0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
crimson φίλε μου χαίρομαι που εσύ πραγματικά γουστάρεις την πρωβτοβάθμια. σίγουρα υπάρχουν άτομα που θέλουν πρταγματικά να δουλέψουν με μικρά παιδιά. αλλά έχω διαβάσει τόσα εδω μέσα του στυλ "δημοτικούλια" και "δασκαλάκοι" που με εξοργίζουν. στο νομό μου βρέθηκαν 80 γυμναστες δευτεροβάθμια με μεταθέσεις, ενώ ο νομός χρειάζεται 40. στην πρωτοβάθμια κανένας πλεονάζων. πώς ήρθαν αυτοί; νόμιμα; σε οργανικά κενά; τώρα αυτοί μαλώνουν ποιος θα πρωτοπάρει τις θέσεις. ούτε για απόσπαση θα υπάρχει θέση. να μην εξοργίζομαι;;;
Συγνωμη κιόλας αλλά όπως η μεταφορά των εκπαιδευτικών που εξαιρέθηκαν από τη διαθεσιμότητα αυτόματα στις ΔΔΕ είναι παντελώς άδικη και για τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς (που δεν διορίστηκαν για διοικητικο έργο) και για τις ΔΔΕ (που απαιτούν άτομα που γνωρίζουν και μπορούν να κάνουν τη δουλειά) το ίδιο άδικη είναι η αυτόματη υποχρεωτική μετάταξη απ το ΠΥΣΔΕ στο οικείο ΠΥΣΠΕ.Όλα πρέπει να γίνουν ξεκάθαρα με μόρια. Τέλος. Και ειδικά για τις ειδικότητες που υπάρχουν ήδη στην Πρωτοβάθμια οι όποιες μετατάξεις πρέπει να δοθούν μετά τις μεταθέσεις του 2014, αφού δεν δόθηκαν στις φετινές μεταθέσεις αυτές οι οργανικές. Αυτό λέει ο νόμος
Παράθεση από: vickykas στις Αυγούστου 09, 2013, 07:38:39 pmΣυγνωμη κιόλας αλλά όπως η μεταφορά των εκπαιδευτικών που εξαιρέθηκαν από τη διαθεσιμότητα αυτόματα στις ΔΔΕ είναι παντελώς άδικη και για τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς (που δεν διορίστηκαν για διοικητικο έργο) και για τις ΔΔΕ (που απαιτούν άτομα που γνωρίζουν και μπορούν να κάνουν τη δουλειά) το ίδιο άδικη είναι η αυτόματη υποχρεωτική μετάταξη απ το ΠΥΣΔΕ στο οικείο ΠΥΣΠΕ.Όλα πρέπει να γίνουν ξεκάθαρα με μόρια. Τέλος. Και ειδικά για τις ειδικότητες που υπάρχουν ήδη στην Πρωτοβάθμια οι όποιες μετατάξεις πρέπει να δοθούν μετά τις μεταθέσεις του 2014, αφού δεν δόθηκαν στις φετινές μεταθέσεις αυτές οι οργανικές. Αυτό λέει ο νόμοςΓια το 1ο που λες, ξέρεις vickykas, θα απολύονταν ή θα τους πηγαίνανε αλλού με το ζόρι αν δεν τους έβαζαν αυτόματα στις ΔΔΕ που ήταν ήδη. Αν προτιμούν την απόλυση, ας το δηλώσουν πλάκα κάνουμε... Θα τα βλέπουν αυτά που γράφετε άνεργοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι και θα μας παίρνουν με τις πέτρες ρε παιδιά... Το ίδιο πράγμα και στην υποχρεωτική μετάταξη ισχύει. Αν δεν θες να πας εκεί που σε στέλνω, το καπελάκι σου και σπίτι. Αυτή είναι πλέον η νοοτροπία του Δημοσίου στην Ελλάδα. Τι δεν καταλαβαίνετε?Για το 2ο που λες, να δηλώσω ότι δεν είμαι Γυμναστής-Αγγλικής-Μουσικής και ούτε ξέρω τι και αν θα προβλέψει το Υπουργείο για αυτές τις ειδικότητες. Αλλά τα πράγματα έχουν μια σειρά και η σειρά λέει ότι όταν γίνονταν οι μεταθέσεις του 2012-2013 ΔΕΝ υπήρχαν πουθενά στα χαρτιά (βασικά ούτε ακόμα και τώρα υπάρχουν) οι οργανικές που επικαλείσαι. Αλλιώς θα τις δήλωνες τότε
@eidolonenΜπορεί να εννοεί αιτήσεις για το ποιο νούμερο δημοτικού ή πιο είδους γραφείο του νομού που ήδη υπηρετείς, να διαλέξεις
Και ξαναξαναλεω γιατι δινεις ελπιδες σε καποιους και μετα τους δουλευεις ψιλο γαζι και δε τις βγαζεις;;;;;;;;;;