0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας το ρίξουμε λίγο στην τρελή για να ξεχάσουμε την πίκρα μας (πάντως το θέμα μπορεί να εγείρει νομικά κολλήματα). Είναι 12 Αυγούστου. Είμαι σε νόμιμη άδεια. Αποφασίζω να κάνω δεκαπενθήμερες διακοπές στην Αβάνα (νόμιμο νομίζω). Που βρήκες τα χρήματα θα μου πεις. Οκ! Δεκαπενθήμερο κάμπιγκ σε ερημικό νησί (νόμιμο κι αυτό). Γυρίζω από τις διακοπές μου (27/8) και το ελληνικό κράτος μου λέει λυπάμαι χάσατε τη μετάταξη, φεύγετε από τη Θεσσαλονίκη γιατί άλλοι έπιασαν τις θέσεις και ... για να δω .... έχουμε μια θεσούλα στη στο ΙΕΚ Λασιθίου. Λυπάμαι ........................ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ???/
όντως, ο αριθμος πρωτοκόλλου εμφανίζεται με την εκτύπωση της αίτησης. Αναφέρεται στις σελιδες 8-9 του manual.
@perastikos_kavΤι εννοείς να πας κάπου που δε θέλεις ; Αν δεν πιάσεις τις επιλογές σου δεν παραμένεις στο ΠΥΣΔΕ που ανήκεις; Ή μήπως εννοείς πως σε επόμενη φάση ενεργοποιούνται οι υποχρεωτικές μεταθέσεις;
Πέρα από τις απορίες για το ποιος εχει δικαιωμα να κανει αίτηση κλπ, θεωρώ πολύ σημαντικόαυτό που εχει αναφερθεί (αλλα δεν εχει συζητηθεί και πολύ) το γεγονός ότι τα ΕΑΕΠ χρηματοδοτούνται απο ΕΣΠΑ με ημερομηνία λήξης 31/12/2005.Στη σελίδα του εσπα γραφει ξεκαθαρα τί χρηματοδοτείταιhttp://www.espa.gr/el/Pages/ProclamationsFS.aspx?item=2364Το βασικοτερο είναι " Εμπλουτισμός του εκπαιδευτικού δυναμικού των Δημοτικών Σχολείων με ενιαίο αναμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με εκπαιδευτικούς ειδίκευσης"Δεν αναφερει ότι προσλαμβανονται αναπληρωτες για το σκοπο αυτο. Όταν λοιπόν με το καλό τελειώσει αυτη η χρηματοδότηση τι θα γίνει? Το εκπαιδευτικό προσωπικό των ΕΑΕΠ (ανεξαρτητα αν ειναι μονιμοι ή αναπληρωτες) πρακτικαπληρωνεται από χρηματα του ΕΣΠΑ. Εσείς τι καταλαβαίνετε?Όταν τελειωσουν τα χρηματα, τι θα γινει με το εγκλωβισμενο μεταταγμενο προσωπικό?
Αφου η εγκυκλιος λεει στη χειρότερη παραμένεις εκει που εισαι... β/θμια στα σχολεια της περιοχής...Αρα δεν γινεται αυτό που λες