0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: john-πε06 στις Αυγούστου 14, 2013, 11:46:15 amΠαράθεση από: jimy100 στις Αυγούστου 14, 2013, 11:34:05 amΠαράθεση από: john-πε06 στις Αυγούστου 14, 2013, 11:08:43 amΚαι εμένα το ίδιο μου είπαν,οτι είναι πανελλαδικά.Λοιπόν,ας το πάρουν απόφαση κάποιοι,τους αρέσει ή όχι,οτι το κλειστό επάγελμα με την ονομασία ''καθηγητής μεγάλης πόλης-δίπλα στο σπίτι μου'' ΤΕΛΕΙΩΣΕ.Πάει αυτή η παραμύθα,θα μπούμε όλοι στο ίδιο καζάνι να διεκδικήσουμε τις ίδιες θέσεις.Όποιος έχει παραπάνω μόρια θα τις πάρει,τόσο απλό...Δεν χρωστάμε τίποτα να είμαστες όμηροι στις εσχατιές της Ελλάδας για χρόνια ολόκληρα...Ως εκπαιδευτικός που υπηρετεί σε βραχονησίδα για 4η χρονιά - και χωρίς ιδιαίτερες δυνατότητες μετάθεσης εκεί που θα ήθελα- μπορώ να σου απαντήσω ως εξής: θα σου άρεσε να πάρεις μετάταξη κάπου-έστω εκεί που επιθυμείς- και του χρόνου να καταργηθούν πάλι καμιά 200αριά σχολεία και να βρεθείς σε λίστες υποχρεωτικής μετάθεσης ή ακόμη χειρότερα διαθεσιμότητας; Όσοι χαιρέκακα αντιμετωπίζετε την όλη κατάσταση με διαθεσιμότητες, υποχρεωτικές μεταθέσεις κτλ γιατί προσωρινά η τύχη μπορεί να σας χαμογέλασε, είστε μίλια μακριά από την άθλια πραγματικότητα που διαμορφώνεται: μέχρι το 2015 οι διαθεσιμότητες και οι συνεχείς μετακινήσεις θα είναι ΚΑΘΕΣΤΩΣ και όχι εξαίρεση. Για το αν μπορείς να μετακινηθείς δεν ευθύνεται ο συνάδελφος που έχει οργανική στον τόπο που σε ενδιαφέρει. Και συμφωνώ σε ένα πράγμα: πράγματι, το κλειστό επάγγελμα που λέγεται "υπάλληλος με μονιμότητα και αμετάθετο" έληξε στην Ελλάδα. Οι συνέπειες θα φανούν προσεχώς κι όσοι νομίζετε ότι είστε στο απυρόβλητο είστε γελασμένοι!Καθόλου χαιρέκακα,σε διαβεβαιώ!Αυτό που θέλω όπως και πολλοί συνάδελφοι που μας έχουν καταντήσει β' κατηγορίας είναι να έχουμε τις ΙΔΙΕΣ ευκαιρίες με ΟΛΟΥΣ.Σου φαίνεται τόσο τραγικό αυτό που λέω?Ποιό είναι το πρόβλημα σου με αυτό?όσο για το τι θα γίνει σε 1,2,30 χρόνια δεν είμαι ούτε μάντης ούτε πνευματιστής.Αυτό που κοιτάω όπως όλοι είναι το αύριο.Γι' αυτό πάμε κατά διαόλου. Όλοι κοιτάνε το αύριο, κανείς το μεθαύριο...
Παράθεση από: jimy100 στις Αυγούστου 14, 2013, 11:34:05 amΠαράθεση από: john-πε06 στις Αυγούστου 14, 2013, 11:08:43 amΚαι εμένα το ίδιο μου είπαν,οτι είναι πανελλαδικά.Λοιπόν,ας το πάρουν απόφαση κάποιοι,τους αρέσει ή όχι,οτι το κλειστό επάγελμα με την ονομασία ''καθηγητής μεγάλης πόλης-δίπλα στο σπίτι μου'' ΤΕΛΕΙΩΣΕ.Πάει αυτή η παραμύθα,θα μπούμε όλοι στο ίδιο καζάνι να διεκδικήσουμε τις ίδιες θέσεις.Όποιος έχει παραπάνω μόρια θα τις πάρει,τόσο απλό...Δεν χρωστάμε τίποτα να είμαστες όμηροι στις εσχατιές της Ελλάδας για χρόνια ολόκληρα...