0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παρακαλω θερμα την ομαδα διαχειρισης του σαιτ,καθαριστε το θεμα απο τα τρολλ.
Για πολλοστη φορα το ξαναλεω και το βαζω και κοπυ .Ο ιδιος ο μητσοτακης ειπε οτι τα μορια του ΑΣΕΠ και της επετηριδας μπαινουν ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ
Παράθεση από: Γατόπαρδος στις Αυγούστου 15, 2013, 12:17:16 pmΓια πολλοστη φορα το ξαναλεω και το βαζω και κοπυ .Ο ιδιος ο μητσοτακης ειπε οτι τα μορια του ΑΣΕΠ και της επετηριδας μπαινουν ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ
Ερώτηση:Κάνω αίτηση και βάζω 2 επιλογές. Δεν πιάνω καμία από τις 2. Το ίδιο και μια άλλη συνάδελφος από Θεσσαλονίκη.Με πάει όπου θέλει??Αυτό σημαίνει ότι εμένα που είμαι Αθήνα μπορεί να με στείλει Αλεξανδρούπολη και την Θεσσαλονικιά τη στείλει Κόρινθο δηλ.??
Ωραία, μπορεί κάποιος να περιγράψει τη διαδικασία αναλυτικά διότι νομίζω ότι υπάρχουν διάφορα οξύμωρα !
Παράθεση από: eidolonen στις Αυγούστου 15, 2013, 12:38:35 pmΕρώτηση:Κάνω αίτηση και βάζω 2 επιλογές. Δεν πιάνω καμία από τις 2. Το ίδιο και μια άλλη συνάδελφος από Θεσσαλονίκη.Με πάει όπου θέλει??Αυτό σημαίνει ότι εμένα που είμαι Αθήνα μπορεί να με στείλει Αλεξανδρούπολη και την Θεσσαλονικιά τη στείλει Κόρινθο δηλ.??Αν το ΠΥΣΔΕ σου καλύψει τον απαιτούμενο αριθμό εκπαιδευτικών προς μετάταξη δεν θα σε πειράξουν. Αν όχι, και χρειάζεται π.χ. 3 ακόμα και είσαι στους 3 με τα λιγότερα μόρια σε μετακινεί, λογικά πρώτα μέσα στον ίδιο νομό και μετά περιφέρεια. Λίγο μακριά το πας από Αθήνα Αλεξανδρούπολη. Δεν μπορεί να μην υπάρχει κανένα κενό ενδιάμεσα. Στην τελική θα πάει η Θεσσαλονικιά στην Αλεξανδρούπολη κι εσύ στην Κόρινθο. Έτσι κι αλλιώς όλα αυτά εικασίες είναι μέχρι να μας λύσουν τις απορίες τα σαΐνια που το εμπνεύστηκαν όλο αυτό.