0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μαλώνετε για τις επιλογές πανελλαδικά ή μη , 2 και γιατί όχι περισσοτερες.... υπαρχουν όμως και ειδικότητες όπως ΠΕ02, ΠΕ04.01-03 για τις οποίες δεν προβλέπονται ούτε θέσεις στην Α/θμια ούτε διοικητικές ... αυτοί τι θα δηλώσουν άραγε ;;;;υπάρχει κάποιος που να μπορεί να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα;
Έχουν ήδη συσταθεί 945 θέσεις-εκείνες των εθελοντικών- που αφορούν τις ειδικότητες που έκαναν τότε αίτηση με όρο την κάλυψή τους μόνο με μετάταξη. Ο Γκλαβάς είπε ότι έχουν συμπεριληφθεί στις νυν προσφερόμενες.Εδώ να σημειώσω ότι στους πε32 είχαν συσταθεί 60 και τώρα δίνει μόνο 46, κοινώς αγνοούνται 14. Τώρα για τις υπόλοιπες η υ.α λέει ότι συστήνονται άμα τη μετάταξη νομίζω.
Παράθεση από: eidolonen στις Αυγούστου 15, 2013, 06:27:21 pmΈχουν ήδη συσταθεί 945 θέσεις-εκείνες των εθελοντικών- που αφορούν τις ειδικότητες που έκαναν τότε αίτηση με όρο την κάλυψή τους μόνο με μετάταξη. Ο Γκλαβάς είπε ότι έχουν συμπεριληφθεί στις νυν προσφερόμενες.Εδώ να σημειώσω ότι στους πε32 είχαν συσταθεί 60 και τώρα δίνει μόνο 46, κοινώς αγνοούνται 14. Τώρα για τις υπόλοιπες η υ.α λέει ότι συστήνονται άμα τη μετάταξη νομίζω.Ρε παιδιά, είναι παραμύθι κι αυτό που μας λένε ό,τι τα κενά των εθελοντικών έχουν συμπεριληφθεί στις νυν προσφερόμενες!Εγώ ενδιαφέρομαι για δυο περιοχές. Η παλιά εγκύκλιος έδινε 2 κενά στη μία περιοχή (τώρα κανένα) και 4 στην άλλη (τώρα 3).Οι μετατάξεις τώρα προορίζονται για πολλαπλάσιο κόσμο. Πού είναι τα κενά που θα έδιναν έστω για τους 945;;;;
Παράθεση από: neri1940 στις Αυγούστου 15, 2013, 06:40:17 pmΠαράθεση από: eidolonen στις Αυγούστου 15, 2013, 06:27:21 pmΈχουν ήδη συσταθεί 945 θέσεις-εκείνες των εθελοντικών- που αφορούν τις ειδικότητες που έκαναν τότε αίτηση με όρο την κάλυψή τους μόνο με μετάταξη. Ο Γκλαβάς είπε ότι έχουν συμπεριληφθεί στις νυν προσφερόμενες.Εδώ να σημειώσω ότι στους πε32 είχαν συσταθεί 60 και τώρα δίνει μόνο 46, κοινώς αγνοούνται 14. Τώρα για τις υπόλοιπες η υ.α λέει ότι συστήνονται άμα τη μετάταξη νομίζω.Ρε παιδιά, είναι παραμύθι κι αυτό που μας λένε ό,τι τα κενά των εθελοντικών έχουν συμπεριληφθεί στις νυν προσφερόμενες!Εγώ ενδιαφέρομαι για δυο περιοχές. Η παλιά εγκύκλιος έδινε 2 κενά στη μία περιοχή (τώρα κανένα) και 4 στην άλλη (τώρα 3).Οι μετατάξεις τώρα προορίζονται για πολλαπλάσιο κόσμο. Πού είναι τα κενά που θα έδιναν έστω για τους 945;;;;Ειναι παρα πολυ σημαντικο γιατι θα ειναι ενδεικτικο,αυτο που θα σε ρωτησω.Στην εγκυκλιο για τις εθελοντικες,λες οτι για την μια περιοχψη που ενδιαφερεσαι εδινε 2 κενα(βασικα εννοεις 2 οργανικες)και τωρα κανενα.Κανε τον κοπο και δες σε παρακαλω πολυ,αν σε αυτην την περιοχη δινει πλεοναζοντες στην ειδικοτητα σου.Αν ΔΕΝ δινει..τοτε για αυτο δεν εδωσε κανενα κενο.Αν δινει,.τοτε οντως δεν συμπεριλαμβανονται αυτες των εθελοντικων.Το ιδιο ακριβως δες και για την δευτερη επιλογη σου.Αν δινει 4 πλεοναζοντες ή 3.Εχει πολυ μεγαλη σημ,ασια να δουμε αν τελικα οντως συμπεριλαμβανονται οι οργανικες των εθελοντικων 900.δΙΟΤΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕς ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙς ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΝΟ..ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝΑΖΟΝ,Ή ΔΙΝΕΙ ΑΚΡΙ
Το υπουργείο θέλει κινητικότητα-ελαστικότητα για να καλύψει όλα τα κενά,η οποία δε νοείται εντός περιοχής,ούτε καν εντός περιφέρειας.Αν ήθελε να γίνουν εντός περιοχής,να'στε σίγουροι οτι θα το έλεγε ρητώς...