Ως εκπαιδευτικός που υπηρετεί σε βραχονησίδα για 4η χρονιά - και χωρίς ιδιαίτερες δυνατότητες μετάθεσης εκεί που θα ήθελα- μπορώ να σου απαντήσω ως εξής: θα σου άρεσε να πάρεις μετάταξη κάπου-έστω εκεί που επιθυμείς- και του χρόνου να καταργηθούν πάλι καμιά 200αριά σχολεία και να βρεθείς σε λίστες υποχρεωτικής μετάθεσης ή ακόμη χειρότερα διαθεσιμότητας; Όσοι χαιρέκακα αντιμετωπίζετε την όλη κατάσταση με διαθεσιμότητες, υποχρεωτικές μεταθέσεις κτλ γιατί προσωρινά η τύχη μπορεί να σας χαμογέλασε, είστε μίλια μακριά από την άθλια πραγματικότητα που διαμορφώνεται: μέχρι το 2015 οι διαθεσιμότητες και οι συνεχείς μετακινήσεις θα είναι ΚΑΘΕΣΤΩΣ και όχι εξαίρεση. Για το αν μπορείς να μετακινηθείς δεν ευθύνεται ο συνάδελφος που έχει οργανική στον τόπο που σε ενδιαφέρει. Και συμφωνώ σε ένα πράγμα: πράγματι, το κλειστό επάγγελμα που λέγεται "υπάλληλος με μονιμότητα και αμετάθετο" έληξε στην Ελλάδα. Οι συνέπειες θα φανούν προσεχώς κι όσοι νομίζετε ότι είστε στο απυρόβλητο είστε γελασμένοι!Καθόλου χαιρέκακα,σε διαβεβαιώ!Αυτό που θέλω όπως και πολλοί συνάδελφοι που μας έχουν καταντήσει β' κατηγορίας είναι να έχουμε τις ΙΔΙΕΣ ευκαιρίες με ΟΛΟΥΣ.Σου φαίνεται τόσο τραγικό αυτό που λέω?Ποιό είναι το πρόβλημα σου με αυτό?όσο για το τι θα γίνει σε 1,2,30 χρόνια δεν είμαι ούτε μάντης ούτε πνευματιστής.Αυτό που κοιτάω όπως όλοι είναι το αύριο.
Παράθεση από: john-πε06 στις Αυγούστου 14, 2013, 11:08:43 amΚαι εμένα το ίδιο μου είπαν,οτι είναι πανελλαδικά.Λοιπόν,ας το πάρουν απόφαση κάποιοι,τους αρέσει ή όχι,οτι το κλειστό επάγελμα με την ονομασία ''καθηγητής μεγάλης πόλης-δίπλα στο σπίτι μου'' ΤΕΛΕΙΩΣΕ.Πάει αυτή η παραμύθα,θα μπούμε όλοι στο ίδιο καζάνι να διεκδικήσουμε τις ίδιες θέσεις.Όποιος έχει παραπάνω μόρια θα τις πάρει,τόσο απλό...Δεν χρωστάμε τίποτα να είμαστες όμηροι στις εσχατιές της Ελλάδας για χρόνια ολόκληρα...Ως εκπαιδευτικός που υπηρετεί σε βραχονησίδα για 4η χρονιά - και χωρίς ιδιαίτερες δυνατότητες μετάθεσης εκεί που θα ήθελα- μπορώ να σου απαντήσω ως εξής: θα σου άρεσε να πάρεις μετάταξη κάπου-έστω εκεί που επιθυμείς- και του χρόνου να καταργηθούν πάλι καμιά 200αριά σχολεία και να βρεθείς σε λίστες υποχρεωτικής μετάθεσης ή ακόμη χειρότερα διαθεσιμότητας; Όσοι χαιρέκακα αντιμετωπίζετε την όλη κατάσταση με διαθεσιμότητες, υποχρεωτικές μεταθέσεις κτλ γιατί προσωρινά η τύχη μπορεί να σας χαμογέλασε, είστε μίλια μακριά από την άθλια πραγματικότητα που διαμορφώνεται: μέχρι το 2015 οι διαθεσιμότητες και οι συνεχείς μετακινήσεις θα είναι ΚΑΘΕΣΤΩΣ και όχι εξαίρεση. Για το αν μπορείς να μετακινηθείς δεν ευθύνεται ο συνάδελφος που έχει οργανική στον τόπο που σε ενδιαφέρει. Και συμφωνώ σε ένα πράγμα: πράγματι, το κλειστό επάγγελμα που λέγεται "υπάλληλος με μονιμότητα και αμετάθετο" έληξε στην Ελλάδα. Οι συνέπειες θα φανούν προσεχώς κι όσοι νομίζετε ότι είστε στο απυρόβλητο είστε γελασμένοι!
Και εμένα το ίδιο μου είπαν,οτι είναι πανελλαδικά.Λοιπόν,ας το πάρουν απόφαση κάποιοι,τους αρέσει ή όχι,οτι το κλειστό επάγελμα με την ονομασία ''καθηγητής μεγάλης πόλης-δίπλα στο σπίτι μου'' ΤΕΛΕΙΩΣΕ.Πάει αυτή η παραμύθα,θα μπούμε όλοι στο ίδιο καζάνι να διεκδικήσουμε τις ίδιες θέσεις.Όποιος έχει παραπάνω μόρια θα τις πάρει,τόσο απλό...Δεν χρωστάμε τίποτα να είμαστες όμηροι στις εσχατιές της Ελλάδας για χρόνια ολόκληρα...