0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από το Pdf πάντως σαν "Author" εμφανίζεται κάποιος κύριος Αντώνιος Στεφάνου που το έφτιαξε με το Word 2010, όπως είναι και το εγχειρίδιο για τους υποψηφίους στο exams των ΓΕΛ.
Μπορειτε να μου απαντήσει κάποιος/κάποια στο εξής: Αφού δε μοριοδοτουνται γιατί το σύστημα ρωτάει ΔΔΕ εντοπιότητας και μόνιμης κατοικίας;Εδώ και ένα χρόνο έχω μεταδημοτευσει. Εντοπιότητα θα βάλω το νέο δήμο που ανήκω; Αν διεκδικούσα μόρια εντοπιότητας ξέρω ότι δε θα μπορούσα γιατί έπρεπε να κλείσω διετία. Αλλά εδώ στη φόρμα των μετατάξεων δε μοριοδοτείται η εντοπιοτητα και υποθέτω ότι δε θα είναι δα και πειθαρχικό παράπτωμα να δηλώσω εντοπιοτητα στο νέο δήμο χωρίς συμπλήρωση διετίας. Κάτι πρέπει υποχρεωτικά να βάλω!!! Τι να βάλω; Τον παλιό δήμο αφού πλέον δεν ανήκω εκεί;ευχαριστω
Παράθεση από: perperas στις Αυγούστου 18, 2013, 10:36:27 amΑπό το Pdf πάντως σαν "Author" εμφανίζεται κάποιος κύριος Αντώνιος Στεφάνου που το έφτιαξε με το Word 2010, όπως είναι και το εγχειρίδιο για τους υποψηφίους στο exams των ΓΕΛ.Μιλάμε για αυτόν τον κο Στεφάνου? http://users.sch.gr/astef/public_html/joomla_cv/
Όσο για τις επιλογές του συστήματος, ίσως αυτό να έχει να κάνει με τη 2η φάση των υποχρεωτικών πια μετακινήσεων. π.χ. αν δεν πιάσει κάποιος καμιά από τις 2 επιλογές του στην υποχρεωτική φάση να τον στείλουν στην εγγύτερη της εντοπιότητας ή της μόνιμης κατοικίας. Λέω εγώ τώρα... δια μέσου της γυάλας μου...
δε νομίζω ότι έχουμε εδώ κατάργηση θέσεων, μη το μπερδεύεις με το άρθρο 90 του Ν.4172/13 για τη διαθεσιμότητα σε αυτό λέει ότι: "Εάν καταργηθούν ορισμένες θέσεις του ίδιου κλάδου ή και ειδικότητας, η επιλογή του προσωπικού που τίθεται σε διαθεσιμότητα λόγω κατάργησης θέσης σύμφωνα με την υποπαράγραφο Ζ.2 της παρ. Ζ' του άρθρου πρώτου του ν. 4093/2012, κατά τα ανωτέρω διενεργείται με βάση την αποτίμηση των προσόντων όλων των υπαλλήλων του κλάδου ή και της ειδικότητας που ανήκουν οι υπό κατάργηση θέσεις του φορέα, εφόσον υπηρετούν σε υπηρεσίες ή μονάδες που αξιολογήθηκαν σύμφωνα με την παράγραφο 1 του παρόντος".Αυτές οι μετατάξεις που συζητάμε εδώ δεν έχουν σχέση με διαθεσιμότητα, νομίζω ότι αυτό τουλάχιστον είναι απολύτως σαφές από τη νομοθεσία