0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πήραμε και ΦΕΚhttp://www.esos.gr/uploads/dthmia/FEK-METATAXEON-EKPAIDEYTIKON.pdfΚαλορίζικο!
@christos....H πλάκα είναι η εξής. Το ΦΕΚ εχει χθεσινή ημερομηνία οπότε μάλλον δεν περιέχει τις αλλαγές που έγιναν σήμερα
Παράθεση από: guestteacher στις Αυγούστου 14, 2013, 04:15:10 pm@christos....H πλάκα είναι η εξής. Το ΦΕΚ εχει χθεσινή ημερομηνία οπότε μάλλον δεν περιέχει τις αλλαγές που έγιναν σήμερα Όντως. Οι σημερινές αλλαγές αφορούν τη Περιφέρεια Αττικής και δεν είναι στο ΦΕΚ αφού όπως σωστά αναφέρεις είναι χθεσινό.
Μπήκα στο σύστημα που λογικά δεν δικαιούμουν. Στην περιοχή μου δεν έχει ούτε πλεονάσματα , ούτε κενά για την ειδικότητά μου. Διαπίστωσα ότι μπορώ να δηλώσω τα πάντα χωρίς περιορισμούς για όλες τις θέσεις σε όλη την Ελλάδα.
Αντίο πχ κανείς δεν δηλώσει Κυκλάδες τότε ποιοι θα καλύψουν τις θέσεις αυτές ; τα άτομα που δήλωσαν μεταταξη και δεν μπόρεσαν πανελλαδικά να πάνε εκεί που θέλουν ή οι έχοντες τα λιγότερα μόρια και όχι οργανική από το πυσδε Κυκλάδων ; για αυτό λέω ότι οι μεταταξεις έχουν νόημα μόνο εντός περιφέρειας
Παράθεση από: eirini23 στις Αυγούστου 14, 2013, 04:22:25 pmΜπήκα στο σύστημα που λογικά δεν δικαιούμουν. Στην περιοχή μου δεν έχει ούτε πλεονάσματα , ούτε κενά για την ειδικότητά μου. Διαπίστωσα ότι μπορώ να δηλώσω τα πάντα χωρίς περιορισμούς για όλες τις θέσεις σε όλη την Ελλάδα.Αυτό ακριβώς λέω. Το σύστημα είναι λίγο χύμα. Δεν κάνει καθόλου ελέγχους.Έχουν βάλει από πίσω μια βάση με κάποιες ειδικότητες και όποιον πάρει ο χάρος.Να μη μιλήσουμε για το σύστημα σύνδεσης που μπορεί να μπεί οποιοσδήποτε με τα στοιχεία μας...