*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4788094 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος christos_chr

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #4732 στις: Αυγούστου 18, 2013, 10:28:20 pm »
Δεν είναι τόσο απλό. Υπάρχουν συνάδελφοι που δεν είναι πλεονάζοντες και επιθυμούν να κάνουν (είτε γιατί νοιώθουν ανασφάλεια π.χ. ΠΕ19-20 στα λύκεια, είτε επειδή θέλουν να πάνε σε κάποια άλλη περιοχή) και αυτοί που είναι πλεονάζοντες και δεν θέλουν ( είτε γιατί θέλουν να παραμείνουν εκεί που είναι, είτε δεν θέλουν να μπουν σε μια ασαφή διαδικασία).

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:17:01 »

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4733 στις: Αυγούστου 18, 2013, 10:30:48 pm »
Άλλωστε η εγκύκλιος δεν ορίζει ποιος είναι ο πλεονάζον. Εικασίες κάνουμε.

Αποσυνδεδεμένος greedo

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Han shot first...
    • Προφίλ
« Απάντηση #4734 στις: Αυγούστου 18, 2013, 10:33:16 pm »
Μας αφήνουν να βάλουμε εμείς τη θηλειά στο λαιμό μας!

Αποσυνδεδεμένος giokspy

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ-04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #4735 στις: Αυγούστου 18, 2013, 10:37:38 pm »
Προφανώς. Τα πυσδε δεν εχουν δωσει ονομαστικά πλεοναζοντες ουτε και ζητήθηκαν. Μονο αριθμητικά ηθελαν
«Από την στιγμή που εδέχθηκες μέσα σου την φλόγα, τρέχε. Διότι δεν γνωρίζεις πότε θα σβήση και θα σε αφήση στο σκοτάδι.»

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:17:01 »

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4736 στις: Αυγούστου 18, 2013, 10:38:54 pm »
Λοιπόν,

τελικά δεν έχουμε μόνο απίθανο Υπουργείο αλλά και απίθανους συναδέλφους

α) Οπως τώρα κάποιος διορίζεται σε ΠΥΣΔΕ ομοίως θα πάρει μετάταξη σε ΠΥΣΠΕ. Εκτός αν γίνει διοικητικός. Εκεί θα είναι όπως και οι υπόλοιποι διοικητικοί στο δημόσιο. Ας ξεχάσει την ειδικότητα του
β) Αν κάποιος περισσεύει στην
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 18, 2013, 10:41:47 pm από guestteacher »

Αποσυνδεδεμένος ΙΓΝΑΤΙΟΣ

• Πλήρες μέλος
  • “Be yourself; everyone else is already taken.”
    • Προφίλ
« Απάντηση #4737 στις: Αυγούστου 18, 2013, 10:40:06 pm »
Δεν είναι τόσο απλό. Υπάρχουν συνάδελφοι που δεν είναι πλεονάζοντες και επιθυμούν να κάνουν (είτε γιατί νοιώθουν ανασφάλεια π.χ. ΠΕ19-20 στα λύκεια, είτε επειδή θέλουν να πάνε σε κάποια άλλη περιοχή) και αυτοί που είναι πλεονάζοντες και δεν θέλουν ( είτε γιατί θέλουν να παραμείνουν εκεί που είναι, είτε δεν θέλουν να μπουν σε μια ασαφή διαδικασία).

Ακριβώς αυτό λέω φίλε μου! Είναι άδικο να κάνω αίτηση εγώ που μπορεί να νομίζω ότι είμαι πλεονάζον και δεν είμαι τελικά και να πάρω τη θέση τη δική σου που δεν ήσουν μεν πλεονάζων αλλά την ήθελες τη θέση πιο πολύ από εμένα....
“Always forgive your enemies; nothing annoys them so much.”

Αποσυνδεδεμένος bookfreak

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4738 στις: Αυγούστου 18, 2013, 10:46:30 pm »
Μας αφήνουν να βάλουμε εμείς τη θηλειά στο λαιμό μας!

