0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
και σας παραθετω και μια ακομη πληροφορία που ισως κανενας δεν προσεξε με την υπογραφη του ιδιου του Αρβανιτόπουλου "Διευκρινίζουμε ότι όσοι εκπαιδευτικοί της ανωτέρω β περίπτωσης ΠΕ05, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ19-20, ΠΕ32 υποβάλουν αίτηση απόσπασης από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ και έχουν υποβάλει και αίτηση μετάταξης από τη δευτεροβάθμια στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση πρέπει να λάβουν υπόψη τους τα ακόλουθα:Μετά την επικύρωση των πινάκων των υπό μετάταξη εκπαιδευτικών από το ΚΥΣΠΕ για την οποία θα υπάρξει από την υπηρεσία μας σχετική ενημέρωσή τους, θα πρέπει να υποβάλουν, εφόσον επιθυμούν, άμεσα νέα αίτηση απόσπασης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ. Για το λόγο αυτό πρέπει απαραίτητα να αναγράψουν στην αίτηση απόσπασης e-mail και τηλέφωνο επικοινωνίας, ώστε να ενημερωθούν και να τους δοθεί η δυνατότητα απόσπασης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ.Στην αίτηση αυτή πρέπει να δηλώνεται αν συμφωνούν με τις μονάδες της αίτησης από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ που καταχωρίσθηκε στο Ολοκληρωμένο Ηλεκτρονικό Σύστημα Συλλογής και Διαχείρισης Αιτήσεων Απόσπασης και να συνυποβάλλεται και η υπογεγραμμένη αίτηση, ώστε να μην απαιτείται εκ νέου υποβολή δικαιολογητικών μοριοδότησης. Σε περίπτωση διαφωνίας αυτό να αναγράφεται και να υποβάλλονται όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τα οποία και πρέπει να αποστέλλονται από το Διεύθυνση υποβολής απευθείας στο αρμόδιο τμήμα της Κ.Υ. του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Τέλος, τονίζουμε ότι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πρέπει να αναγράφονται στην αίτηση τα ΠΥΣΠΕ της Α/θμιας εκπαίδευσης που επιθυμούν οι εκπαιδευτικοί να αποσπαστούν, αφού στην ουσία πρόκειται για νέα αίτηση. Οι προηγούμενες αιτήσεις τους ως εκπαιδευτικοί δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα ακυρωθούν.και λεω εγω τωρα: 1. μέχρι που βγήκε και οσο διάστημα "έτρεχε" η εγκύκλιος σημαίνει ότι υπήρχε σχέδιο να γίνουν οι μετατάξεις απο το Υπουργείο και μάλιστα απο τον ίδιο τον Υπουργό...μάλιστα προνοήσανε να το γράψουν και μέσα στην εγκύκλιο των αποσπάσεων για να ενημερώσουν όλους αυτούς που έκαναν αίτηση...(και δεν μας εχουν συνηθήσει στην προνοητικότητα ούτε και για την ευαισθησία τους ) Άρα είχαν δεδομένο ότι θα γίνουν..Τέλος2. Τώρα τί προέκυψε μεσα σόλα αυτα και έχουν βγει όλα αυτά τα σχέδια και η ανυπόστατες μη επίσημες πληροφορίες(που δεν εννοώ διόλου οτι θα γίνει έτσι) γιατί απλά πέρασε ο χρόνος ή γιατί άλλο να σε παρακαλάνε(τους αιρετούς) 900 άτομα και άλλο όταν έρθει η ώρα της κρίσης να επιλεχθείς να παρακαλάνε άλλοι 5000 για μία θεσούλα..λέω εγώ τώρα πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιο σκοπό όχι σίγουρα πάντως για τον δικό μας..
Εγώ αυτούς τους έχω ικανούς να έβγαλαν τις εθελοντικές για να κόψουν κίνηση. Σου λέει τι ζήτηση έχουμε;Πέραν της πλάκας επαναλαμβάνω το δίκαιο είναι πρώτα οι εθελοντικές.
Καλά το υπουργείο γουστάρει να μαζεύει αιτήσεις μας κάθε τρεις και λίγο. Σου λέει: κα΄θεσαι το καλοκαίρι κι εγώ ανησυχώ για την υγεία σου! Πέρνα μία από τη δ/νση να καταθέσεις κανένα δικαιολογητικό για να μάθω νέα σου!
Γατοπόδαρε είναι απτην εγκύκλιο αποσπάσεων δηλ Μαρούσι, 12-07-2013 όχι και πολύς χρόνος έτσι όπως τον υπολογίζει το Υπουργείο,Σαν μια δυο μερούλες να πέρασαν..σαν προχθές δηλ..τι προχθες να μόλις χθές
Γιατί δηλαδή οι 900 δεν μπορούν να είναι μέρος των 5000 και να προηγηθούν
Παράθεση από: thopapa στις Αυγούστου 11, 2013, 12:34:46 amΓατοπόδαρε είναι απτην εγκύκλιο αποσπάσεων δηλ Μαρούσι, 12-07-2013 όχι και πολύς χρόνος έτσι όπως τον υπολογίζει το Υπουργείο,Σαν μια δυο μερούλες να πέρασαν..σαν προχθές δηλ..τι προχθες να μόλις χθέςΣυγνωμην βρε παιδια..αλλα πραγματικα κοντευουμε να χαζεψουμε τοσο καιρο τωρα παρακολουθωντας το ιντερνετ.Πειτε μου κατι.12/7/13..ειχε ανακοινωθει η αποφαση για τις υποχρεωτικες μεταταξεις;εχει πολυ μεγαλη σημασια αυτο.Αν θυμαται καποιος ας το γραψει.
Παράθεση από: Γατόπαρδος στις Αυγούστου 11, 2013, 12:42:39 amΠαράθεση από: thopapa στις Αυγούστου 11, 2013, 12:34:46 amΓατοπόδαρε είναι απτην εγκύκλιο αποσπάσεων δηλ Μαρούσι, 12-07-2013 όχι και πολύς χρόνος έτσι όπως τον υπολογίζει το Υπουργείο,Σαν μια δυο μερούλες να πέρασαν..σαν προχθές δηλ..τι προχθες να μόλις χθέςΣυγνωμην βρε παιδια..αλλα πραγματικα κοντευουμε να χαζεψουμε τοσο καιρο τωρα παρακολουθωντας το ιντερνετ.Πειτε μου κατι.12/7/13..ειχε ανακοινωθει η αποφαση για τις υποχρεωτικες μεταταξεις;εχει πολυ μεγαλη σημασια αυτο.Αν θυμαται καποιος ας το γραψει.