0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν είναι τόσο απλό. Υπάρχουν συνάδελφοι που δεν είναι πλεονάζοντες και επιθυμούν να κάνουν (είτε γιατί νοιώθουν ανασφάλεια π.χ. ΠΕ19-20 στα λύκεια, είτε επειδή θέλουν να πάνε σε κάποια άλλη περιοχή) και αυτοί που είναι πλεονάζοντες και δεν θέλουν ( είτε γιατί θέλουν να παραμείνουν εκεί που είναι, είτε δεν θέλουν να μπουν σε μια ασαφή διαδικασία).
Μας αφήνουν να βάλουμε εμείς τη θηλειά στο λαιμό μας!
δ) Αν δεν ήταν να επιλέξει κάποιος όλη την Ελλάδα δεν θα τον άφηναν να επιλέξει όλη την Ελλάδα (δεν τους έχω για τόσο μ.... εκεί στο Υπουργείο)ΥΓ. Το υποχρεωτικές ή εθελοντικές μετατάξεις μήπως αναφέρεται και στην διαδικασία του Υπουργείου και όχι άμεσα στο πως θα γίνουν. Λέω μήπως. Αλλιώς θα έπρεπε να περιμένουν Οκτώβρη και Μάρτη που γίνονται και στο υπόλοιπο δημόσιο;
Παράθεση από: christos_chr στις Αυγούστου 18, 2013, 10:28:20 pmΔεν είναι τόσο απλό. Υπάρχουν συνάδελφοι που δεν είναι πλεονάζοντες και επιθυμούν να κάνουν (είτε γιατί νοιώθουν ανασφάλεια π.χ. ΠΕ19-20 στα λύκεια, είτε επειδή θέλουν να πάνε σε κάποια άλλη περιοχή) και αυτοί που είναι πλεονάζοντες και δεν θέλουν ( είτε γιατί θέλουν να παραμείνουν εκεί που είναι, είτε δεν θέλουν να μπουν σε μια ασαφή διαδικασία).Ακριβώς αυτό λέω φίλε μου! Είναι άδικο να κάνω αίτηση εγώ που μπορεί να νομίζω ότι είμαι πλεονάζον και δεν είμαι τελικά και να πάρω τη θέση τη δική σου που δεν ήσουν μεν πλεονάζων αλλά την ήθελες τη θέση πιο πολύ από εμένα....
Εάν ΔΕΝ υπάρχουν ΕΑΕΠ, δυστυχώς ΔΕΝ υπάρχουν ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ, ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΑ...Τα Ολοήμερα σχολεία ΔΕΝ έχουν στο πρόγραμμά τους τα παραπάνω μαθήματα, παρά μόνο γυμναστική, αγγλικά και μουσική...Κατάργηση ΕΑΕΠ -> Κατάργηση των μαθημάτων -> κατάργηση των κλάδων -> απόλυση...So simple...
Παράθεση από: ΙΓΝΑΤΙΟΣ στις Αυγούστου 18, 2013, 10:40:06 pmΠαράθεση από: christos_chr στις Αυγούστου 18, 2013, 10:28:20 pmΔεν είναι τόσο απλό. Υπάρχουν συνάδελφοι που δεν είναι πλεονάζοντες και επιθυμούν να κάνουν (είτε γιατί νοιώθουν ανασφάλεια π.χ. ΠΕ19-20 στα λύκεια, είτε επειδή θέλουν να πάνε σε κάποια άλλη περιοχή) και αυτοί που είναι πλεονάζοντες και δεν θέλουν ( είτε γιατί θέλουν να παραμείνουν εκεί που είναι, είτε δεν θέλουν να μπουν σε μια ασαφή διαδικασία).Ακριβώς αυτό λέω φίλε μου! Είναι άδικο να κάνω αίτηση εγώ που μπορεί να νομίζω ότι είμαι πλεονάζον και δεν είμαι τελικά και να πάρω τη θέση τη δική σου που δεν ήσουν μεν πλεονάζων αλλά την ήθελες τη θέση πιο πολύ από εμένα....Οπότε, πώς είναι απλό;@guestteacherΏς γνωστόν, η εκπαίδευση διαφέρει από το υπόλοιπο δημόσιο, γιατί πολύ απλά οι υπόλοιποι δεν έχουν "σχολικό έτος". Μια μεταβολή (ειδικά τέτοιου μεγέθους) τον Οκτώβριο ή τον Μάρτιο θα ήταν καταστροφική.