0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε διαφωνώ ότι η χρηματοδότηση είναι για τους αναπληρωτές... μεχρι τωραΌμως εαν βαλουνε μόνιμους, ουσιαστικά εξοικονομούνε χρήματα. Δλδ θα πηρωνόμαστε πρακτικα από τα χρηματα του ΕΣΠΑ.Νομίζω εαν σταματησει ο θεσμός των ΕΑΕΠ, θα ανοίξουν οι ασκοί του αιόλου για τους μεταταγμενους.Θα θυμίζει την κατάργηση των τεχνικών ειδκοτήτων
Παράθεση από: kguest στις Αυγούστου 18, 2013, 04:48:36 pmΔε διαφωνώ ότι η χρηματοδότηση είναι για τους αναπληρωτές... μεχρι τωραΌμως εαν βαλουνε μόνιμους, ουσιαστικά εξοικονομούνε χρήματα. Δλδ θα πηρωνόμαστε πρακτικα από τα χρηματα του ΕΣΠΑ.Νομίζω εαν σταματησει ο θεσμός των ΕΑΕΠ, θα ανοίξουν οι ασκοί του αιόλου για τους μεταταγμενους.Θα θυμίζει την κατάργηση των τεχνικών ειδκοτήτωνΝα το πω με ενα απλό παραδειγμα (τα νουμερα είναι τυχαία):Το ΕΣΠΑ δίνει 100.000 ευρω για πληρωμή εκπαιδευτικών σε ενα νεο ΕΑΕΠ φετοςΤο υπουργειο αποφασιζει φετος να μεταταξει 10 μονιμους.Με την κινηση αυτή το υπουργείο εξοικονομεί 100.000 από τον προυπολογισμό. Δηλαδή γλιτωνει τους μισθούς 10 μονίμων.Είναι σαν να μην υπαρχουν πλεον. Το παρουσιαζει στην τροικα και ολοι πανηγυριζουν για τη μείωση των εξόδων.Όταν του χρονου θα καταργηθεί το ΕΑΕΠ, οι μόνιμοι θα αρχισουν να πληρώνονται από τον προυπολογισμό.Δηλαδή ο προυπολογισμός του χρονου θα επιβαρυνθεί με 100.000 επιπλεον. Λετε να το δεχτει αυτό η τροικα? Αυτα..
Και επίσης, κανένας δάσκαλος ΔΕΝ δίδασκε αυτά τα αντίκειμενα ελλείψει ειδικοτήτων - αν έλειπε ο της ειδικότητας, ο δάσκαλος απασχολούσε τα παιδιά απλά.
Παράθεση από: kguest στις Αυγούστου 18, 2013, 05:05:55 pmΠαράθεση από: kguest στις Αυγούστου 18, 2013, 04:48:36 pmΔε διαφωνώ ότι η χρηματοδότηση είναι για τους αναπληρωτές... μεχρι τωραΌμως εαν βαλουνε μόνιμους, ουσιαστικά εξοικονομούνε χρήματα. Δλδ θα πηρωνόμαστε πρακτικα από τα χρηματα του ΕΣΠΑ.Νομίζω εαν σταματησει ο θεσμός των ΕΑΕΠ, θα ανοίξουν οι ασκοί του αιόλου για τους μεταταγμενους.Θα θυμίζει την κατάργηση των τεχνικών ειδκοτήτωνΝα το πω με ενα απλό παραδειγμα (τα νουμερα είναι τυχαία):Το ΕΣΠΑ δίνει 100.000 ευρω για πληρωμή εκπαιδευτικών σε ενα νεο ΕΑΕΠ φετοςΤο υπουργειο αποφασιζει φετος να μεταταξει 10 μονιμους.Με την κινηση αυτή το υπουργείο εξοικονομεί 100.000 από τον προυπολογισμό. Δηλαδή γλιτωνει τους μισθούς 10 μονίμων.Είναι σαν να μην υπαρχουν πλεον. Το παρουσιαζει στην τροικα και ολοι πανηγυριζουν για τη μείωση των εξόδων.Όταν του χρονου θα καταργηθεί το ΕΑΕΠ, οι μόνιμοι θα αρχισουν να πληρώνονται από τον προυπολογισμό.Δηλαδή ο προυπολογισμός του χρονου θα επιβαρυνθεί με 100.000 επιπλεον. Λετε να το δεχτει αυτό η τροικα? Αυτα..Σε ποιές τσέπες θα πάνε τα 107 εκ.ευρώ αφού δεν θα κάνει διορισμούς μέσω ΕΣΠΑ; Μάλλον θέλουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο μεταταγμένο.
Στην περιοχη μου πρεπει να φυγουν 12 στον κλαδο μου. Αν δεν κανω αιτηση και τελικα κανουν αιτηση 10 και φυγουν και οι 10. Παραμενουν 2 πλεοναζοντες.Ερωτημα 1: Στις υποχρεωτικες μεταταξεις οπου πεσει η μπιλια στην Ελλαδα σε δευτερη φαση θα περιλαμβανομαι κι εγω; Η αφου λεει : επι των αιτουμενων μεταταξη θα συνταχθει αξιολογικος πινακας... θα εξαιρουμαι;Ερωτημα 2: Εφοσον θα εξακολουθουν να βρισκονται 2 πλεοναζοντες στον νομο, θα απολυθουν ( θα τεθουν σε διαθεσιμοτητα...) οι 2 τελευταια στα μορια ασχετως αν δεν εκαναν αιτηση; Ή θα συνταχθει πανελλαδικος πινακας αξιολογησης, με τη λογικη οτι εγω πηγα στον νομο αυτο επειδη το Υπουργειο εκρινε στους διορισμους οτι ειχε θεση και δεν το επιδιωξα οικειοθελως....
Θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος πώς συνδέεται η ύπαρξη των ΕΑΕΠ με τη χρηματοδότηση από ΕΣΠΑ.Ευχαριστώ.
Λοιπόν, μετά από ένα 5μερο ψυχικό βάραθρο, επανέρχομαι ιδιαιτέρως παρανοϊκή:Τι εννοούσε ο πανμέγιστος κος Γκλαβάς με τη φράση "επόμενη διαπιστωτική πράξη" που ανέφερε στον πεσυθ ανεπισήμως επίσημα?? Και παραθέτω όλη τη φράση:"Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να υποβάλουν δήλωση μετάταξης, έχουν δικαίωμα να το κάνουν ακόμη κι αν δεν πλεονάζουν. Αν δεν επιθυμούν να υποβάλουν δήλωση τώρα, μπορούν να περιμένουν την επόμενη διαπιστωτική πράξη[/u]"Δηλ. θα υπάρξει και επόμενη διαπιστωτική πράξη πλεοναζόντων ΑΡΑ ΚΑΙ ΘΕΣΕΩΝ??? Και με ποιο κριτήριο επελέγησαν οι συγκεκριμένες θέσεις να προσφερθούν τώρα και οι άλλες αργότερα???Και όταν λέμε αργότερα πότε ακριβώς εννοούμε??? Σεπτέμβρη? Οκτώβρη? ίσως.... Γενάρη???ΓΕΡΝΑΩ κε Γκλαβά μου, ΓΕΡΝΑΩ!!!!