0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@talaιporosΔεν ξέρω αν η νομοθεσία το επιτρέπει αυτό. δηλαδή να γίνουν τοπικά. Το λέω αυτό γιατί ουσιαστικά η μετάταξη είναι σαν νέα πρόσληψη. Αδιάφορο το που υπηρετούσε ο άλλος προηγουμένως. Με λίγα λόγια σε αποδεσμεύει το ΚΥΣΔΕ σε δέχεται το ΚΥΣΠΕ και σε τοποθετεί σε νέο ΠΥΣΠΕ ή αντίστοιχα ο νέος φορέας υποδοχής όπου πας.Δεν επιμένω μένει να το δούμε.@eidolonenΟι πίνακες μπορεί να αλλάξουν. Το σκεπτικό τους ψάχνουμε.ΥΓ. Υπόψη παίδες μπορεί να λέω αυτή την στιγμή τις μεγαλύτερες κοτσάνες. Μην πάρω κανένα στο λαιμό μου...
σε χθεσινη εγκυκλιο αναφερεται η μοριοδοτηση των υπο μεταταξη υπαλληλων και αναφερει για τροπο προσληψης στο δημοσιο.ΑΣΕΠ 30 μορια επετηριδα 5 κτλ γιατι δεν λεγεται τιποτα γιαυτο?
Παράθεση από: guestteacher στις Αυγούστου 13, 2013, 10:42:25 pm@talaιporosΔεν ξέρω αν η νομοθεσία το επιτρέπει αυτό. δηλαδή να γίνουν τοπικά. Το λέω αυτό γιατί ουσιαστικά η μετάταξη είναι σαν νέα πρόσληψη. Αδιάφορο το που υπηρετούσε ο άλλος προηγουμένως. Με λίγα λόγια σε αποδεσμεύει το ΚΥΣΔΕ σε δέχεται το ΚΥΣΠΕ και σε τοποθετεί σε νέο ΠΥΣΠΕ ή αντίστοιχα ο νέος φορέας υποδοχής όπου πας.Δεν επιμένω μένει να το δούμε.@eidolonenΟι πίνακες μπορεί να αλλάξουν. Το σκεπτικό τους ψάχνουμε.ΥΓ. Υπόψη παίδες μπορεί να λέω αυτή την στιγμή τις μεγαλύτερες κοτσάνες. Μην πάρω κανένα στο λαιμό μου...Αυτό που λέω και ξαναλέω είναι ότι σε έναν ολόκληρο κλάδο έχουν πετύχει μόνο το συνολικό αριθμό. Σχεδόν όλα τα άλλα είναι λάθος!!Οι περιφέρειες Αττικής, Θεσσαλίας, Θεσσαλονίκης, Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου, Έβρου ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ και τα άτομα που υπηρετούμε εκεί εμφανιζόμαστε να υπηρετούμε αλλού, όπου δεν υπηρετεί κανείς!!!
Μπορεί κάποιος επιτέλους να μου πει τι σημαίνει πλεονάζον προσωπικό; (υπεράριθμος, διαθεση Πύσδε και τα 2)Με συγχωρείτε για την ανόητη ερώτηση.
Όταν λες οι τελευταίοι τοποθετηθέντες τί εννοείς? Αυτούς που είναι στη διάθεση?
@mackisΜια ερώτηση γιατί δεν μπήκα εκεί που έβαζες 1η και 2η επιλογή θεωρούταν ως σειρά προτεραιότητας οι επιλογές σου;