Συνάδελφοι, είναι όλα πολύ μπερδεμένα. Και ο τρόπος πρόσληψης στην εκπαίδευση είναι περίπλοκη υπόθεση. Π.χ. στους ΠΕ06 που γνωρίζω, στα ΦΕΚ φαίνονται άνθρωποι που διορίστηκαν από ΑΣΕΠ ενώ ήταν πολύ κάτω στον ΑΣΕΠ από άλλους που διορίστηκαν τελικά με τον ενιαίο πίνακα! Με όσα μας λένε τώρα, οι μεν θα πάρουν 30 μόρια ενώ οι δε 5! Ενώ οι πρώτοι διορίστηκαν εξ αρχής γιατί 'κατέβηκαν' τα νούμερα χάρη σε αυτούς που ήταν και στους δύο πίνακες και έκαναν χαρτιά με τον ενιαίο!!!!!!!!!! Θα τρελαθούμε δηλαδή!

Ο στόχος είναι ένας: Σφαχτείτε μεταξύ σας, βγάλτε τα μάτια σας μόνοι σας! Χωριστείτε σε άξιους και άχρηστους, σε τυχερούς και άτυχους!
Δυστυχώς, δεν είναι καθόλου άσχετοι. Είναι απλά πολύ επικίνδυνοι..

Αποσυνδεδεμένος perastikos_kav

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4739 στις: Αυγούστου 18, 2013, 10:48:02 pm »
Συμφωνώ σε όσα γράφγεις δάσκαλε, αλλά από όσα διάβασα καταλαβαίνω οτι όσοι δεν πάνε σε μία από τις δύο επιλογές τους και έκαναν αίτηση, υπάρχει η πιθανότητα να σταλούν σε περιοχές που δεν δήλωσαν και έμειναν κενές. Καταλαβαίνεις το ίδιο;

Αποσυνδεδεμένος eidolonen

• Πλήρες μέλος
  • Καρότο και μαστίγιο
    • Προφίλ
« Απάντηση #4740 στις: Αυγούστου 18, 2013, 10:48:26 pm »

δ) Αν δεν ήταν να επιλέξει κάποιος όλη την Ελλάδα δεν θα τον άφηναν να επιλέξει όλη την Ελλάδα (δεν τους έχω για τόσο μ.... εκεί στο Υπουργείο)

ΥΓ. Το υποχρεωτικές ή εθελοντικές μετατάξεις μήπως αναφέρεται και στην διαδικασία του Υπουργείου και όχι άμεσα στο πως θα γίνουν. Λέω μήπως. Αλλιώς θα έπρεπε να περιμένουν Οκτώβρη και Μάρτη που γίνονται και στο υπόλοιπο δημόσιο;

Μπορείς να διευκρινίσεις τι ακριβώς εννοείς στα 2 αυτά σημεία???

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4741 στις: Αυγούστου 18, 2013, 10:49:57 pm »

Ακριβώς αυτό λέω φίλε μου! Είναι άδικο να κάνω αίτηση εγώ που μπορεί να νομίζω ότι είμαι πλεονάζον και δεν είμαι τελικά και να πάρω τη θέση τη δική σου που δεν ήσουν μεν πλεονάζων αλλά την ήθελες τη θέση πιο πολύ από εμένα....

Οπότε, πώς είναι απλό;

@guestteacher
Ώς γνωστόν, η εκπαίδευση διαφέρει από το υπόλοιπο δημόσιο, γιατί πολύ απλά οι υπόλοιποι δεν έχουν "σχολικό έτος". Μια μεταβολή (ειδικά τέτοιου μεγέθους) τον Οκτώβριο ή τον Μάρτιο θα ήταν καταστροφική.

Αποσυνδεδεμένος Γατόπαρδος

• Έμπειρο μέλος
  • Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #4742 στις: Αυγούστου 18, 2013, 10:52:49 pm »
Παράθεση
Εάν ΔΕΝ υπάρχουν ΕΑΕΠ, δυστυχώς ΔΕΝ υπάρχουν ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ, ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΑ...
Τα Ολοήμερα σχολεία ΔΕΝ έχουν στο πρόγραμμά τους τα παραπάνω μαθήματα, παρά μόνο γυμναστική, αγγλικά και μουσική...
Κατάργηση ΕΑΕΠ -> Κατάργηση των μαθημάτων -> κατάργηση των κλάδων -> απόλυση...
So simple...
Φιλε μου κανεις λαθος.Τα εικαστικα τουλαχιστον απο οσο ξερω..ΠΑΝΤΑ υπηρχαν στα δημοτικα,αφου εχουν ακομα και βιβλια.Απλα τυα κανουν οι δασκαλοι λεμε.Εικαστικα και μουσικη παντα μαζι πανε.

