0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: blasphemy στις Αυγούστου 08, 2013, 12:37:46 pm Άντε πάλι... Τουλάχιστον λένε τώρα ότι δεν ακυρώνονται...Ύστερα μας λένε να μην καπνίζουμε... Να ζητησεις και επιδομα καπνισματος
Άντε πάλι... Τουλάχιστον λένε τώρα ότι δεν ακυρώνονται...Ύστερα μας λένε να μην καπνίζουμε...
Σωστα θυμασαι!!!!Εκπλησσομαι ομως ....ξερεις γερμανικα?Πηρες το πρωτο σου δεκαρι απο μενα!!!ΕΥΓΕ
Παράθεση από: Fofaki στις Αυγούστου 08, 2013, 12:57:42 pmΣωστα θυμασαι!!!!Εκπλησσομαι ομως ....ξερεις γερμανικα?Πηρες το πρωτο σου δεκαρι απο μενα!!!ΕΥΓΕ Ε, μη φανταστείς ότι ξέρω καλά. Απλά είχα αποσπαστεί 5 χρόνια στη Γερμανία και κάτι έμαθα...(με αγγλικά πήγα)
Δημήτρης Μπράτης στο Facebook:"ΟΠΩΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ 4933 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Παράθεση από: Fofaki στις Αυγούστου 08, 2013, 12:57:42 pmΣωστα θυμασαι!!!!Εκπλησσομαι ομως ....ξερεις γερμανικα?Πηρες το πρωτο σου δεκαρι απο μενα!!!ΕΥΓΕ Ε, μη φανταστείς ότι ξέρω καλά. Απλά είχα αποσπαστεί 5 χρόνια στη Γερμανία και κάτι έμαθα...(με αγγλικά πήγα)Ούτε Zertifikat Deutsch δεν έχω...
Παράθεση από: blasphemy στις Αυγούστου 08, 2013, 01:00:15 pmΠαράθεση από: Fofaki στις Αυγούστου 08, 2013, 12:57:42 pmΣωστα θυμασαι!!!!Εκπλησσομαι ομως ....ξερεις γερμανικα?Πηρες το πρωτο σου δεκαρι απο μενα!!!ΕΥΓΕ Ε, μη φανταστείς ότι ξέρω καλά. Απλά είχα αποσπαστεί 5 χρόνια στη Γερμανία και κάτι έμαθα...(με αγγλικά πήγα)Ούτε Zertifikat Deutsch δεν έχω...Δεν θα'ταν ασχημα να επαιρνες πτυχιο στα γερμανικα....ισως χρειαζοσουν κανενα φρεσκαρισμα ειδικα αν περασαν χρονια απο τοτε που ησουν Γερμανια.Ο,τι ξερεις και ο,τι αποδεικνυεται με ενα πτυχιο ειναι ενα προσον+.Παντως αν γινουν οι μεταταξεις φετος σου ευχομαι τα καλυτερα και το ιδιο και σε ολους τους συναδελφους!!!!
Παράθεση από: Fofaki στις Αυγούστου 08, 2013, 01:23:01 pmΠαράθεση από: blasphemy στις Αυγούστου 08, 2013, 01:00:15 pmΠαράθεση από: Fofaki στις Αυγούστου 08, 2013, 12:57:42 pmΣωστα θυμασαι!!!!Εκπλησσομαι ομως ....ξερεις γερμανικα?Πηρες το πρωτο σου δεκαρι απο μενα!!!ΕΥΓΕ Ε, μη φανταστείς ότι ξέρω καλά. Απλά είχα αποσπαστεί 5 χρόνια στη Γερμανία και κάτι έμαθα...(με αγγλικά πήγα)Ούτε Zertifikat Deutsch δεν έχω...Δεν θα'ταν ασχημα να επαιρνες πτυχιο στα γερμανικα....ισως χρειαζοσουν κανενα φρεσκαρισμα ειδικα αν περασαν χρονια απο τοτε που ησουν Γερμανια.Ο,τι ξερεις και ο,τι αποδεικνυεται με ενα πτυχιο ειναι ενα προσον+.Παντως αν γινουν οι μεταταξεις φετος σου ευχομαι τα καλυτερα και το ιδιο και σε ολους τους συναδελφους!!!! Φυσικά και θα 'θελα να πάρω ένα πτυχίο στα γερμανικά. Πέρασαν και 4 χρόνια από τότε. Απλά το αμέλησα... Όταν επιστρέψω (υπουργού και τρόικας θέλοντος) στον τόπο μου (Αθήνα) θα κοιτάξω να το πάρω. Θα πάρω έτσι και κανά μοριάκι για τη μελλοντική μου διαθεσιμότητα Κι εγώ σου εύχομαι ό,τι καλύτερο. Να πας ή να επιστρέψεις εκεί που θέλεις!! Όπως φυσικά και όλοι οι άλλοι συνάδελφοι!
Από πληροφόρηση που είχα από αποσπασμένο συνάδελφο στο Υ.ΠΑΙ.Θ,Οι υποχρεωτικές μετατάξεις κατά πάσα πιθανότητα θα βγουν από βδομάδα. Σε πρώτη φάση θα γίνουν γνωστά τα ονοματεπώνυμα των εκπαιδευτικών που θα μετακινηθούμε υποχρεωτικά στην α/θμια ανά ειδικότητα.Σε δεύτερη φάση θα κληθούμε να κάνουμε αιτήσεις με βάση τα οργανικά κενά που θα βγάλουν οι διευθύνσεις της α/θμιας εκπαίδευσης. Λεπτομέρειες όσον αφορά τη μοριοδότηση μας ή τη συνεξέταση των 960 δεν μου μετέφερε γιατί ακόμα τα επεξεργάζονται.Αυτά για την ώρα, πάντα με επιφύλαξη.Υ.Γ Οι μετατάξεις θα προηγηθούν των αποσπάσεων.