0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: silkcut στις Αυγούστου 17, 2013, 10:02:45 pmδε ξέρω αν το έχετε δει:κάποια ερωτήματα / απαντήσεις από αιρετό του ΑΠΥΣΔΕ Ανατολικής Μακεδονίας /Θράκης:http://ipaideia.gr/metatakseis-ekpaideutikon-erotimatika-kai-pagides.7c3353870ffcc864e44d4a8c3d4a1d3c.htmΤο είδα και έχω αρχίσει να αγχώνομαι, δεν ξέρω τι να κάνω πλέον.
δε ξέρω αν το έχετε δει:κάποια ερωτήματα / απαντήσεις από αιρετό του ΑΠΥΣΔΕ Ανατολικής Μακεδονίας /Θράκης:http://ipaideia.gr/metatakseis-ekpaideutikon-erotimatika-kai-pagides.7c3353870ffcc864e44d4a8c3d4a1d3c.htm
Παράθεση από: silkcut στις Αυγούστου 17, 2013, 10:02:45 pmδε ξέρω αν το έχετε δει:κάποια ερωτήματα / απαντήσεις από αιρετό του ΑΠΥΣΔΕ Ανατολικής Μακεδονίας /Θράκης:http://ipaideia.gr/metatakseis-ekpaideutikon-erotimatika-kai-pagides.7c3353870ffcc864e44d4a8c3d4a1d3c.htm"Η εγκύκλιος των μετατάξεων είναι ένα υποπροϊόν της μνημονιακής πολιτικής με νομικό πλαίσιο που ξεφεύγει από την ισχύουσα νομοθεσία της εκπαίδευσης, ποντάρει στην πλύση εγκεφάλου που δέχεται όλο το καλοκαίρι η ελληνική κοινωνία με διαθεσιμότητες-απολύσεις κλπ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΟΣΩΝ ΜΕΤΑΤΑΓΟΥΝ."ΑΙΡΕΤΟΣ ΑΠΥΣΔΕ μας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου συνάδελφοι...Τι κάνουμε..?Είναι τελικά οργανικά κενά..?Σε ένα χρόνο θα υπάρχουν τα ΕΑΕΠ..?Είναι τελικά τα ΕΑΕΠ σανίδα σωτηρίας ή βάρκα που μπάζει νερά και αργά (σε ένα ή δυο χρόνια, μόλις λήξει το ΕΣΠΑ) θα μας πάρει όλους μαζί της στον βυθό...??
ήμουν ως πριν λίγο στο γραφείο ( αρρώστια !! ) καθότι η άδειά μου έληξε και απο Δευτέρα τα κεφάλια μέσα! Είπα να πάω, να διαβάσω τα μέιλ και τις εγκυκλίους που ήρθαν στο ενδιάμεσο διάστημα και έχω να πω τα εξής: δεν έχει έρθει καμία διευκρίνιση ή οδηγία στις Διευθύνσεις για το τι πρέπει να κάνουν με τις αιτήσεις μετάταξης, αν θα τις ελέγξουν και πώς. Το μόνο που ήρθε είναι πως πρέπει οι εκπαιδευτικοί να παρουσιαστούν στις ΔΔΕ οργανικής τους προσκομίζοντας τον αριθμό πρωτοκόλλου που θα λάβει η αίτησή τους. έμαθα επίσης πως το site στο οποιο υποβάλλονται οι αιτήσεις αναπτύχθηκε με πλήρη μυστικοπάθεια και πάντως χωρίς τη γνώση του ΙΤΥΕ - οργανισμού που είναι υπεύθυνος για όλες τις άλλες ηλεκτρονικές εφαρμογές του υπουργείου ( όπως τα edata/survey). Αν λοιπόν οι του ΙΤΥΕ δεν έχουν ιδέα για το νέα ηλεκτρονικό σύστημα για τις μετατάξεις ίσως αυτό να σημαίνει κάτι. Ίσως πάλι και όχι αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Θα έλεγα να κρατήσουμε όλοι στάση αναμονής μήπως στο μεταξύ βγουν διευκρινιστικές ή απαντηθούν κάποια εκ των ερωτημάτων που προκύπτουν.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ
......................."Στο δρόμο για την ιδιωτική εκπαίδευση".........................
Παράθεση από: leniao στις Αυγούστου 16, 2013, 12:09:40 amelenam μήπως είναι παρακινδυνευμένο; Εννοώ ότι αφορά πλεονάζοντες, εσύ έχεις οργανική.leniao έχεις δίκιο... Ίσως να είναι παρακινδυνευμένο. Όμως από το υπουργείο μου είπαν ότι όλοι μπορούμε να κάνουμε αίτηση. Γι'αυτό και την έκανα...για να ξεκολλήσω ίσως από τη μακρινή μου οργανική μετά από 15 χρόνια...
elenam μήπως είναι παρακινδυνευμένο; Εννοώ ότι αφορά πλεονάζοντες, εσύ έχεις οργανική.