0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα!Ακολουθεί προσωπική εκτίμηση...Θα μεταταχθούν μονο οι υπεραριθμοι του survey,θα γινει σε πρώτη φάση στο αντίστοιχο ΠΥΣΠΕ,ξεχαστε τις δημοσιευμενες θέσεις που συστάθηκαν,θα ειμαστε ολοι προσωρινά στη διάθεση ΠΥΣΠΕ,οι τελευταίοι σε μορια πανε Τήλο,Εβρο ή σπίτι τους.Οι λίγες αποσπάσεις ,ανάλογα την ειδικότητα,αρχες Οκτώβρη.Ο σκοπός τους είναι να διώξουν κόσμο
Παράθεση από: nikolaidou vera στις Αυγούστου 04, 2013, 06:57:26 pmΚαλησπέρα!Ακολουθεί προσωπική εκτίμηση...Θα μεταταχθούν μονο οι υπεραριθμοι του survey,θα γινει σε πρώτη φάση στο αντίστοιχο ΠΥΣΠΕ,ξεχαστε τις δημοσιευμενες θέσεις που συστάθηκαν,θα ειμαστε ολοι προσωρινά στη διάθεση ΠΥΣΠΕ,οι τελευταίοι σε μορια πανε Τήλο,Εβρο ή σπίτι τους.Οι λίγες αποσπάσεις ,ανάλογα την ειδικότητα,αρχες Οκτώβρη.Ο σκοπός τους είναι να διώξουν κόσμοχορτάσαμε πάντως..ας βγει η εγκύκλιος να τελειώνουμε με τις αναλύσεις μας...και αμάν με αυτό το να διώξουν κόσμο...λυσσάξατε...πώς θα διώξουν? η ιστορία έδειξε ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με κατάργηση ειδικότητας...επαναλαμβάνω..ορισμένοι διψάνε να διωχτεί κόσμος..δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς!
Και λεω παλι γιατι να μη γινουν και εκτος ΠΥΣΔΕ;Οι οργανικες ειναι κτηση καθενος;Γιατι να μη γινει πανελλαδικα;
Παράθεση από: athan123 στις Αυγούστου 04, 2013, 10:54:15 pmΚαι λεω παλι γιατι να μη γινουν και εκτος ΠΥΣΔΕ;Οι οργανικες ειναι κτηση καθενος;Γιατι να μη γινει πανελλαδικα;Δεν ξέρω αν θα γίνουν εντός ΠΥΣΔΕ, δεν έχω πληροφορίες. Αλλά είναι λογικό να γίνουν διότι θα δημιουργηθεί τεράστια ανωμαλία διαφορετικά. Θα γίνει μαζική αλλαγή θέσης πληθυσμού. Όλοι στα νησιά και τα δυσπρόσιτα, θα μεταταγούν στα αστικά κέντρα, αφού έχουν πολλά μόρια, ενώ οι των αστικών κέντρων θα περισσέψουν, οπότε μετά θα μετατεθούν υποχρεωτικά στην επαρχία.
Το μηνυμα των αιρετων στην ενημερωση ,ειναι σαφεστατα "πολιτικο".Παιζει και αυτο,τον ρολο του.Καταδικασατε τις 900 μεταταξεις,επειδη γραφει οτι ..ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ...προσεξτε λιγο τι λεει.Δεν ΄λεει ακυρωθηκαν,ουτε εχει βγει κατι τετποιο επισημα,λεει ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ.......δηλαδη γινεται προσπαθεια ακυρωσης,και στο τελος πετανε και το οτι πρεπει να παλεψουμε:-Να πραγματοποιηθουν οι 900 μετταταξεις,κλ΄π,κλπ.ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΔΕΧΕΣΤΕ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ.
Εγώ πάντως απορώ, τι θα κάνουν αυτοί που είχαν καβατζώσει οργανική, δεν εμφανίστηκαν ποτέ να την υπηρετήσουν και θα χρησιμοποιούσαν τις μετατάξεις των 900 για να την κάνουν για τα σπίτια τους. Πως θα γίνει να βρεθούν σε αυτή την ομάδα των πλεοναζόντων;Είμαι σίγουρος πως κάτι θα σκεφτούν. Δεν μπορεί. Είναι τόσο άξιοι. Το έχουν αποδείξει στο παρελθόν. Κάποιοι έχουν μπει και με ΑΣΕΠ. Χαχα!