΠΥΣΠΕ 2. γειτονικοί νομοί εντός περιφέρειας 3. πανελλαδικά ώστε να καλυφθούν όλες οι οργανικές που θα συσταθούν.

Δηλαδή θα γίνουν όλες οι αιτήσεις μαζί ή θα έχουμε 1η φαση αιτήσεων, 2η φάση και μετά τρίτη;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182616
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)