0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστω! Γιατί υπαρχει ο ορος υποχρεωτικη τοτε?
Παράθεση από: eidolonen στις Αυγούστου 18, 2013, 11:10:56 amΌσο για τις επιλογές του συστήματος, ίσως αυτό να έχει να κάνει με τη 2η φάση των υποχρεωτικών πια μετακινήσεων. π.χ. αν δεν πιάσει κάποιος καμιά από τις 2 επιλογές του στην υποχρεωτική φάση να τον στείλουν στην εγγύτερη της εντοπιότητας ή της μόνιμης κατοικίας. Λέω εγώ τώρα... δια μέσου της γυάλας μου...Λογικό μου φαίνεται αυτό, αλλά νομίζω οτι η λογική μας έχει ξεχάσει το τελευταίο διάστημα!
Όσο για τις επιλογές του συστήματος, ίσως αυτό να έχει να κάνει με τη 2η φάση των υποχρεωτικών πια μετακινήσεων. π.χ. αν δεν πιάσει κάποιος καμιά από τις 2 επιλογές του στην υποχρεωτική φάση να τον στείλουν στην εγγύτερη της εντοπιότητας ή της μόνιμης κατοικίας. Λέω εγώ τώρα... δια μέσου της γυάλας μου...
άρθρο 73, παρ 1,2 του ν.4174/2013 (προβλέπει ότι οι μετατάξεις γίνονται στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία υπάγονται ή στην εγγύτερη αυτής, εντός της οικείας Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, σε συνιστώμενες με την πράξη μετάταξης προσωποπαγείς θέσεις διοικητικού προσωπικού σε οργανικές θέσεις της αυτής, ανώτερης ή και κατώτερης κατηγορίας)