0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: qaz031 στις Αυγούστου 13, 2013, 07:21:00 pmΦίλε μου εσύ μάλλον δεν έχεις καταλάβει τίποτα. Οι μετατάξεις είναι Υποχρεωτικές!!! με το στανιό πως το λένε… Εάν ήταν προαιρετικές θα συμφωνούσα μαζί σου…Στη περιοχή που βρίσκεσαι τώρα είναι κατόπιν ΔΙΚΗΣ σου επιλογής, αλλιώς θα ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ!Έλα άντε... ξέρεις καλά οτι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα παρουσιάζεις.
Φίλε μου εσύ μάλλον δεν έχεις καταλάβει τίποτα. Οι μετατάξεις είναι Υποχρεωτικές!!! με το στανιό πως το λένε… Εάν ήταν προαιρετικές θα συμφωνούσα μαζί σου…Στη περιοχή που βρίσκεσαι τώρα είναι κατόπιν ΔΙΚΗΣ σου επιλογής, αλλιώς θα ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ!
εγώ αναρωτιέμαι για κάτι άλλο που νομίζω ότι έχει ήδη ειπωθεί αλλά δεν το βρίσκω τώρα : θα πρέπει να υπηρετήσουν κανονικά στη νέα τους θέση όσοι πάρουν μετάταξη?δηλ. σαν νέα οργανική, όπως στις μεταθέσεις?και κάτι ακόμα : οι αποσπάσεις θα τρέξουν ???διότι εγώ παίρνω απόσπαση τα τελευταία χρόνια σε άλλο νομό για λόγους σπουδών....την απόσπαση τη ζητάω λοιπόν για συγκεκριμένο και.....προσωρινό.....λόγο! τι θα γίνει?μήπως ξέρει κανείς?
Αν κατάλαβα καλά οι μετατάξεις αφορούν ΜΟΝΟ τους στη διάθεση και όχι τους υπεράριθμους; Έτσι είναι;
Να πω το κουλό μου; Τόσα χρόνια δεν είχαμε οργανική... Γιατί δε μας άφηνε να κάνουμε καμια αμοιβαία όσοι είμαστε σε διάθεση; Σάμπως και με υποχρεωτική μετάταξη θα δώσει οργανικές;
Τι να πούμε; Κανονικά οι εγκύκλιοι για αιτήσεις ξεκινούν με νομικο πλαίσιο, ορίζουν ποιοι κάνουν αίτηση και με ποια προθεσμία, δίνουν οδηγίες για την αίτηση, προσδιορίζουν τη μοριοδότηση και τα δικαιολογητικά και αναφέρουν τυχόν κωλύματα. Αυτά που βγήκαν σήμερα τι σχέση έχουν με οποιαδήποτε πρόσκληση για αιτήσεις έχουμε δει ποτέ; Πρόσκληση σε πάρτυ είναι ... και μάλιστα σε πάρτυ παιδικό!