0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι ΠΕ20 που θα μεταταχθούν σε διευθύνσεις και ΙΕΚ, θα μεταταχθούν ως ΠΕ ή ΤΕ;
Σωστός!!!Επιτέλους κι ένας συνάδελφος που διαβάζει σωστά τους νόμους και δεν τους ερμηνεύει κατά το δοκούν,όπως κάνει η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων!
Συνάδελφοι,όσοι πάνε με μετάταξη στην πρωτοβάθμια,θα πάνε χωρίς την αξιολόγηση του ΑΣΕΠ.Κοινώς,την γλίτωσαν.Όσοι παραμείνουν πλεονάζοντες,θα αξιολογηθούν βάση των κριτηριών του ευρύτερου δημοσιού,γιατί οι εκπαιδευτικοί δεν εξιαρέθηκαν απο αυτήν την διαδικασία.Ειδική αξιολόγηση προβλέπεται μόνο για το ιατρικό προσωπικό και όχι για τους εκπαιδευτικούς.Συνεπώς,όσοι έχουν διοριστεί χωρίς φεκ του ασεπ μετά το 1997,θα πάρουν μηδέν στον τρόπο διορισμού,γιατί μετέτρεψαν την σύμβαση του αναπληρωτή σε μόνιμο διορισμό και όχι το ταληράκι της επετηρίδας.Συνεπώς,οι παραπάνω με το που μπούν σε διαθεσιμότητα,πάνε σπίτια τους.Δηλαδή,ο σώσον ευατόν σωθήτο!!!Α,το ξέχασα,υπάρχει και η συναδελφική αλληλεγγύη.Προσωπικά,γνωρίζω πως έχουν πάρει φωτιά τα τηλέφωνα του Πιαδείας και βουλευτές ζητούν να σώσουν τον δικό τους.Τουτέστιν,η συναδελφική αλληλεγγύη έχει πάει περίπατο και πέφτει το βύσμα της αρκούδας!!!
Τι σχεση έχει το ασεπ με τις μετατάξεις; Αν μπει και τέτοιο κριτήριο θα αποτελεί το απόλυτο ΑΙΣΧΟΣ. Νομίζω οι του ασεπ έχουν πάρει πολύ φόρα λες και οι άλλοι μπήκαν παράνομα και το θέμα πρέπει να πάει δικαστικά.
Συνάδελφοι, παραμονή Δεκαπενταύγουστου κι αντί να είμαστε με τους δικούς μας ανθρώπους καθόμαστε πάνω από έναν υπολογιστή και διαφωνούμε για ένα Δελτίου Τύπου που το βάφτισαν εγκύκλιο... Το πληροφοριακό σύστημα είναι το λιγότερο, τραγικό.. Σου δίνει δικαίωμα να δώσεις επιλογές ΚΑΙ για ΠΥΣΠΕ που δεν έχουν οριστεί οργανικές...Τι άλλο να πω... Και προφανώς, αυτό έγινε όχι λόγω τεχνικής αδυναμίας (έτσι θέλω να πιστεύω, διαφορετικά ας ξαναδούν το θέμα μετατάξεων ή αποσπάσεων περισσότερων πληροφορικών στην Κ.Υ. του Υπουργείου....) , αλλά του γεγονότος ότι τα κενά καθορίστηκαν την τελευταία στιγμή... Ακόμη και σήμερα βγήκε για την Αττική τροποποιητική... Πραγματικά λυπάμαι για την αντιμετώπιση της πολιτείας για ενα τέτοιο σοβαρό θέμα που επηρεάζει τις ζωές εκατοντάδων συναδέλφων και των οικογενειών τους.. Πιο πολύ όμως λυπάμαι εμάς...Είμαστε ΟΛΟΙ μας συνάδελφοι... Δεν πρέπει να διαφωνούμε για φαιδρότητες του τύπου είμαι του ΑΣΕΠ κι εσύ όχι..Έλεος.. Λίγοι ήταν που ήταν επιτυχόντες του ΑΣΕΠ και προτίμησαν τους πίνακες για καλύτερη τοποθέτηση στον διορισμό του...? Δηλαδή, εάν αποδεχόταν τον διορισμό με ΑΣΕΠ, θα γινόταν καλύτερος εκπαιδευτικός..? Έλεος...
Σοβαρά μιλάς; Επειδή το 0,1%μπήκε με πδσ οι άλλοι τι φταίμε;;;; Δηλαδή εγώ που διορίστηκα με 9 μήνες αναπλήρωση και δεν έδωσα ασεπ γιατί έπρεπε να αρνηθώ το διορισμό και να περιμένω ένα χρόνο τι πρέπει να κάνω;;; ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...
Αποτελεί εξαίρεση η πληροφορική;; Αυτό που έγραψα αφορά χιλιάδες!!