Παράθεση από: Γατόπαρδος στις Αυγούστου 15, 2013, 06:50:28 pmΠαράθεση από: neri1940 στις Αυγούστου 15, 2013, 06:40:17 pmΠαράθεση από: eidolonen στις Αυγούστου 15, 2013, 06:27:21 pmΈχουν ήδη συσταθεί 945 θέσεις-εκείνες των εθελοντικών- που αφορούν τις ειδικότητες που έκαναν τότε αίτηση με όρο την κάλυψή τους μόνο με μετάταξη. Ο Γκλαβάς είπε ότι έχουν συμπεριληφθεί στις νυν προσφερόμενες.Εδώ να σημειώσω ότι στους πε32 είχαν συσταθεί 60 και τώρα δίνει μόνο 46, κοινώς αγνοούνται 14. Τώρα για τις υπόλοιπες η υ.α λέει ότι συστήνονται άμα τη μετάταξη νομίζω.Ρε παιδιά, είναι παραμύθι κι αυτό που μας λένε ό,τι τα κενά των εθελοντικών έχουν συμπεριληφθεί στις νυν προσφερόμενες!Εγώ ενδιαφέρομαι για δυο περιοχές. Η παλιά εγκύκλιος έδινε 2 κενά στη μία περιοχή (τώρα κανένα) και 4 στην άλλη (τώρα 3).Οι μετατάξεις τώρα προορίζονται για πολλαπλάσιο κόσμο. Πού είναι τα κενά που θα έδιναν έστω για τους 945;;;;Ειναι παρα πολυ σημαντικο γιατι θα ειναι ενδεικτικο,αυτο που θα σε ρωτησω.Στην εγκυκλιο για τις εθελοντικες,λες οτι για την μια περιοχψη που ενδιαφερεσαι εδινε 2 κενα(βασικα εννοεις 2 οργανικες)και τωρα κανενα.Κανε τον κοπο και δες σε παρακαλω πολυ,αν σε αυτην την περιοχη δινει πλεοναζοντες στην ειδικοτητα σου.Αν ΔΕΝ δινει..τοτε για αυτο δεν εδωσε κανενα κενο.Αν δινει,.τοτε οντως δεν συμπεριλαμβανονται αυτες των εθελοντικων.Το ιδιο ακριβως δες και για την δευτερη επιλογη σου.Αν δινει 4 πλεοναζοντες ή 3.Εχει πολυ μεγαλη σημ,ασια να δουμε αν τελικα οντως συμπεριλαμβανονται οι οργανικες των εθελοντικων 900.δΙΟΤΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕς ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙς ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΝΟ..ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝΑΖΟΝ,Ή ΔΙΝΕΙ ΑΚΡΙ
Συνάδελφοι, πώς ξέρουμε ποιοι είναι οι πλεονάζοντες για να κάνουν αίτηση; Δεν πρέπει να υπάρχει μια ονομαστική λίστα που να λέει ποιος είναι να κάνει αίτηση;Επίσης, είναι υποχρεωτικό να κάνεις αίτηση σύμφωνα με τις αποφάσεις που βγήκαν;