0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν υπάρχει πουθενά πεδίο με τα μόρια εντοπιότητας από ότιβλέπω στο εγχειρίδιο.
Παράθεση από: founes στις Αυγούστου 14, 2013, 07:34:33 pmδεν υπάρχει πουθενά πεδίο με τα μόρια εντοπιότητας από ότιβλέπω στο εγχειρίδιο.Έστω, τα υπόλοιπα μόρια. Οικογενειακής κατάστασης, δυσμενών συνθηκών... πώς θα ελεγχθούν ότι είναι σωστά αυτά που δηλώνουμε; Στο κάτω κάτω μπορεί να γίνει κάποιο λάθος εκ παραδρομής.
Και μια ακόμη απορία... όλα αυτά που θα δηλώσουμε για τα μόριά μας ποιός και πότε θα τα ελέγξει;; Πώς θα είναι σίγουρο ότι εγώ όντως δικαιούμαι π.χ. τα μόρια της εντοπιότητας και πως τα μόριά μου είναι σωστά;
Παράθεση από: perastikos_kav στις Αυγούστου 14, 2013, 06:05:29 pmΜπαμπα, διαβάζοντας όλη την πρόσφατη νομοθεσία και τις ανακοινώσεις του υπουργείου νομίζω πως με μεγάλη σιγουριά βγαίνει το συμπέρασμα , εφ' όσον έχεις οργανική και συμπληρώνεις το ωράριο σου δεν κινδυνεύεις με υποχρεωτική μετάταξη. Με υποχρεωτική κιδνυνεύουμε όσοι είμαστε στη διάθεση, είτε κάνουμε αίτηση είτε όχι. Μάλλον αν πάρει τη μετάταξη στην περιοχή που θέλεις μειώνεται κατά 1 ο αριθμός των πλεοναζόντων του κλάδου σου στο ΠΥΣΔΕ σου και γλιτώνει κάποιος πλεονάζον την υποχρεωτική μετάταξη. Πάντως στη θέση σου θα περίμενα τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα το μεσημέρι πριν κάνω αίτηση. Άφησε να υπάρξει ένας χρόνος ωρίμανσης.Μέγα λάθος! Αν δε συμπληρωθούν οι θέσεις μετάταξης με τις εθελοντικές αιτήσεις, τότε θα κριθούν όλοι οι υπόλοιποι σε κάθε κλάδο με βάση τα κριτήρια που έθεσαν (προϋπηρεσία, δυσμενών συνθηκών, οικογενειακή κατάσταση, πτυχία) και θα μεταταγούν οι τελευταίοι στον πίνακα είτε έχουν οργανική είτε όχι. Είναι πολύ πιθανό κάποιος στη διάθεση να έχει περισσότερα μόρια από κάποιον με οργανική.
Μπαμπα, διαβάζοντας όλη την πρόσφατη νομοθεσία και τις ανακοινώσεις του υπουργείου νομίζω πως με μεγάλη σιγουριά βγαίνει το συμπέρασμα , εφ' όσον έχεις οργανική και συμπληρώνεις το ωράριο σου δεν κινδυνεύεις με υποχρεωτική μετάταξη. Με υποχρεωτική κιδνυνεύουμε όσοι είμαστε στη διάθεση, είτε κάνουμε αίτηση είτε όχι. Μάλλον αν πάρει τη μετάταξη στην περιοχή που θέλεις μειώνεται κατά 1 ο αριθμός των πλεοναζόντων του κλάδου σου στο ΠΥΣΔΕ σου και γλιτώνει κάποιος πλεονάζον την υποχρεωτική μετάταξη. Πάντως στη θέση σου θα περίμενα τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα το μεσημέρι πριν κάνω αίτηση. Άφησε να υπάρξει ένας χρόνος ωρίμανσης.
Και αυτό εικασία είναι talaiporos...την Δευτέρα λογικά θα λυθούν οι απορίες μας