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4743 στις: Αυγούστου 18, 2013, 10:55:00 pm »
@perastikos_kav

α) δεν είμαι δάσκαλος
β) ΟΧΙ. Δεν είναι απαραίτητο αυτό που λέτε. Δεν σημαίνει ότι άμα δεν πάω εκεί θα με πάνε με το ζόρι κάπου. Αν γίνει κάτι με το ζόρι θα γίνει λογικά σε επόμενη φάση και εντός σε κάθε ΠΥΣΔΕ. Τώρα ποιους θα αφορά σε κάθε ΠΥΣΔΕ (εννοώ τους πλεονάζοντες μόνο ή όλους ανα ειδικότητα) και πως θα επιλέξουν - αν επιλέξουν ή δεν τους στείλει όπως νομίζει το Υπουργείο είναι κάτι το οποίο μπορεί (και μάλλον) δεν αφορά την τωρινή φάση.

@christos+chr

Οκτώβρη και Μάρτη κάνεις αιτηση για εθελοντική μετάταξη. Το πότε θα την πάρεις είναι άλλο θέμα. Επειδή λοιπόν αναφερόμαστε σε έκτακο και μαζικό γεγονός που αφορά ΜΟΝΟ το Υπ. Παιδείας λέω μήπως για αυτό τον λόγο το ονόμασε υποχρεωτικές. Οτι δεν κάνεις αίτηση και άμα θέλουν στην δίνουν. Τώρα υπάρχουν οι κενές θέσεις και πρέπει υποχρεωτικά να καλυφθούν.

@eidolonen

To YΓ. απαντήθηκε ήδη. Το δ) που αναφέρεις εννοώ ότι κάποιος έκανε αίτηση και την οριστικοποίησε. Τώρα τι θα του πουν α όχι δεν ισχύει για όλη την Ελλάδα ξανακάνε αίτηση; Οκ θα μπορούσε να γίνει και αυτό αλλά λίγο κουλό μου φαίνεται...

Αποσυνδεδεμένος ΙΓΝΑΤΙΟΣ

• Πλήρες μέλος
  • “Be yourself; everyone else is already taken.”
    • Προφίλ
« Απάντηση #4744 στις: Αυγούστου 18, 2013, 10:56:46 pm »

Οπότε, πώς είναι απλό;

@guestteacher
Ώς γνωστόν, η εκπαίδευση διαφέρει από το υπόλοιπο δημόσιο, γιατί πολύ απλά οι υπόλοιποι δεν έχουν "σχολικό έτος". Μια μεταβολή (ειδικά τέτοιου μεγέθους) τον Οκτώβριο ή τον Μάρτιο θα ήταν καταστροφική.

Sorry αλλά μάλλον όλη τη μέρα στον υπολογιστή μπάφιασα και δεν μπορώ να εξηγήσω καλά (είμαι και καθηγητής :-[) Λοιπόν εγώ ΔΕΝ θέλω να πάω πρωτοβάθμια ή ΔΔΕ. Αν όμως είναι να με στείλουν υποχρεωτικά στου διαόλου το κέρατο και επειδή έχω αρκετά μόρια, θα ζητήσω α/βάθμια χωρίς να είμαι σίγουρος αν είμαι πλεονάζων. (Δεν είμαι κουτός - είμαι στο όριο: με τον ένα τρόπο είμαι , με τον άλλον δεν είμαι) Αν μου διευκρινιστεί άν είμαι ή όχι πλεονάζων πιθανότατα θα ωφεληθούν κάποιοι οι οποίοι πραγματικά τη θέλουν τη θέση (από άλλες περιοχές ή θέλουν α/βάθμια) Ελπίζω να έγινα κατανοητός (έχω χτυπήσει και μερικά τσιπουράκια και φοβάμαι ότι πάλι μπορεί να μην έγινα)
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 18, 2013, 10:59:58 pm από ΙΓΝΑΤΙΟΣ »
“Always forgive your enemies; nothing annoys them so much.”

Αποσυνδεδεμένος perastikos_kav

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4745 στις: Αυγούστου 18, 2013, 10:57:54 pm »
Διάβασε σε παρακαλώ την παράγραφο 11 του άρθρου 82 του Νόμου 4172/2013, στην οποία ανφέρεται το δελτίο τύπου του υπουργείου. Εγώ βγάζω το συμπέρασμα που σου είπα. Τεσπα.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)