0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ερώτημα για δυνατούς λύτες Νο2.Αν τελικά το σύστημα αφήσει να κάνουν αίτηση ΟΛΟΙ.Από τις 16 θέσεις που πρέπει να καλυφθούν οι 6 καλύπτονται από κάποιους που έχουν οργανική.Ποιοι μένουν πίσω στη
Παράθεση από: christos_chr στις Αυγούστου 13, 2013, 07:11:04 pmΕρώτημα για δυνατούς λύτες Νο2.Αν τελικά το σύστημα αφήσει να κάνουν αίτηση ΟΛΟΙ.Από τις 16 θέσεις που πρέπει να καλυφθούν οι 6 καλύπτονται από κάποιους που έχουν οργανική.Ποιοι μένουν πίσω στη
Το υπουργείο σήμερα μας είπε πόσους θα ξηλώσει απο κάθε ΠΥΣΔΕ με μετάταξη όταν θα ολοκληρωθεί η διαδικασία. Δικαίωμα αίτησης δίνει για να αμβλύνει τον υποχρεωτικό χαρακτήρα της διαδικασίας ώστε να καλυφθούν αυτά τα νούμερα κι αν δεν του βγουν θα κάνει τις μετατάξεις υποχρεωτικά και χωρίς επιλογή (και χωρίς αίτηση?) για όσους του μένουν ώστε να συμπληρωθεί ο αριθμός σε κάθε περιοχή.
μπορεί κάποιος να πας πει, που ΔΕΝ είναι υπεράριθμος ή στη διάθεση .....αν το σύστημα τον αφήνει να κάνει login για να κάνει αίτηση ......
Επειδή διαβλέπω μία σύγχυση εν κρανίω,καταρχήν ηρεμία.Κατά δεύτερον,αν έχεις τόσα χρόνια που λες,σου έκοψαν πολύ λιγότερα από το μισθό απότι εμένα που έχω 7 χρόνια.Κατά τρίτον,δεν ενδιαφέρουν κανέναν τα δάνεια που πήρες,ας μην τα έπαιρνες.Κατά τέταρτον,από τη στιγμή που δίνονται κενά,γιατί να μη γίνει κρίση πανελλαδικά όπως σε αποσπάσεις-μεταθέσεις??Για να μη θιγούν οι βολεμένοι??Στο πηγάδι κ........αν κάποιοι??Κατά πέμπτον,αν έχεις οργανική τί αγχώνεσαι οτι θα έρθει ο νησιώτης όπως λες υποτιμητικά να στη πάρει???Αν δεν το πήρες είδηση,μιλάμε για ΝΕΕΣ οργανικές στην πρωτοβάθμια και όχι για ήδη υπάρχουσες στη δευτεροβάθμια...Ποιός σου είπε να αλλάξεις οργανική???Θα μας τρελάνεις?Αυτό που είπα είναι οτι ΟΛΟΙ πρέπει να έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε θέσεις,αν και πολύ φοβάμαι οτι δεν θα την έχουμε εξαιτίας κάτι τύπων σαν και εσάς που έχετε πιάσει τις καρέκλες από τα μαλλιά και δεν αφήνετε κανέναν να πλησιάσει....
Φίλε μου εσύ μάλλον δεν έχεις καταλάβει τίποτα. Οι μετατάξεις είναι Υποχρεωτικές!!! με το στανιό πως το λένε… Εάν ήταν προαιρετικές θα συμφωνούσα μαζί σου…Στη περιοχή που βρίσκεσαι τώρα είναι κατόπιν ΔΙΚΗΣ σου επιλογής, αλλιώς θα ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ!
Τα κενά αυτά από ποιόν έχουν υπολογιστεί; Απο το ΠΥΣΔΕ ή από το Υπουργείο; Πραγματικά δεν το χωρά ο νους μου! Γιατί υποχρεωτική μετάταξη σε διοικητική θέση; Ας έκανε πρώτα υποχρεωτικές μεταθέσεις; Είναι δυνατόν να πάρει στη συνέχεια έστω έναν αναπληρωτή σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος;