0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: john-πε06 στις Αυγούστου 19, 2013, 10:10:24 amSorry,αλλά θα κάνω 1 αφελή ερώτηση,γιατί βλέπω οτι κάποιοι έχουν ΛΥΣΣΑΞΕΙ για τους δικούς τους λόγους οτι οι αιτήσεις θα γίνουν/εξεταστούν ή οτιδήποτε άλλο σε τοπικό επίπεδο.Οι αιτήσεις τρέχουν από Τετάρτη,5 ημέρες γεμάτες δηλαδή,μέ άλλες 4 ημέρες να μένουν.Πιστεύετε αλήθεια οτι θα βγουν διευκρινήσεις του στυλ:δηλώστε μόνο το οικείο ΠΥΣΔΕ ή την οικεία περιφέρεια,ειδικά όταν οι υπάλληλοι του υπουργείου που απαντούν στα τηλ διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους οτι θα γίνουν πανελλαδικά??Μα καλά,τι σούπερ πληροφόρηση είναι αυτή που έχετε,τί ξέρετε που εμείς αγνοούμε,από ποιό σκοτεινό μονοπάτι πληροφοριών σας έρχονται αυτές οι ''πληροφορίες"?Επειδή είμαι από αυτούς που έχουν γράψει αρκετές φορές για τις μετατάξεις σε τοπικό επίπεδο, θέλω απλά να πω ότι α) δεν έχω καμιά σούπερ πληροφορία, απλά εκτιμήσεις κάνωβ) αν και δεν θέλω να μετακινηθώ, προσωπικά με συμφέρει να γίνουν σε πανελλαδικό επίπεδογ) αν δεν αλλάξει κάτι σημαντικά στη διαδικασία, έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή τα πράγματα, είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθούν πανελλαδικάδ) και φυσικά δεν έχουμε ΛΥΣΣΑΞΕΙ. Διάλογο κάνουμε και ανταλλάσουμε ιδέες. Άλλωστε δεν πρόκειται να μας ρωτήσουν.
Sorry,αλλά θα κάνω 1 αφελή ερώτηση,γιατί βλέπω οτι κάποιοι έχουν ΛΥΣΣΑΞΕΙ για τους δικούς τους λόγους οτι οι αιτήσεις θα γίνουν/εξεταστούν ή οτιδήποτε άλλο σε τοπικό επίπεδο.Οι αιτήσεις τρέχουν από Τετάρτη,5 ημέρες γεμάτες δηλαδή,μέ άλλες 4 ημέρες να μένουν.Πιστεύετε αλήθεια οτι θα βγουν διευκρινήσεις του στυλ:δηλώστε μόνο το οικείο ΠΥΣΔΕ ή την οικεία περιφέρεια,ειδικά όταν οι υπάλληλοι του υπουργείου που απαντούν στα τηλ διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους οτι θα γίνουν πανελλαδικά??Μα καλά,τι σούπερ πληροφόρηση είναι αυτή που έχετε,τί ξέρετε που εμείς αγνοούμε,από ποιό σκοτεινό μονοπάτι πληροφοριών σας έρχονται αυτές οι ''πληροφορίες"?
Παράθεση από: guestteacher στις Αυγούστου 18, 2013, 10:38:54 pmΠάμε τώρα στους απίθανους συναδέλφους και στις απίθανες αναφορές για πλεονάζοντες, ΕΣΠΑ και της κάθε καρυδιάς καρύδι.Εντάξει ότι μερικοί θέλετε να σουτάρετε συναδέλφους (όχι απαραίτητα απόλυση) φαίνεται από χιλιόμετρα. Δεν μου λέτε παίδες διαβάζετε τι γράφετε; Τα πιστεύετε αυτά που γράφετε; Οχι γιατί άμα συνεχίσετε ορισμένοι θα αναγκαστώ να ομολογήσω ότι τελικά με τους εκπαιδευτικούς που έχουμε τέτοιος Υπουργός μας αρμόζει...Εσυ εμπειρο και πανεξυπνο μέλος, που με αποκαλεις απίθανο και κυνηγό κεφαλών, μπορεις να σκεφτεις απλά και λογικά?Έχεις μια πραγματικότητα: Τα ΕΑΕΠ χρηματοδοτούνται απο το ΕΣΠΑ. Σε αναγκαζουν σε μεταταξη στα ΕΑΕΠ και πας είτε εθελοντικά είτε υποχρεωτικά.Σε ρωτάω: Εαν σταματήσει η χρηματοδότηση για τα ΕΑΕΠ, τι θα γινει με τα ΕΑΕΠ? θα καταργηθούν?αν ναι , τι θα γίνει όλος αυτός ο μεταταγμενος κόσμος?Τόσο απίθανη και κακοπροαίρετη σου φαίνεται η ερώτηση? Πιστεύεις ότι κάνει κακό στους συναδελφους μου ο τοσο απλος συλλογισμός?τι κανουμε δλδ εδώ, χαιδευουμε ο ενας τα αυτια του άλλου? αυτό θελετε όλοι?και για να σε βοηθήσω λιγάκι στον απίθανο συλλογισμό μου δες μια εκτίμηση για το που θα πάνε τα χρηματα του επόμενου ΕΣΠΑ 2014-2020. http://www.inews.gr/224/neo-espa-2014-2020-deite-poious-afora-analytika.htmΠήγαινε στο κεφ.3.3.2.1. Είναι μια ασαφής αναφορά για το πως το ΥΠΑΙΘ θα αξιοποιησει τα χρηματα.ΥΓ. Για την ιστορια, ειμαι πληροφορικος και σκεφτομαι σοβαρα να κανω αιτηση. Αλλά βλεπεις κολλάω στον τροπο λειτουργιας των ΕΑΕΠ.
Πάμε τώρα στους απίθανους συναδέλφους και στις απίθανες αναφορές για πλεονάζοντες, ΕΣΠΑ και της κάθε καρυδιάς καρύδι.Εντάξει ότι μερικοί θέλετε να σουτάρετε συναδέλφους (όχι απαραίτητα απόλυση) φαίνεται από χιλιόμετρα. Δεν μου λέτε παίδες διαβάζετε τι γράφετε; Τα πιστεύετε αυτά που γράφετε; Οχι γιατί άμα συνεχίσετε ορισμένοι θα αναγκαστώ να ομολογήσω ότι τελικά με τους εκπαιδευτικούς που έχουμε τέτοιος Υπουργός μας αρμόζει...
[off-topic] Εντωμεταξύ σε ένα παράλληλο σύμπαν, κάποιοι συνάδελφοι πληροφορικοί αποφασίζουν να αφήσουν το μοιρολόι και την κλάψα και να παλέψουν με νύχια και με δόντια να παραμείνει το μάθημα στο λύκειο. http://alkisg.mysch.gr/steki/index.php?topic=5342.0 [/off-topic]
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Μετά την έκδοση των Υ.Α. για τις μετατάξεις στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και σε θέσεις διοικητικού προσωπικού στη Διεύθυνση Δ.Ε. και Ι.Ε.Κ. Αιτωλ/νίας και επειδή υπάρχουν ερωτηματικά για τα στοιχεία που περιλαμβάνουν οι παραπάνω αποφάσεις, συστήνουμε στους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς να αναμένουν και να μην βιαστούν να προβούν στη συμπλήρωση και καταχώρηση της σχετικής αίτησής τους. ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣΔιαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr/arthron/%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CE%B2%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B7%CF%82#ixzz2cP4z4Wnv Follow us: @alfavita on Twitter | alfavita.gr on Facebook
Υποχρεωτικές μετατάξεις εκπαιδευτικών