0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
χθες βραδυ σε συζητηση που ειχα με στελεχος της πρωτοβαθμιας μου ειπε ακριβως οτι, ηταν μια βδομαδα στην Αθηνα και στις συναντησεις με τον υπουργο κατεληξαν οτι εχουν παγωσει τα παντα σε σχεση με τις μεταταξεις και οτι ουτε αυτοι οι ιδιοι ξερουν τι θα γινει..ετσι ακριβως..μου ξεκαθαρισε οτι μεταταξεις δε θα γινουν αν δε παρουν το οκ απο την τροικα...ειπε κατα λεξη δε μας αφηνει η τροικα να κανουμε μεταταξεις...το θεμα αφορα τον αντρα μου και απο χθες τα βαψαμε μαυρα..δε θα ελεγα κατι απο φημη αλλα ειναι πολυ ισχυρο στελεχος της πρωτοβαθμιας και ειπε στον αντρα μου ξεχνα τις μεταταξεις για τωρα....
Δε θέλω να προσβάλλω κανέναν, αλλά η υπομονή έχει τα όριά της. Για δυο μέρες σε τούτο το topic μαλώνουμε αν θα μπορέσουμε, όσοι με το καλό κάνουμε αίτηση μετάταξης, να δηλώσουμε προτίμηση σε περιοχές. Τώρα το βιολί άλλαξε και το γυρίσαμε πάλι στη συνωμοσιολογία. Είπε, λέει, στο θείο του κουμπάρου της μπατζανάκισσας κάποιου συναδέλφου στέλεχος από το υπουργείο ότι... μπλα-μπλα-μπλα! Γιατί δε μένουμε στα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας; Έχει βουήξει όλη η Ελλάδα ότι έρχονται υποχρεωτικές μετατάξεις. Ο ίδιος ο υπουργός τις ανέφερε ως δεδομένες σε τουλάχιστον 3 συνεντεύξεις του. Αν η τρόικα δεν τις δεχόταν, θα έβγαζε μόνος του τα μάτια του, αναγγέλοντάς τες;
Αύριο βγαίνει η επίμαχη εγκύκλιος . Μου το δήλωσε στέλεχος εκπαίδευσης που είχε συνάντηση με υπουργό τις τελευταίες ημέρες . Η κάλυψη των θέσεων θα γίνει σταδιακά 1. οικείο ΠΥΣΠΕ 2. γειτονικοί νομοί εντός περιφέρειας 3. πανελλαδικά ώστε να καλυφθούν όλες οι οργανικές που θα συσταθούν.